• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne olmak istemiyorum, derdimi anlayabilir misiniz?

Arkadaşım bosver bende deminden beri ayni seyi anlatmaya calisiyorum anlatamadim birturlu herkes anlamak istedigi gibi anliyor herseyi kimsenin kimseyi yargiladigi yok burda herkes cocukta sever sevmezde kimse kimseyi zorlayamaz diretemez.konu sahibi arkadasin sectigi kelimeler yanlisti o yuzden ztn bukadar tepki aldi cocuk istemedigi icin yada sevmedigi icin degil.burasi bi forum ve konu açarken dikkatli olmak lazim bu tarz tepkiler almamak icin 1000 kez dusunup 1 kez yazmak lazim

Aynen ya alttarifi bencil dedim küfür ettim sanki gerçekler acı geldi tabii.
Peki bu arkadaşlar açıklasınlar neden cocuk istemediklerini bizde bilelim .

Aslinda açıklamayada gerek yok herkesin kendi dusuncesi isteyen ister istemeyende istemez kendi bilir.ama bu sekilde tutumlar cok yanlis dedigim gibi cocuk istemeyene saygim var sevmeyenede saygim var ama hic kimsenin bana göre bi cocuk icin gereksiz deme hakki yoktur hele ki bi foruma konu aciyosa.kendi dusuncesi buysada bunu icinde tutmasi gerekir tutmuyosada bu tarz elestriler alinca normal karsilamasi gerekir bi insan ztn dedigi lafin arkasindaysa o yazisini silmez kendiside siliyosa demekki kendide ne söylediginin farkinda degildir bukdar basit.demekki yanlis bisey yazdigini biliyo ki sildi diger turlu silmezdi.o yuzden elestriye acik olsun herkes

Son düzenleme:

Alt tarafi bencil mi dediniz. :26:

Bende cok cocuk sevmezdim.bekarken halada kendiminkinden başkasına kanım kaynamaz ama o dogunca herşeyim oldu bence cocuk istemeyenler gerçekten cok benciller,hayatları kisitlanacagi için istemiyorlar ,e ozaman anneleride onları dogurmasaymis keşke.

Kirmizi 1- Cocuk seviyor mu oluyorsunuz siz simdi.:51:

Yesil 2- Bu nasil cumledir. :26:Gereksiz denmesine karsi cikip boyle bir cumle kullanmaniz aslinda igneyi kendinize batirmadiginizi gosteriyor.

Cocuk istemiyor degilim sadece konu sahibine empati yapiyor ve anlamaya calisiyorum diyelim.

Hayvanlardan cocuklara gecis yapanlar, iki tarafla da zorum yok ama cocuk istemeyen bir annenin zoraki cocuk yapmasinin o cocuga yarari olmayacagi kanaatindeyim. Secim hakki herkesten cok anne adayinindir.

Aslinda açıklamayada gerek yok herkesin kendi dusuncesi isteyen ister istemeyende istemez kendi bilir.ama bu sekilde tutumlar cok yanlis dedigim gibi cocuk istemeyene saygim var sevmeyenede saygim var ama hic kimsenin bana göre bi cocuk icin gereksiz deme hakki yoktur hele ki bi foruma konu aciyosa.kendi dusuncesi buysada bunu icinde tutmasi gerekir tutmuyosada bu tarz elestriler alinca normal karsilamasi gerekir bi insan ztn dedigi lafin arkasindaysa o yazisini silmez kendiside siliyosa demekki kendide ne söylediginin farkinda degildir bukdar basit

Aaa silmismi bakmadım,zaten konu sahibi hata ettiğini anladı bence sildigine göre,formda bukadar anne varken böyle bi kelime yanlıştı, bisey demiyoda bazı arkadaşlar fena bozuldu niyeyse sadece bencil dedim ha bide çocuklar gereksizse kendileride cocuk olmuş onlarda dogmadaymis dedim yani onların kendi bakış acılarına göre öyle olması lazım diil mi?
Yoksa banane ister dogsunlar ister dogmasinlar ben insanlqrida,hayvanlarida ,cocuklarida çok seviyorum ve sevmeyenleri geleki gereksiz görenleri anlamıyorum.

2 defa uyarmama rağmen devam ediyorsunuz.

Konu sahibesi,
özür dileyerek konunuzu :
XII) Kişisel tartışma şekline dönüşen konular derhal kapatılır!
kuralı dahilinde kapatmak zorundayım, yorumlara açtırmak isterseniz bizimle irtibata geçiniz lütfen.

Back
X