- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.141
cnm listeyi mecburi olarak hizlandirmak zorunda kaldim.
suclu olan benim.daha dogrusu tup bebek tedavisine basladim listeyi haftaya takip edemem diye iki kisiye okuyalim dedim .helal edin .tekrar soyluyorum yardimci olurum zorlaniyorsaniz.maksadim hak yememekti.
simdi ben bu hafta idare edip haftaya takip etmezsem bu sefer sondaki arkadaslara haksizlik olucakti.
bence yetistiremiyorsan dualari not al iki haftaya kadar oku tatlim .yada ben yarisini alirim senin icin olurmu?
fransadayim cnm .amin insallah .Canım okurum inşallah ama 1-2 gün geriden gelebilirim bazen. Tüp bebek tedavin güzel sonuçlanır inşallah. Hangi şehirdesin ?
İlaçları sigorta nın karşılamasına sevindim canım iyiki araştırmışsın pislik doktorcnm biz ilk doktorla gorustugumuzde bir kez bakti.smear testi gibi bisey aldi o kadar.
bide zoruma giden sey doktorun buna hakki yokki ilaclari eczaneden alicam sigortaliyim.yani normalde gecen ilaclar doktor kalemiyle yazmis sigortasiz verin ilaclari diye yazmis.yani biz dil bilmiyoruz diye kandirmayami calisiyo anlamadim ki.
onun payina ne dusecek ben eczaneye ucret odesem.ustelik hastaneye islem parasi 3.500 euro pesin odedik.
bugun sigortaya ugradim.sigortam bu ilaclari igneleri karsiliyormu dedim EVET dediler.
doktoru arayip sorduk sekreteri cevap bile veremedi kekeledi .sigortaniz yok sandik dedi.
kanun var kural var .ben sinir oldum o doktora yaaa.irkci paraci gormedim boylesini.
Arkadaşım Allah yardımcın olsun Rabbim emeklerinizi ballı etsin inşallah. Umarım bu son olur Rabbim yüzünüzü güldürsün evinizin şenlendirsin minik meleklerin gelsin dualarım hep seninle canım. Eğer okuyacak duan olursa etiketle beni canısı. güzel haberlerini bekliyorum kuzumcnm biz ilk doktorla gorustugumuzde bir kez bakti.smear testi gibi bisey aldi o kadar.
bide zoruma giden sey doktorun buna hakki yokki ilaclari eczaneden alicam sigortaliyim.yani normalde gecen ilaclar doktor kalemiyle yazmis sigortasiz verin ilaclari diye yazmis.yani biz dil bilmiyoruz diye kandirmayami calisiyo anlamadim ki.
onun payina ne dusecek ben eczaneye ucret odesem.ustelik hastaneye islem parasi 3.500 euro pesin odedik.
bugun sigortaya ugradim.sigortam bu ilaclari igneleri karsiliyormu dedim EVET dediler.
doktoru arayip sorduk sekreteri cevap bile veremedi kekeledi .sigortaniz yok sandik dedi.
kanun var kural var .ben sinir oldum o doktora yaaa.irkci paraci gormedim boylesini.
aminnn bacım aminnkıyamammmm canım Rabbim tez elden hepimize gondersin inşAllah mucizelerimizi. Rabbim sen buyuksun duy sesimizi
evet herşeyde bi hayr var inş agzın bal yesin inş bacım hepimiz hamile kalalım hepmiz çok zor günler geciriyoruzcanım herşeyde vardır bir hayır bu ay başlayamadınız belki önümüzdeki ay kendiliğinden olacak Rabbim büyük öyle DNA hasarına falan da takılma eşinin beslenmesine dikkat edin multi vitamin tabletleri ve çinko tableti kullanın hasar varsa da düzelir zaten . bu konu hassas olduğu için paraya dökmüşler ama Allah hayretmez onlara da merak etme bu dünyada etse öbür dünyada etmeyecek. basit bir vitamin alsan 10-20 lira ama adı proxeed olunca 100-200 lira diyorlar içerikleri %90 aynı biz karşılaştırdık. siz kendi doktorunuz olun ama fazla da kafaya takmayın. bak bana 3 kere başarısız tüp bebek demesinden sonra 2 ay içinde kendiliğimden hamile kaldım doktorlara sorsan asla olmaz diyordu. tüp bebek doktoruma hamile olduğumu söyleyince sizin durum fena değildi demeye başladı. kendini üzme kafanı çok takma farklı uğraşlarla ilgilen biraz ve bol dua et Rabbim büyük bir ol demesine bakar sloganımız belli "umudumuz sonsuz"...
aminn inş casnım inşCanım yaa diyecek hiçbirşey bulamıyorum okadar zor ki yaşadıklarımız Rabbim hem sabır hemde mucizesini versin en kısa zamanda belli mi olur hem belki bu ay kendiliğinden oluverir arkadaşım insallah. Sperm hasar testini neden istediler canısı
bacım tüp bebege başlıyormuşsn RABBİM inş emeginizi boş bırakmaz kurban oldugum ALLAHIM inşş veri verir dolduru verir göbüşünü inşşşşşşşşşşşşşşşşşşfransadayim cnm .amin insallah .
tmm cnm geridende olsa oku sen. not alirsin okuadigin kisi sayisini.
RABBIM NIYETIMIZI BILIYOR GORUYOR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?