- 2 Ağustos 2013
- 37.953
- 125.980
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
Kuşum sanki sen yoksun listedeEksik fazla var mı kızlar
Life light
@tiniminihaniim
@burcusami
@Mimariye
@Oriana
defne-28
@-SnowFlake
@Ssevincli
@28mn
@Catlak-kurabiye
KelebekkB
@Mavi askkk
@sev9
@Nosking
BankacI26
@arkadasimes
@goah
@Pembe Lotus
@Feyzaanrr
@flamel
@Ballikabak
@Fiden
@agustos72
@Myhomes
Bir Pelincik
@Meryeemmm_
@Zeymuss0103
@Perfect Match
@Saliha40
@Nefes0858
@Taze fasulye
@Rubella86
@Asobjk
@Senbennn
Z zinciriye
R rana20
@SoLeiL12
Canım eğer diğer arkadaşlar içinde problem olmazsa beni Bi 5 6 arkadaş önceye çeker misin hayırlısıyla bu ay tüp bebeğe başlarsam transfere denk geliyor tabi mümkünse yok sa sorun değil,Eksik fazla var mı kızlar
Life light
@tiniminihaniim
@burcusami
@Mimariye
@Oriana
defne-28
@-SnowFlake
@Ssevincli
@28mn
@Catlak-kurabiye
KelebekkB
@Mavi askkk
@sev9
@Nosking
BankacI26
@arkadasimes
@goah
@Pembe Lotus
@Feyzaanrr
@flamel
@Ballikabak
@Fiden
@agustos72
@Myhomes
Bir Pelincik
@Meryeemmm_
@Zeymuss0103
@Perfect Match
@Saliha40
@Nefes0858
@Taze fasulye
@Rubella86
@Asobjk
@Senbennn
Z zinciriye
R rana20
@SoLeiL12
Yer değiştirebiliriz benim için sorun olmazCanım eğer diğer arkadaşlar içinde problem olmazsa beni Bi 5 6 arkadaş önceye çeker misin hayırlısıyla bu ay tüp bebeğe başlarsam transfere denk geliyor tabi mümkünse yok sa sorun değil,
Çok teşekkür ederim mahcup da olmak istemiyorum önceki dua grubunda öne aldırdım yine başlayacağım tedaviye diye kist varmış iptal oldu başkasının hakkına geçmek de istemiyorum rabbim tez zamanda hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahYer değiştirebiliriz benim için sorun olmazdüzenleme bu şekildeyse
Bence daha iyi olur hem kolay çekilir hem hızlı biterKızlar bir önerim var liste uzun sürer derseniz 500 500 okuyup günlük 2 kişiye okuyalım ne dersiniz?
Kuşum sanki sen yoksun listede
Tamamdır alırım tabiCanım eğer diğer arkadaşlar içinde problem olmazsa beni Bi 5 6 arkadaş önceye çeker misin hayırlısıyla bu ay tüp bebeğe başlarsam transfere denk geliyor tabi mümkünse yok sa sorun değil,
Canım ben transfer için adet olmayı bekliyorum rahüm kalınlaştırmaya başlayacağız nerden baksan 20-25 gün var transferime sorun olmaz benim içinÇok teşekkür ederim mahcup da olmak istemiyorum önceki dua grubunda öne aldırdım yine başlayacağım tedaviye diye kist varmış iptal oldu başkasının hakkına geçmek de istemiyorum rabbim tez zamanda hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Canım liste bu şekildeyseEvet ekledim geri kendimi
Tamamdır alırım tabi
7 kişi üste aldım canım sağolasınCanım liste bu şekildeyseBir Pelincik ile beni değiştirebilirsin.
Günde 2000 tane mi okuyacağız toplam ?Kızlar bir önerim var liste uzun sürer derseniz 500 500 okuyup günlük 2 kişiye okuyalım ne dersiniz?
Tedavisi olan vs varsa üste alabilirsiniz benim üstüme7 kişi üste aldım canım sağolasın
Aynen Normalde günde 1 kişiye 1000+1000 toplam 2000 okuyacaktık.Günde 2000 tane mi okuyacağız toplam ?
Bence 1000 tane falan da okuyabiliriz toplam çünkü baya uzun
Siz bilirsiniz yine de herkese uyarım ben
Bence mantıklı canımKızlar bir önerim var liste uzun sürer derseniz 500 500 okuyup günlük 2 kişiye okuyalım ne dersiniz?
Öyle de olurAynen Normalde günde 1 kişiye 1000+1000 toplam 2000 okuyacaktık.
Ben diyorum ki 2 kişiye okuyalım 500+500 toplam yine 2000 olsun
Kızlar bir önerim var liste uzun sürer derseniz 500 500 okuyup günlük 2 kişiye okuyalım ne dersiniz?
Bence de biraz fazla gibi kuzum, simdi toplamda her birimiz 2000 tane mi okuyacagiz 1 gun icinde ?Günde 2000 tane mi okuyacağız toplam ?
Bence 1000 tane falan da okuyabiliriz toplam çünkü baya uzun
Siz bilirsiniz yine de herkese uyarım ben
Daha iyi olur canımAynen Normalde günde 1 kişiye 1000+1000 toplam 2000 okuyacaktık.
Ben diyorum ki 2 kişiye okuyalım 500+500 toplam yine 2000 olsun
Bence olur kuzumKızlar bir önerim var liste uzun sürer derseniz 500 500 okuyup günlük 2 kişiye okuyalım ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?