- 27 Mayıs 2015
- 1.706
- 1.984
- 63
- 37
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.121
750 tane daha okudum Allah kabul etsincnm 750 daha okursan tamamdir.son 3 kisi katildi onlarada okursan eksik kalmasin dualari.
RABBIM kabul etsin.saglikla kucagina al evladini insallah...
canımSealand ~~~~~~~~~~~~~~~~~250 okundu(++)(+2)
E ecrin ensar bebek ~~~~~~~~~~250 okundu**
@yenigelin111 ~~~~~~~~~~~~~~250 okundu(++)(+12)
bacılarıma okudum 800 selavat ALLAHIM kabul etsain inş
gurbet kuşum galiba seninde bu ay tutmamış çok üzüldüm sen ben yasemin aynıydık RABBİM çok bekletmez inş
biz bu ay tüpe başlıyorduk umdugumuz gibi gitmedi adetin 2. günü eşimn patronu seminere gitmiş izin alamadı öteki aya kaldı nasip bundada var bi hayır umudumu ısrarla kaybetmk istemiyorum şimdi
özel laboravatuvardn geldik
dna hasar sperm testi için gittik bize 640 fiyat cıkarttılar 505 e kadr düştüler bizimde bütcemiz yoktu cıktık geldik bizim işimiz ALLAHA kaldı herşey para para
ve çok pahalı ALLAHIMMMMM isyan etmiyorum haşa asla yüzümüzü güldür RABBİMMMM hepimizin caresizligimizin dermanı ol YARAB
dilek kapımızı ac YARAB
şifamızı ver YARAB
sen ol derse taşlar dile gelir ol de olu versin YARAB
bizlerinde hepimizin yüzünü güldür YARAB
evlat kokusundan dostun düşmanın yanında bizi mahrum etme YARAB
AMİNNNNNN kızlar çok doluıuyum çok kötüyüm çokk
Nasil yani muayene etmedenmi ilaç veriyor niye böyle yapıyor ki adiiii pislik peki yaptıracağın başka yer yok mu benim gözüm daha görmeden tutmadı bu dr u artık rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşaAllah rabbim kimseyi hal bilmezlerin eline düşürmesin ama maalesef ırk ayırımı her yerde var çok var bunlara bakan pislik ama eğer sen dr olmuşsan seni ilgilendirmiyor kim kapali kim açık görevini yapacaksın yalnış mıyım Ayşemmmmmbilmemki bendeki sans niye boyle aytenim yaaaa...
bugun sinir oldum doktorada hastaneyede.bu nasil bir sistemdir arkadas.zaten dil tam bilmiyorum.
adetimin ikinci gunundeyim diyorum. ilac igne yazip fax aticaz dediler.kontrol olmadan nsl oluyor sastim.
neyse eczane buldum gittim fax bekliyoz 2 saat cevap yok.recete bi geldi dktr beyimiz not yazmis ILACLAR SIGORTAYLA KARSILANMASIN. ben sok oldum.eczanedekilerde sasirdi.sigortam var ben burda yabanciyim.hic ilaclara ucret odememisim.ustelik odesem bile dktrun payina ne dusecek ki anlamadim devlete aciyor galiba gicik sey.
ignenin biri 336 euro 2 kutu yazmis.birde 39 euro var.birde 35 euro.toplam 750 tutuyormus.
hastaneye vermistik 3.500 euro.rahim filmi haric.buna icim gitmedi.ama doktorun receteye yazdigi yazi cok zoruma gitti.
ben 2 kez asilama oldum gecen yil ayni ilaclar sigortamla aldim gecti yani simdi niye bu sorunu yasatiyo bize.
((yemin ediyom vazgeciyodum tedaviden esim engel oldu.rasistler ya.turban sevmiyo, yabancilari sevmiyolar.))
yarin aksam hemsire bulup ignelere basliycakmisim.sabahtan sigortaya ugriycam mecbur bi danisayim diyorum.
