Anne olmak istememek 🤦🏻‍♀️

Konu sahibi eşiniz suan çocuk istiyor mu? Üzerimizde bir baskı yoksa evliliğin tadını cıkarsın. Zamanla belki düşünceniz değişir ya da belki eşiniz de hiç istemez. Zamana bırakın kısacası.

Olsun. Biz de maddiyattan erteleye erteleye 5 seneyi devirdik. Bi ara çok uzaklaştım çocuk fikrinden. Rahatlık çok güzel bi şey çünkü. Ama eşim çok istiyo. Ben de olsun bi tane bari kafasındayım. Durumlar düzelsin seneye çalışmalara başlıcaz yaş: 33

Ablam cocuklari sevmezdi cocuk istemiyordu. Evliliklerinin 8 yili korundular sonra cocuk dusunmeye basladilar,olmadi. Tup bebek tedavisi ile bir kizlari oldu. Anne olmanin bu kadar guzel bir sey oldugunu bilseydim en basta dusunurdum, diyor Ben de cocuk istiyordum evlenmeden once.bir takim hormonol sorunlarim var normal yollardan olmama ihtimali var ama eşim soguttu bu fikirden beni sagolsun, cocuk istemiyorum su an. Allah herkesin gonlune gore versin

Yalnız ilk 3 ay bebekler kendini anne karnında zannettiklrri için kucakta uyumak isterlerler. Ayrıca gazı olan bebek yeri gelir emerek uyur yeri gelir slingde uyur gazdan ne yapacağını bilemez.
Ayrıca psikologlar ilk yıl ne ihtiyacı varsa görün ağlatmayın derler (bizzat görüştüğüm psikolog diyor ).çünkü bebekler ilk yıl ihtiyaçlarını bildirmek için aglarlar.
Cocuk olayinda uzman Dr. Ya da psikolog filan değilseniz yanlış tavsiye vermeyin bence.

Anne olmak istememek gayet doğal ve normal bir duygu.

Daha evleneli 6 ay olmuş anne olmak istemiyorum diye dertlenmişsiniz. Normal değil mi 6 ayda daha anne olmamak istemeniz. Zamanla istersiniz genelde öyle olur olmazsa da sorun değil yani herkes anne olmak zorunda mi

Ben kucakta gezdirdim, her istediğini yaptım. Zaten istek denilen ne olabilir ki bebek için? Ağzına bir şeyler sokmak veya bir şeyleri mıncıklamak. Zararlı ve zararsız kavramlarını öğrettikten sonra sorun yok bence.
Ve ben oğlumun uyku saatinde mecbur değilsem çıkmam, başka bir evde bulunmam. Bakınca kendim de yatağımda yatmak ve huzurla uyumak isterim, bildiğim ortamımda.

Cocuk doğunca degisik bi Enerji geliyor sizede, yetişiliyor her işe bi şekilde. Tabi akşama bayılıyorum bende. Ama diyceğim o ki Allah güç kuvvet veriyor. Tabiki cok zor bebek bakmak heleki cok ağlayan huysuz bir bebekse. Ama Annelik okadar güzel bir duygu ki birgün dogum yaparsanız bunları benmi yazmışım dersiniz bu yazdıklarınızı okuyup :)

Ben de beş senelik evliyim 30un içindeyim hala karaa karaa düşünüyorm.

Hala yapmaya karar vermedim.

Çocukları seviyorum ama rahatıma da çok düşkünüm. İstediğim zaman iş yapan, istediğimde dışarı çıkan, canım istemezse hiçbir şey yapmayan biriyim. Ev sorumluluğunun çoğunu eşim alıyor bana pek bir şey kalmıyor. Bebekleri seviyorum ama bakabilir miyim bilmiyorum. Onu yük olarak görür müyüm? Yoksa o sevgi içine geliyor mu? Gelmezse nolur? Bir ton soru var kafamda.

Seneler geçip gidiyor nolacak bakalım...

Buna yüzde yüz katılıyorum beş yılda rahata çok alıştım ben. Şimdi her şey gözümde büyüyor.

Bundan bir 5 10 yıl sonra muhtemelen istesenizde olmaz ve yaş aldıkça mutlak pişman olursunuz hayatta bir evladınız olmadığına bence anne olmak evet zor ama bir okadar da şükredilecek bir lütuf kadınlar için. Hayat sizin elbette karar verecek sizsiniz belki şuan zamanı değildir sadece hayırlısı.

Buna yüzde yüz katılıyorum beş yılda rahata çok alıştım ben. Şimdi her şey gözümde büyüyor.
Valla yine de bu rahatlığa da doydum gibi sanki ama bilemedim. İnşallah istediğimiz zaman nasip olur

Ben de 1 yıl+3aydir evliyim başından beri istemiyordum hala istemiyorum. Zaten okuduğum için 2 sene kesin kimse bana dokunamazdi ama bu sene okulum bitiyor inşallah imalara baslamazlar... Hiic hoşlanmam. 3-4sene daha düşünmüyoruz çünkü eşimle dinamigimiz çok iyi ve ikimizde hem rahatımıza hem özgürlüğümüze düşkünüz,şuan onu kaldırabilecek düzeyde değiliz yani 3-4sene sonra duruma tekrar bakarız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…