Valla bende kondisyon bisikleti almıştım evlenmeden o çok yoruyordu beni on dk bile dayanamıyordum.Düğünümden önce kötü de olsa ilaçla zayıflamaya çalıştım baya da işe yaradı 2 ayda 8 kilo verdim ama düğünden sonra ilaç bitince bi sene içinde ama Allahtan geri aldım hepsini. Hal böyle olunca eşim de kilo alınca koşu bandı almaya karar verdik şimdi on gündür yarım saat 5.5 km hızla yürüyorum hergün. İnşallah böyle devam edebilirim ama eliptik bisiklet ve kondisyo bisikletini aldım bi ay kullanmadan kenarda bıraktım malesef.. Bu ara benim durumum daha vahim boyum 1.60 kilom 75 en az 15 kilo vermem lazım bütün arkadaşlarım gebe ve hamilelikte kilo dağılımını araştırdım benhava cıvaya alıyorsun hep amniyo sıvısı kan basıncı hacmi bebek fln fln derken kadına kala kala yağ olarak 5 kilo anca kalıyormuş ama beni asıl korkutan ödemler. El ayak şişmesi hele o yüz şişmesi yok mu:)zaten şişko patates oldum:18: Amaaan öte yandan sağlığımız yerinde onu da bilmiyoruz. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip eder İnşaAllah hepimize...