- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #2.901
sağolasın edacım napim aynı değişiklik yok
Hayırlısı olsun ne diyelim Allah ın takdiri. İnşallah bir sürpriz yapar senin bebis.sağolasın edacım napim aynı değişiklik yokiki başarısız aşılama sonrası histereskopi ile polip operasyonu şimdilik bekliyoruz mart başına kadar kendiliğinden bir süpriz olmassa tekrar aşılama denemek istiyorum eğer doktorlar uygun görürse sen nasılsın sendende bir haber yok
öyle hayırlısı olsun hepimiz için hayırlıysa hakkımızda olsun bol bol dua ediyorum başka bişey gelmiyo elden aman çalışmaları sıkı tut madem yumurtlama günlerindesin benimde bu ay iki gün adet gördüm okadar adetin 7. günündeyim yumurtlama zamanıma daha 7 gün dahavar her ay yeniden bekleyiş kim bilir ya olursa diyeHayırlısı olsun ne diyelim Allah ın takdiri. İnşallah bir sürpriz yapar senin bebis.benimde birşey yok dün yumurtlama günüydü çok agrim oldu bugün de devam ediyor kasık ağrım neden bilmiyorum
Aynen canım ya elimizden başka birşey gelmiyor belki bu ay belki bu ay diye diye bi bakıyoruz ne kadar zaman geçmiş. Allah sonumuzu hayır etsin inşaAllah Rabbim çok bekletmez :)öyle hayırlısı olsun hepimiz için hayırlıysa hakkımızda olsun bol bol dua ediyorum başka bişey gelmiyo elden aman çalışmaları sıkı tut madem yumurtlama günlerindesin benimde bu ay iki gün adet gördüm okadar adetin 7. günündeyim yumurtlama zamanıma daha 7 gün dahavar her ay yeniden bekleyiş kim bilir ya olursa diye
amin amin canımAynen canım ya elimizden başka birşey gelmiyor belki bu ay belki bu ay diye diye bi bakıyoruz ne kadar zaman geçmiş. Allah sonumuzu hayır etsin inşaAllah Rabbim çok bekletmez :)
cnm en son gecen hafta 3 kisi eklendi.GURBET KUSU
Ayşe cim sonradan listeye kimler katıldı
Ben listeyi okuyup bitirmiştim ama sonradan katılanlar olmuş.
Kaç kişi katıldı
Liste kiminle sondu bilmiyorum herkese okumuştum ama sayı çoğalmış.
Listeye 1 defa alım olsa çok iyi olacak
Hem herkes herkesin duasına katılmış olacak
Hem böyle karışıklık olacak
Listeyi komple alanları etiket yaptınmı yeni kişiler alındı diye. Belki hala haberi olmayan bile vardır
Benim kimlere okumam lazım şimdi.
Bi de ben bi dahaki tur devam edemiycem bilgin olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?