Anne olmak için zayıflamak isteyenler

tombikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
607
30
73
Merhaba arkadaşlar

ben 26 yaşında 1.63 boy .73 kilo yum.evlendiğimde 69 dum 4 ay içinde 4 kilo aldım .bebek istiyoruz fakat kilolu bir anne olmak istemiyorum :( diyete başlıyacagım.bana destek olmak isteyen varmı ?

Al benden de o kadar ama benim durum daha vahim. 70 boy 90 kilo. Sıkıntı ve hormon ilaçları yüzünden şiştim. Şimdi de spor ve diyet yapıyorum.

kilolu hamile kalanlar hamilelik döneminde fazla almıyor arkadaşlar o yüzden bebişlerinizi ertelemeyin. benim boyum 175 78kilo ile hamile kalmıştım 86 doğuma girdim baştan üzülmüştüm ama çok almadım.

kilolu hamile kalanlar hamilelik döneminde fazla almıyor arkadaşlar o yüzden bebişlerinizi ertelemeyin. benim boyum 175 78kilo ile hamile kalmıştım 86 doğuma girdim baştan üzülmüştüm ama çok almadım.

bukadar kafaya takmayın arkadaşlar.. tamam bende kiloluyum.. fazlalıklarım çok fazla :1: ama sağlıkla doğum yapalım önemli olanda bu.. benim arkadaşım 110la hamiş kalmıştı :49: 120 le doğuma girdi sağlıkla bi oğluşu oldu :46: sonrada yavaş yavaş kendiliğinden erimeye başladı zaten :) dr.lar hep dio zaten kaç kilo ile hamile kaldığın değil, hamilelikte kaç kilo aldığın önemli diye ..

Slm arkaşım ben 1,60 boyunda 65 kg dım şimdi 61 oldum ekmegi sabah kahvaltısı hariç hayatımdan çıkardım ve cipsi kestim 58 e düşmek ümidim.çünkü hamile kalmak istiyorum bennnnnnnnnnndddddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee başarıcaksın

Bugünlerde düşükle başetmek durumundayım Allah'ın izniyle atlatıyım düzene giricem yani ümit ediyorum : s cips sevmiyorum evvelden beri ama ekmeksiZ yemek tat vermiyo bi türlü haklısın ekmekle olmuyo bırakmalı

96 kiloyla hamile kaldım. 3 ayda 89 a düştüm bulantılar yüzünden. Kilolu anneler çok fazla kilo almıyorlar hamilelikte merak etmeyin. Hem emzirme dönemi zayıflamaya yardımcı oluyor. Doğurur doğurmaz ilk işim diyetisyene koşmak olacak sanırım:) Bence sende bebişi erteleme bu sebepten canım. Bir de şunu unutmayın hemen ilk aydan hamile kalmıyorsunuz o arada da zayıflayabilirsiniz.

Kızlar ben bugünlerde yumurtlama dönemindeyim. İsveç diyeti yapmak istiyorum. Bayağı bir kilo fazlam var. Diyete yarın başlarsam 13 gün sonrası tam adet günüme denk geliyor. Sizce gebe kalırsam bi zararı olur mu?

Merhaba arkadaslar.ben yeni uyeyim size bir sorum olacak,ben en son 25 subatta adet gordum,ve adetimin 24 gunu 2 damla koyu kahve lekelenmem oldu adet gunume 1kala yine 1 damla koyu kahve lekelenmem oldu,eskiden adet oncesi sivilcem cikiyordu bu ay hic oyle bisey olmadi,simdi adetim 8 gundur gecikmis durumda idrat testi yaptim negatif cikti,ama goguslerim sismis gogus ucum koyulasmis basinca acisiyor,yoksa ole aci falan yok,karnim acaip sismis 4aylik hamile gibi asiri akintim var nerdeyse tum gunu basim agriyor,ani basdonmem var cok istahsizim canim hic bisey cekmiyor kasiklarim arada batiyor karnimda da batmalar oluyor bazen belim de agriyor sizce hamilemiyim lutfen cevap verin

Merhaba arkadaslar.ben yeni uyeyim size bir sorum olacak,ben en son 25 subatta adet gordum,ve adetimin 24 gunu 2 damla koyu kahve lekelenmem oldu adet gunume 1kala yine 1 damla koyu kahve lekelenmem oldu,eskiden adet oncesi sivilcem cikiyordu bu ay hic oyle bisey olmadi,simdi adetim 8 gundur gecikmis durumda idrat testi yaptim negatif cikti,ama goguslerim sismis gogus ucum koyulasmis basinca acisiyor,yoksa ole aci falan yok,karnim acaip sismis 4aylik hamile gibi asiri akintim var nerdeyse tum gunu basim agriyor,ani basdonmem var cok istahsizim canim hic bisey cekmiyor kasiklarim arada batiyor karnimda da batmalar oluyor bazen belim de agriyor sizce hamilemiyim lutfen cevap verin

Canım sen bi kan testi yaptır ve doktora git. İdrarda çıkmamış ama belki kanda çıkar. Birde kafaya çok takınca vücut kendini hamile sanıyo. Onu da yaşamış olabilirsin.

tesekkur ederim canim cevap icin,obur aylar cok dusunuyodum hergun bebek diyodum,ama bu ay hic dusunmedim bile ,normal adet gecikse normal sayarim peki kahverenk lekelenme neden olabilir?

tesekkur ederim canim cevap icin,obur aylar cok dusunuyodum hergun bebek diyodum,ama bu ay hic dusunmedim bile ,normal adet gecikse normal sayarim peki kahverenk lekelenme neden olabilir?

Yani bazen yerleşme kanaması olabiliyor. Çok umutlandırmak da istemiyorum seni ama....

Of arkadasim of keske olsa,sen hamile kaldinmi hic kaldiysan ne gibi belirtiler yasdin ozel diyilse anlatirmisin canim???

Insallah tatlim insallah sende bebisini kucagina alirsin insallah,dualarim seninle ve butun anne olmak isteyenlerle.:-D:-D:-D:-D

Aynen tatlım evlendikten sonra bayağı kilo aldım veremeden hamile kaldım çok pişman olmuştum şimdi bebeğim yok ve ben rejime başladım kilo vermeden hamile kalmak istemiyorum çünkü kendi kiloma bi 10-15 kilo daha düşünemiyorum

Back
X