Aminnnnnnn rabbim kimseye muhtaç etmeden nasip etsin mucizelerimizi hepimize inşallah Rabbim gözünü para bürüyenlerden uzak tutsun hepimizi ama malesef canım yüzde doksan ı paracı bu zamanda gerçek işinin ehli çok az kişi kalmış napalım rabbim acısın bize kullarina acındırmasın bizlericanımSealand ~~~~~~~~~~~~~~~~~250 okundu(++)(+2)
gurbet kuşum galiba seninde bu ay tutmamış çok üzüldüm sen ben yasemin aynıydık RABBİM çok bekletmez inş
biz bu ay tüpe başlıyorduk umdugumuz gibi gitmedi adetin 2. günü eşimn patronu seminere gitmiş izin alamadı öteki aya kaldı nasip bundada var bi hayır umudumu ısrarla kaybetmk istemiyorum şimdi
dna hasar sperm testi için gittik bize 640 fiyat cıkarttılar 505 e kadr düştüler bizimde bütcemiz yoktu cıktık geldik bizim işimiz ALLAHA kaldı herşey para para
ve çok pahalı ALLAHIMMMMM isyan etmiyorum haşa asla yüzümüzü güldür RABBİMMMM hepimizin caresizligimizin dermanı ol YARAB
dilek kapımızı ac YARAB
şifamızı ver YARAB
canım herşeyde vardır bir hayır bu ay başlayamadınız belki önümüzdeki ay kendiliğinden olacak Rabbim büyük öyle DNA hasarına falan da takılma eşinin beslenmesine dikkat edin multi vitamin tabletleri ve çinko tableti kullanın hasar varsa da düzelir zaten . bu konu hassas olduğu için paraya dökmüşler ama Allah hayretmez onlara da merak etme bu dünyada etse öbür dünyada etmeyecek. basit bir vitamin alsan 10-20 lira ama adı proxeed olunca 100-200 lira diyorlar içerikleri %90 aynı biz karşılaştırdık. siz kendi doktorunuz olun ama fazla da kafaya takmayın. bak bana 3 kere başarısız tüp bebek demesinden sonra 2 ay içinde kendiliğimden hamile kaldım doktorlara sorsan asla olmaz diyordu. tüp bebek doktoruma hamile olduğumu söyleyince sizin durum fena değildi demeye başladı. kendini üzme kafanı çok takma farklı uğraşlarla ilgilen biraz ve bol dua et Rabbim büyük bir ol demesine bakar sloganımız belli "umudumuz sonsuz"...canımSealand ~~~~~~~~~~~~~~~~~250 okundu(++)(+2)
dilek kapımızı ac YARAB
şifamızı ver YARAB
Canım yaa diyecek hiçbirşey bulamıyorum okadar zor ki yaşadıklarımız Rabbim hem sabır hemde mucizesini versin en kısa zamanda belli mi olur hem belki bu ay kendiliğinden oluverir arkadaşım insallah. Sperm hasar testini neden istediler canısıcanımSealand ~~~~~~~~~~~~~~~~~250 okundu(++)(+2)
dilek kapımızı ac YARAB
şifamızı ver YARAB
500 diyecektimGURBET KUSU 5500 okudum canım
ben okurken tek kişi idi sonra kural değişmiş, nerden bileyimsaydin78 içinde bugün içinde okudum. GURBET KUSU
cnm biz ilk doktorla gorustugumuzde bir kez bakti.smear testi gibi bisey aldi o kadar.GURBET KUSU Canısı ben burda tup yaptırdım türkiyede. Bende ilaçlarımı kendim aldm daha sonra rapor çıkınca ilaçlarımın ücretini eczaneden geri aldm. Ama başlamadan kist var mı antral folikül sayım nekadar kontrol edip ilaçlara bbaşlanmıştı.
cnm listeyi mecburi olarak hizlandirmak zorunda kaldim.tiryak2147 (sumeyye)~~~~~~~
nisamelek (eda) ~~~~~~~~~~ için bugün bitireceğim inşallah.Allah kabul etsin.
Arkadaşlar, kader arkadaşlarım, canlarım.
Burada ve diğer sayfalarda okuduğum duaları içten ve samimi ediyorum her birinize. Allah hepinize güzel günler göstersin inşallah.
Bir hatırlatmam olacak bundan sonrası için; bir liste yapılıyorsa şartlar ve durumlar liste başlamadan belirlenir.Girmek isteyenler o şartları kabul etmiştir ve dua listesine girmiştir. Listenin ortasında şartlar değiştirilmemeli. Çoğunluğa göre hareket edilmez bu durumda. Tüm liste kabul ederse olabilir ancak. "Amaan 250 tane fazla okuyacaksın ne var bunda" diyebilirsiniz. Ben okumaya gayret edeceğim herkese tüm samimiyetimle. Sadece bu durumun hak-hukuk çerçevesinde doğru olmadığını belirtmek istedim.
GURBET KUSU sana değil lafım yanlış anlama. Allah razı olsun sen listeyle ilgileniyorsun.Çeşitli istekler geliyor, dikkate almalısın tabii. Ben tüm arkadaşlarıma söylemek istedim.
Listemiz hamişlerle , bebeklerle dolar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?