- 2 Ağustos 2013
- 37.958
- 126.015
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
Aynen 2000 tane. Yine 2000 taneydi 1 kişiye okuduğumuzda da Fazla olmaz ya olur muBence de biraz fazla gibi kuzum, simdi toplamda her birimiz 2000 tane mi okuyacagiz 1 gun icinde ?
Ama toplamda zaten 2000 okuyacaktık değil mi şimdi iki kişi faydalanmış olacak değişen birşey var mı kiAynen 2000 tane. Yine 2000 taneydi 1 kişiye okuduğumuzda da Fazla olmaz ya olur mu
Canım beni de en sona alabilirsin önce gebelik isteyen arkadaşlara okuyalim7 kişi üste aldım canım sağolasın
Aynen yine 2000 ama sayı azaldı 1 kişi için 500 er okunacak. 2 kişiye okunacakAma toplamda zaten 2000 okuyacaktık değil mi şimdi iki kişi faydalanmış olacak değişen birşey var mı ki
Canım bana uyar günlük 2kisiye okumak daha çabuk biter liste hem❤Aynen Normalde günde 1 kişiye 1000+1000 toplam 2000 okuyacaktık.
Ben diyorum ki 2 kişiye okuyalım 500+500 toplam yine 2000 olsun
Evet böyle olursa daha kısa sürerKızlar bir önerim var liste uzun sürer derseniz 500 500 okuyup günlük 2 kişiye okuyalım ne dersiniz?
Olur canım daha iyi olur sankiKızlar bir önerim var liste uzun sürer derseniz 500 500 okuyup günlük 2 kişiye okuyalım ne dersiniz?
Bencede mantıklı liste daha çabuk biterAynen Normalde günde 1 kişiye 1000+1000 toplam 2000 okuyacaktık.
Ben diyorum ki 2 kişiye okuyalım 500+500 toplam yine 2000 olsun
Şimdiiii her akşam 21.00 de okunacak kişileri paylaşıyorum. Okumak için 24 saatiniz var yani. Okuduktan sonra okuduğunuz arkadaşları etiketleyip belirtiyorsunuz okudum diye.Merhaba ilk defa katılıyorum biri anlatabilir mi nasıl olcak
Mayısın sonuna denk geliyor uyar mı daha mı öne alayımBenimde 26 mayısda belli olucak 2.aşılamam aşılama gününden önce denk gelmezse öne alırmısınız benide ben herseye varım zaten sıram gelene kadar olmazsa değiştirmeye gerek yok tedavisi belli olan arkadaşlara önce okumak daha iyi gunde kaç kişi kaç tane derseniz okurum ben Rabbim sizlerden razı olsun gönlümüzdekini tez vakitte hayırlısı ile nasip etsin
Benim icin uyar önemli olan son baş değil ne niyetle okunduğuŞimdiiii her akşam 21.00 de okunacak kişileri paylaşıyorum. Okumak için 24 saatiniz var yani. Okuduktan sonra okuduğunuz arkadaşları etiketleyip belirtiyorsunuz okudum diye.
Mayısın sonuna denk geliyor uyar mı daha mı öne alayım
Uyar Allah razı olsunŞimdiiii her akşam 21.00 de okunacak kişileri paylaşıyorum. Okumak için 24 saatiniz var yani. Okuduktan sonra okuduğunuz arkadaşları etiketleyip belirtiyorsunuz okudum diye.
Mayısın sonuna denk geliyor uyar mı daha mı öne alayım
Çok teşekkür ederim canım7 kişi üste aldım canım sağolasın
k teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Cok guzel allah razı olsun canımListe bu şekilde eksik fazla var mıdır ? 2 kişi daha alıp listeyi kapatıyorum arkadaşlar 40 kişi olsun.
Life light
Tiniminimavihanim
burcusami
Cookiie
Oriana
defne-28
GeceMavi-
Ssevincli
M MaviMabellee
Catlak-kurabiye
KelebekkB
Larka
sweetgirlcandy
sev9
Nosking
BankacI26
A arkadasimes
goah
Nefes0858
Bir Pelincik
Pembe Lotus
F Feyzaanrr
flamel
Ballikabak
F Fiden
agustos72
Myhomes
Meryeemmm_
Zeymuss0103
Perfect Match
Taze fasulye
Rubella86
A Asobjk
Mihra95
Z zinciriye
R rana20
SoLeiL12
Acelyaa0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?