- 7 Temmuz 2013
- 898
- 883
- 123
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.081
Insallah hersey yolunda gider hayirlisiyla saglikli evlatlara kavusursuncnm ben tup tedavisine basliyorum rabbim izin verirse
tekrar liste devam ettiririm tabi tedavim bitince.
Canısııııı 250 okudumaytenim dun degil bugun iki kisiye okumaya basladik.
500'unu aldim bugun arkadaslar icin.250 yi yarin tamamlarsin iki kisi icin.
Pışşşştttt deme öylehayirlisi olsun cnm insallah guzelce tutunur bebegin sana.
darisi basima bakalim biz transfere kadar gelebilecekmiyiz.
cnm ben haftasonu 500 tane okudum cnm çok tesekkur ederim .... birdaha hasta olmaya yakın toplu okuyacagım kusura bakma acemiliğime denk geldi ... kv deydim nete de giremedim.... buğünde 250 tane okurum sana bilgi veririm canım
tmm canisi onemli degil yardimci oluruz birbirimize yeterki okuyalim vesile olalimcnm ben haftasonu 500 tane okudum cnm çok tesekkur ederim .... birdaha hasta olmaya yakın toplu okuyacagım kusura bakma acemiliğime denk geldi ... kv deydim nete de giremedim.... buğünde 250 tane okurum sana bilgi veririm canım
listenin hepsini bitirdinmi cnm? yildiz koyayimmi ?
tmm cnm zaten 300 tane okudum eveg idincede 200 tane okurum... yine sana yazarım tatlımtmm canisi onemli degil yardimci oluruz birbirimize yeterki okuyalim vesile olalim
cnm bu arada gunluk 500 okuyoruz iki kisiye birlikte okuyup bir haftaya kadar listeyi tamamlayacagiz ins.
sagol cnm aminn insallah yolunda gider hersey hepimiz icin ...Insallah hersey yolunda gider hayirlisiyla saglikli evlatlara kavusursun
amin insallah cnm.bugun hastaneden haber bekliyorum ilaclar belirlenecekti .stres oldum yaaPışşşştttt deme öyleçok güzel yumoşlar olcak sonra hepsi çok kaliteli embriyolar olcak rabbim in izniyle de sana bir güzel tutunup 9 ay karnında ömür boyu da kucağında olacaklar inşallah negatif düşünme ya daha dur bismillah kızıyorum bakk inşallah pozitif haberler vereceksin bize canısııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?