Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar
ben 26 yaşında 1.63 boy .73 kilo yum.evlendiğimde 69 dum 4 ay içinde 4 kilo aldım .bebek istiyoruz fakat kilolu bir anne olmak istemiyorumdiyete başlıyacagım.bana destek olmak isteyen varmı ?
kilolu hamile kalanlar hamilelik döneminde fazla almıyor arkadaşlar o yüzden bebişlerinizi ertelemeyin. benim boyum 175 78kilo ile hamile kalmıştım 86 doğuma girdim baştan üzülmüştüm ama çok almadım.
Merhaba arkadaslar.ben yeni uyeyim size bir sorum olacak,ben en son 25 subatta adet gordum,ve adetimin 24 gunu 2 damla koyu kahve lekelenmem oldu adet gunume 1kala yine 1 damla koyu kahve lekelenmem oldu,eskiden adet oncesi sivilcem cikiyordu bu ay hic oyle bisey olmadi,simdi adetim 8 gundur gecikmis durumda idrat testi yaptim negatif cikti,ama goguslerim sismis gogus ucum koyulasmis basinca acisiyor,yoksa ole aci falan yok,karnim acaip sismis 4aylik hamile gibi asiri akintim var nerdeyse tum gunu basim agriyor,ani basdonmem var cok istahsizim canim hic bisey cekmiyor kasiklarim arada batiyor karnimda da batmalar oluyor bazen belim de agriyor sizce hamilemiyim lutfen cevap verin
tesekkur ederim canim cevap icin,obur aylar cok dusunuyodum hergun bebek diyodum,ama bu ay hic dusunmedim bile ,normal adet gecikse normal sayarim peki kahverenk lekelenme neden olabilir?
Ah canım ya yok nerdeeeee... Bende bekliyorum işte 10-15 gün var daha adeteOf arkadasim of keske olsa,sen hamile kaldinmi hic kaldiysan ne gibi belirtiler yasdin ozel diyilse anlatirmisin canim???