- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.101
Canım geldi mi adetin hadi bakalım hayırlısı insaallah ama stres olmak için çok erken zaten tup bebek tedavisi nin hepsi stresli geçiyor bence şimdiden stres olma tedavi tam başlasın ister istemez stres olacaksın zaten hızlı davranmaamin insallah cnm.bugun hastaneden haber bekliyorum ilaclar belirlenecekti .stres oldum yaa
kusura bakma canım geldim
kusum 3 arkadastan haber bekliyordum.Benim neden 750 adet eksik acaba kuzum
tmm tatlim eklerim bir haftalik duani.Gurbet kuşu canım bana hergün 22 Şubat a kadar yaz besyuz ben okurum giremiyorum internetim bitti yeni liste olursa beni ekler misin canım ben günlük okurum 500 salavat sen yaz bana canim
cnm ben öğlen 300 tane okudum, şimdide 200 tane daha okudum. Buğün ki 500 tamamladım .... Kusura bakma yoğundum biraz canım ancak yazabıldımtmm canisi onemli degil yardimci oluruz birbirimize yeterki okuyalim vesile olalim
cnm bu arada gunluk 500 okuyoruz iki kisiye birlikte okuyup bir haftaya kadar listeyi tamamlayacagiz ins.
bilmemki bendeki sans niye boyle aytenim yaaaa...Canım geldi mi adetin hadi bakalım hayırlısı insaallah ama stres olmak için çok erken zaten tup bebek tedavisi nin hepsi stresli geçiyor bence şimdiden stres olma tedavi tam başlasın ister istemez stres olacaksın zaten hızlı davranmarabbim pozitif sonuçlar vermeni nasip etsin
Sitresli baslamis gunun insallah sonucu guzel olcak uzulme cnm dogru soyluyorsun yurt disinda irkcilik okdar fazlaki ama tedaviden sakin vazgecmebilmemki bendeki sans niye boyle aytenim yaaaa...
bugun sinir oldum doktorada hastaneyede.bu nasil bir sistemdir arkadas.zaten dil tam bilmiyorum.
adetimin ikinci gunundeyim diyorum. ilac igne yazip fax aticaz dediler.kontrol olmadan nsl oluyor sastim.
neyse eczane buldum gittim fax bekliyoz 2 saat cevap yok.recete bi geldi dktr beyimiz not yazmis ILACLAR SIGORTAYLA KARSILANMASIN. ben sok oldum.eczanedekilerde sasirdi.sigortam var ben burda yabanciyim.hic ilaclara ucret odememisim.ustelik odesem bile dktrun payina ne dusecek ki anlamadim devlete aciyor galiba gicik sey.
ignenin biri 336 euro 2 kutu yazmis.birde 39 euro var.birde 35 euro.toplam 750 tutuyormus.
hastaneye vermistik 3.500 euro.rahim filmi haric.buna icim gitmedi.ama doktorun receteye yazdigi yazi cok zoruma gitti.
ben 2 kez asilama oldum gecen yil ayni ilaclar sigortamla aldim gecti yani simdi niye bu sorunu yasatiyo bize.
((yemin ediyom vazgeciyodum tedaviden esim engel oldu.rasistler ya.turban sevmiyo, yabancilari sevmiyolar.))
yarin aksam hemsire bulup ignelere basliycakmisim.sabahtan sigortaya ugriycam mecbur bi danisayim diyorum.
Benim neden 750 adet eksik acaba kuzum
Tamam bitanemmm Allah razi olsun senden ve tum arkadaslarimizdankusum 3 arkadastan haber bekliyordum.
amine ve sealand okumuslar bugun bildiri yaptilar.
son 250mrym5579 okursa senin duanda 9.000 olmus olacak ins
liste basinda hedef 8.000 di fakat geciyor cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?