Öncelikle dünyadaki en masum mucize için "gereksiz" şeklinde anlatışın berbattı önce bunu kabul etmek gerek.
Olay sevip sevmemek değil. Şu sitede ben gelip "ayy ben hayvanları hiç sevmiyorum, bence çok gereksizler" yazsam yerin dibine sokulur muyum sokulurum. Oyüzden yorumların yadırganması da bi'okadar şaşırtıcı.
Hani nerde hayvanları sevmeyen insanları da sevmezciler? Bana göre de bi'bebeği dünyanın en berbat şeyiymiş gibi gözümde canlandıran insan sevgiden/merhametten yeterince nasibini almamıştır. Bu da benim görüşümdür sizler de buna saygı duymak zorundasınız zira hayvanlarla ilgili olan yorumu her hayvan korkusu yaşayan insanların konularına gayet rahat yapıştırıyosunuz. (Demek ki saygısızlık yapmıyorum, içim rahat).
Eğer eşinle evlenmeden önce bu konuyu konuşmadan evlenseydin evet bencillik yapmış olurdun. Ancak şanslısın ki aynı fikirdeymişsiniz ve evlenmeden bu konuyu halletmişsiniz kafalarınızda... Umarım kazara çocuğun olmaz diyeceğim ama nedense doğru zaman geldiğince o çocuğu yürekten dileceğini düşünüyorum. (Hayır hayır doğru zaman elden ayaktan düşeceğin muhtaç olacağın an değil his olarak malum bir sene sonra bile fikirlerin değişecektir çoğu şeyde) Son nokta bu denli sevmeyip, hatta nefret edip en yakınlarına bile "eşim istemiyo" demen. Milleti susturmak bi'lafına bakar gayet kararlı "istemiyorum, isteyen buyursun doğursun" diyeceksin.
He bi'de anneanne, babaanne ve dedelerin karışmaya tabii ki hakkı yoktur ama torun sevgisi çok başka bi'olaydır, evlatlarının çocuklarını görmeyi istemeleri anormal değildir. Evlat istemeyenlerin de bu sevgiyi aman onlara ne oluyo onlar mı bakacak vs demesi bana göre ilginçtir.