- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.759
- 248
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
Canımcım cok isterdim ama bir grubum daha varr hem de günlük çektiğim zikirler var
Beni de ekleyebilir misiniz ?El Muhyî : Mahlukatı yoktan var edip hayat veren, can bağışlayan, sağlık veren, yaşatan demektir. Hayata kavuşturan, canlılara hayat veren.
El-Musavvir : Varlıklara suret veren, tasvir eden, onları en güzel surette şekillendiren, her varlığa münasip şekil giydiren demektir.
YA MUHYİ 1000 ADET
YA MUSAVVİR 1000 ADET
Kızlaaaar yine bir esma grubunda buluşuyoruz inşallaaaah
2 tane esmamız var.
Her kişiye esmayı 1000 er adet okuyoruz.
Her gün 1 kişiye okunacak. Toplamda 2000 adet okumuş olacağız günlük.
Liste başladığı günden itibaren 3 gün içinde yeni kişiler eklenecek. Sonrasında ekleme yapılmayacak.
Tedavisi olan kişiler başta net bir tarih belirtirse listeyi ona göre ayarlayacağım. Sonradan zaruri bir durum olmadıkça değişiklik yapılmayacak.
Liste ilk mesajımda olacak. Her gün 21.00 de sırası gelen arkadaşı paylaşacağım.
Okuduğunuzu mutlaka bildirmenizi rica ediyorum. Sorduğum halde eğer geri dönüş yapılmazsa listeden çıkaracağım.
Bende gelmek isterımEl Muhyî : Mahlukatı yoktan var edip hayat veren, can bağışlayan, sağlık veren, yaşatan demektir. Hayata kavuşturan, canlılara hayat veren.
El-Musavvir : Varlıklara suret veren, tasvir eden, onları en güzel surette şekillendiren, her varlığa münasip şekil giydiren demektir.
YA MUHYİ 1000 ADET
YA MUSAVVİR 1000 ADET
2 tane esmamız var.
Liste başladığı günden itibaren 3 gün içinde yeni kişiler eklenecek. Sonrasında ekleme yapılmayacak.
Tedavisi olan kişiler başta net bir tarih belirtirse listeyi ona göre ayarlayacağım. Sonradan zaruri bir durum olmadıkça değişiklik yapılmayacak.
Liste ilk mesajımda olacak. Her gün 21.00 de sırası gelen arkadaşı paylaşacağım.
Okuduğunuzu mutlaka bildirmenizi rica ediyorum. Sorduğum halde eğer geri dönüş yapılmazsa listeden çıkaracağım.
Beni de ekler misinizEl Muhyî : Mahlukatı yoktan var edip hayat veren, can bağışlayan, sağlık veren, yaşatan demektir. Hayata kavuşturan, canlılara hayat veren.
YA MUHYİ 1000 ADET
YA MUSAVVİR 1000 ADET
2 tane esmamız var.
Yaaa çok çok teşekkür ederim bende katılıyorum
Tamam o zamanCanımcım cok isterdim ama bir grubum daha varr hem de günlük çektiğim zikirler varsanırım ben yetiştiremem grubum olmasaydı katılırdım
Tabi ki ekliyorumBeni de ekleyebilir misiniz ?
TabikiBeni de ekler misiniz
Ekliyorum hemenBende gelmek isterım
Tamamdır ekliyorum hemenBende katılmak istiyorum
Hemen bakıyım yaziyim listeyiCnm kac kisi olduksweetgirlcandy
Canım beni de ekler misinOriana
KelebekkB
Tiniminimavihanim
Life light
Catlak-kurabiye
BankacI26
@deneyselyazar
Bir Pelincik
@Mehfam
@Sabr-Sukur-Dua
burcusami
Taze fasulye
flamel
Cookiie
Perfect Match
@Gizoludi
agustos72
Ballikabak
@cemos
M MaviMabellee
goah
Zeymuss0103
@yildizsavascisi
defne-28
@gurbetgulu16
Larka
GeceMavi-
@Hemsirecik
@mysteryhrn
@halleycik
Ssevincli
Ekliyorum hemenCanım beni de ekler misin
37 oldukCnm kac kisi olduksweetgirlcandy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?