- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.061
tmm cnm gunluk 500 oldu .liste 10 gun sonra bitecek insallah...Selamin aleykum arkadaslar veGURBET KUSU ben bebitommr (rukiye) ben dun ve bugun 250 ser tne okumustum ama bugun 250 daha okurum canim bu arada bu benim yeni hesabim digerini (bebitommr) acamadim canim eger beni listeden cikarmadiysan bu hesabimla dev am etmek istiyorum canim hayurli aksamlar
aytenim dun degil bugun iki kisiye okumaya basladik.Canım bugun 750 okudum yani dün ve bugün tamamdır rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh hepimize
cnm ben tup tedavisine basliyorum rabbim izin verirseGURBET KUSU merhaba liste bittikten sonra devam etmicekmi?
hayirlisi olsun cnm insallah guzelce tutunur bebegin sana.Kızlar dua edin transfere gidiyorum
Bende bi rivayeti biraz farkli duymustumMusa peygamberin zamanında bir aile varmış çocukları olmuyormuş ve Hz. MUsaya gelerek rabbime bizim adımıza yalvarıp sorarmısın demişler
Hz. Musa Yüce Allaha sormuş ve Mevlam çocuklarının olmayacağını bildirmiş ve bunu gelip aileye söylemiş aradan uzun zaman geçmiş ve bu aileyi tekrar görmüş Hz. Musa ve yanlarında küçük bir çocukda varmış gitmiş sormuş o ailenin çocukları olmuş
Hz. Musa çok şaşırmış ve Mevlaya sormuş: çocukları olmıcak diyordun Allahım diye, Mevlamızdan cevap olarak şu yanıt gelmiş; onlardan benden ne dualarını ne de ümitlerini eksik etmediler bende çokistedikleri evlatlarını onlara verdim demiş
Evet bitirmek icin@Ecrin ensar bebek_elif cnm sen okumustun bugun icin dunden bildirin var sanirim
birbuyuktemmuzaski cnm listeyi bitirmek icin mi soruyorsun ???
okudunmu cnm kendi duani???Anladim sekerim sagol
okudunmu cnm kendi duani???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?