Anne olmak istememek 🤦🏻‍♀️

istemiyorsanız gelmeyin buralar çok karışık.
hiçbir zaman çocuk delisi olmadım fakat çocuk için iki yıl tedavi gördüm. şimdi hamileyim ve çok zor dostlarım çok zor
hamileliklerini özleyenlere şaşkınlıkla bakıyorum. öyle içimde minnoş ayaklar eller var moduna hiç giremedim iki sene tedavi görmeme rağmen. ama arada bir rüyama girince sevindirik oluyorum.
bazen de o bacağını etimden dışarı çıkarmak istercesine iterken

Pff 6 aylik evlilik simdiden hamilelik triplerine girilmis. Yahu 6 ay olmus bir dur.

Çocuklardan pek hazzetmiyorum.

Çocuk sahibi olmak istemiyorum. Ama ya pişman olursam diye korkuyorum.

31 yaşında. 2 senelik evliyim.

Karar veremiyorum. Deliriyorum.
Süper bendensiniz her akşam keyifle yatıyorum koltuğumda benimki de keyif diz dize film keyfi gece 12dw gezmeler 10. Yılımız bu arada. Çocuk olsaydı çoktan btmıstı cicim ayları

Onu bende istemiyorum ya evli değilim ama gerçekten anne olabileceğimi de sanmıyorum hatta zaman zaman keşke evleneceğim kişi çocuk istemese diyorum soyum benimle tükensin istiyorum açıkçası Maddi manevi çok zor benim için. Psikolojim zaten bozuk Böyle hissetmen normal. Zaten her iki tarafta istemeli çocuğu ki daha sağlıklı bir ortamda büyüsün.

Bizim gibi zekilerin sıkıntısı bu. Zaten Araştırmalar da iq ile doğurganlık düzeyinin ters orantılı olduğunu söylüyor.

@
baktık iş işten geçti diyelim büyümüş evlatlık alırım okuturum. Bu kadar keyfine düşkün benle olmaaaz, zaten sevmiyorum zarzar mahalledekileein sesi beni çileden çıkarıyor.

Bizim gibi zekilerin sıkıntısı bu. Zaten Araştırmalar da iq ile doğurganlık düzeyinin ters orantılı olduğunu söylüyor.
O kadar doğru kiiii adamlar savaştan kaçıyor kedi gibi dörder beşer doğuruyorlar. Ben 4 yıllık evliyim yaşım 29 bazen bir yokluyor istek sonra mantıklı düşününce hemen hayır diyorum. Bir süredir korunmuyoruz mesela olmadı pko falan atlattım ama doğal olmayacaksa olmasa da olur diyorum. Sadece sağlıklı ve istediğim zaman doğurabileyim istiyorum psikolojik olarak ama şuan bu dünya şartlarında kendi adıma değil çocuk adına korkuyorum. Bana sorsalar gelmek istemeyeceğim bir dünyaya neden bir insan daha getirip başını yakayım

Yani 10 12 saat mesai kavramının olduğu bir coğrafyada, kendime zar zor zaman ayırıyorum. Ben de 31 yaşımdayım ama 10 yaş ufak duruyorum. Benle yaşıt evli çocuklu komşularımla aramda onlarca yaş var gibi duruyor. Üzgünüm toplum da bunun sebebi, tüm sorumluluk kadında. Benimki bir de evde iş güç her şey yapan adam, ama böyle hep brbrmızle ilgileniyoruz. Şu gerçek ki çocuk olunca aşk bitiyor. Hormonlar kadının katili

@

baktık iş işten geçti diyelim büyümüş evlatlık alırım okuturum. Bu kadar keyfine düşkün benle olmaaaz, zaten sevmiyorum zarzar mahalledekileein sesi beni çileden çıkarıyor.
Ay ruh eşimsin sen benim Bende öyle yeni nesilin şımarıklığı, gürültüsü inanılmaz soğutuyor. Normalde çok iyi anlaşırım çocuklarla gerçekten severler benide arkadaşlarımın çocuklarıyla güzel vakit geçiririm ama fazla değil işte. 15 dk den sonrası bayıyor Çocukluğumda iki kuzenimi kardeş gibi büyüttüğümden ve sürekli onlarla vakit geçirdiğimden midir nedir bilmiyorum hiç istek yok. Bende sizin gibi dedim artık çok istersem yaşım geçmiş olursa evlatlık alırım :)

Ego tatmini için mi hortlattınız konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…