Anne olmak için zayıflamak isteyenler

2012 nin 6. ayında evlendim bizde şu an bebek düşünüyoruz boyum 1.62 kilom 60 vüvut kitle endeksim 23 çıkıyor normal ama doktorum zayıflamamı söyledi bana bi ilaç ismi verdi burada yazamıcam. kan şekerini düzenlicek, zayıflatacak dedi 3 haftadır kullanıyorum 1 kg verdim çok su içme isteği duyuyorsun ve doğal olarak lavaboya çıkıyorsun. yememe dikkat ediyorum günde 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum.. doktorunla ilaç hakkında görüş istersen..

kızlar zayıflamak için eliptik kondisyon bisikleti aldım.yanında sauna kemeri verdiler.aranızda kullanan varmı.işe yarıyormu

Valla bende kondisyon bisikleti almıştım evlenmeden o çok yoruyordu beni on dk bile dayanamıyordum.Düğünümden önce kötü de olsa ilaçla zayıflamaya çalıştım baya da işe yaradı 2 ayda 8 kilo verdim ama düğünden sonra ilaç bitince bi sene içinde ama Allahtan geri aldım hepsini. Hal böyle olunca eşim de kilo alınca koşu bandı almaya karar verdik şimdi on gündür yarım saat 5.5 km hızla yürüyorum hergün. İnşallah böyle devam edebilirim ama eliptik bisiklet ve kondisyo bisikletini aldım bi ay kullanmadan kenarda bıraktım malesef.. Bu ara benim durumum daha vahim boyum 1.60 kilom 75 en az 15 kilo vermem lazım bütün arkadaşlarım gebe ve hamilelikte kilo dağılımını araştırdım benhava cıvaya alıyorsun hep amniyo sıvısı kan basıncı hacmi bebek fln fln derken kadına kala kala yağ olarak 5 kilo anca kalıyormuş ama beni asıl korkutan ödemler. El ayak şişmesi hele o yüz şişmesi yok mu:)zaten şişko patates oldum:18: Amaaan öte yandan sağlığımız yerinde onu da bilmiyoruz. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip eder İnşaAllah hepimize...

Valla bende kondisyon bisikleti almıştım evlenmeden o çok yoruyordu beni on dk bile dayanamıyordum.Düğünümden önce kötü de olsa ilaçla zayıflamaya çalıştım baya da işe yaradı 2 ayda 8 kilo verdim ama düğünden sonra ilaç bitince bi sene içinde ama Allahtan geri aldım hepsini. Hal böyle olunca eşim de kilo alınca koşu bandı almaya karar verdik şimdi on gündür yarım saat 5.5 km hızla yürüyorum hergün. İnşallah böyle devam edebilirim ama eliptik bisiklet ve kondisyo bisikletini aldım bi ay kullanmadan kenarda bıraktım malesef.. Bu ara benim durumum daha vahim boyum 1.60 kilom 75 en az 15 kilo vermem lazım bütün arkadaşlarım gebe ve hamilelikte kilo dağılımını araştırdım benhava cıvaya alıyorsun hep amniyo sıvısı kan basıncı hacmi bebek fln fln derken kadına kala kala yağ olarak 5 kilo anca kalıyormuş ama beni asıl korkutan ödemler. El ayak şişmesi hele o yüz şişmesi yok mu:)zaten şişko patates oldum:18: Amaaan öte yandan sağlığımız yerinde onu da bilmiyoruz. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip eder İnşaAllah hepimize...

canım öncelikle beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim

eliptik kondisyon bisikletim şuan evimde ama kuruluma henüz gelmediler.evet abimde söylemişti çok zor kullanamazsın çok yorucu demişti.bügün gelicekler.yorucuymuş evet ama mecburen kullanıcam :) kullanmak zorundayım.eşimin çenesinden kurtulamam yoksa.aldırdın kullanmıyosun dicek :) bende 74 oldum.ve devam ediyorum kilo almaya.özgüvenim sıfır kendime.evet dediğin gibi ALLAH a şükürler olsunki sağlıklıyız en azından.bu arada 2 adet 2.5 kiloluk dambıl,sauna kemer ve twister hediye yollamışlar.kollarım biraz kalın ve sarkık gibi.dambıl ile sıkılaşırmı dersin?

Eveet bak dumbell bende de gelmişti hediye olarak bir çift pembe bir çift mavi olarak. Kaç kilo olduklarını bilmiyorum az bişey olabilirler ama olsun bayağı işe yarıyo ben hergün hemde kendimi hiç yormadan yapıyordum o kadar etkili oldu ki sarkması toplanmıştı kas olmuştu az bişey:) tabi bunlar geçmiş zaman:5:

Back
X