- 27 Mayıs 2015
- 1.706
- 1.984
- 63
- 37
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #2.881
gulum gormemisim demekki.inanki cok karisik kafam bu aralar.
SAGOL KUSUM AMIN INSALLAH SIRAYLA GUZEL HABERLERI VERIRIZ TOPIGIMDE...Tesekkur ederim balim benim ben yinede bildiri yapayim didimayrica insaAllah sende guzel haber alirsinda bzimle paylasirsin hepimiz bu duyguyu birkezde olsa tdariz
gulum gecmis olsun ya bebisede kendinede dikkat et...Günaydın kızlar ben çok kötü hastayım bu hafta giremiyecem hakkınızı helal edin salavatlarınızı okuyamayacam sizleri çok seviyorum
Amin canim aminnn valla anlam veremedim bisiler oluyo bende de hadi hayirlisi bakalimSAGOL KUSUM AMIN INSALLAH SIRAYLA GUZEL HABERLERI VERIRIZ TOPIGIMDE...
hadi bakalim hayirlisi olsun tatlisi. nsl biseyler oluyo yani acalim kisaca.Amin canim aminnn valla anlam veremedim bisiler oluyo bende de hadi hayirlisi bakalim
Anladım canım sorun değil :) inşallah hayirlisiyla tedavin olumlu sonuç verir bir an önce gelir meleklerin :) yok birşey uygulamadım bu ay Allah a kalmış hayırlısı :)gulum gormemisim demekki.inanki cok karisik kafam bu aralar.
malum tedaviye basliycam adeti bekliyorum.esesin topikte yazarsaniz sohbet ederiz ordan.
ismimi etiketleyin gorurum ben insallah.sende durumlar nsl?uyguladigin biseyler varmi?
senin minik 2 haftalik olmus@ebrukkkk CNM BUGUN SIRA SENDE.
EN SON 3.900 OKUDUGUNU YAZMISTIN.BUGUNE KADAR BOLUSTURDUM BITTI SAYIN.
YARINDAN ITIBAREN OKUMALARA DEVAM EDIP BILDIRI YAP. OLURMU KUSUM EKSIKLIK OLMASIN...
senin minik 2 haftalik olmusben surekli geri cekiyorum takvimi buyumesin kalsin 1 haftada .
Oldu teyzesi ellerinden öpernisamelek cnm bu mesaji sana yazmistim.yanlis kisiyi alintilamisim.
buyumesin otursun oturdugu yerdeOldu teyzesi ellerinden öpersenin takvim i farkettim geriye çekiyor sun hiç buyutmuyor sun :)
Allah nasip eder hayirlisiylabuyumesin otursun oturdugu yerde
buyudukce sorunlarida buyur yok mide bulantisi yok bas donmesi cekemem
saka yapiyom yahele bi olsunda annesi yaradana kurban olur yaaa midemi komple bosaltsin yinede ses etmem
Çok tatli midemi bosaltsin ses etmem deyisinbuyumesin otursun oturdugu yerde
buyudukce sorunlarida buyur yok mide bulantisi yok bas donmesi cekemem
saka yapiyom yahele bi olsunda annesi yaradana kurban olur yaaa midemi komple bosaltsin yinede ses etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?