- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.843
- 53
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.481
aynen dediğin gibi maksat bu sayfa aktif kalsın kapanmasın şimdilik diye selavat sayfamız bu bizim gurbet kuşu arkadaşımız yönetiyordu şu an tedavileri var listeye bakan kimsede olmadığı için bir süre böyle daha iyi isteyen okuyup bildiriyor bildiğim buCanım benim anladığım kadarıyla isteyen istediğini okuyabiliyor. GURBET KUSU DA listeye okunanları ekliyor. Benim de az önce lekelenmem olmuş; Tevhid, salavat, esma ve tefriciye ile devam edeceğim.
ALLAH kabul eylesin okuduklarini cnm.benim icin bi sorun yok.GURBET KUSU Bu başlık altında yazan ve evlat hasreti çeken tüm arkadaşlarım için 150 tane İHLAS okudum. Rabbim hepimize tez vakitte salih ve saliha evlatlar nasip etsin inşallah.
NOT: Canım siz toplu olarak Cuma günleri hediye ediyorsunuz okunanları galiba ama ben birden çok okuma zincirinde olduğum için Cumaya kadar ne okuduğumu unutur karıştırırım. O yüzden ben okudukça yazayım sorun olur mu senin için?
cnm istedigin kadar istedigin surelerden okuyup bildirebilirsin.tatlım okuyalım da ben pek çözemedim durumu :) sayı sınırı var mı istediğim duadan okuyabiliyor muyum.
bide adet gibi birşeyim sadece esmaları okuyabilirim herhalde
tamam tatlım inşallah okuyup haber veririm, nasıl senn tedavincnm istedigin kadar istedigin surelerden okuyup bildirebilirsin.
amacim sadece topigim aktif kalsin.tedavim hayirlisiyla bitince listeye devam etmeyi istiyorum.
Ben anlamadim bu rakamlariANNE OLMAK ISTEYENLER
BIRLIKTE BILDIGIMIZ BUTUN SURELERI OKUYABILIRIZ
EVLATLARIMIZ DUALARIMIZLA GELICEK INSALLAH...
*Ayetel kursi=20+30+10+20+313+20
*Ihlas suresi=20+30+10+20+200+20+150
*Felak suresi=20+30+10+20+10
*Kevser suresi=20+10+20
*Nas suresi=20+30+10+20+10
*Fatiha=20+20
*Yasin=1(+1 amme+1 tebareke)
*Kenzul ars=2
*Salavat=3.000+1.000+200
*Tevhid=1.000
*Rabbi hebli mines salihin=500
*ESMA-UL HUSNA=707 ya varis,731 ya halik,336 ya musavvir
1.000 ya fettah,500 ya latif
RABBIM
GUZEL ISIMLERININ HURMETINE BIZLERI SEVINDIR.
HAYIRLI, SAGLIKLI ,GUZEL EVLATLAR NASIP ET BIZLERE INS.
İnşallah Yusuf yüzlü Yusuf ahlaklı oğullar nasip etsin Rabbim :)yusuf suresini okudum hepmiz için ALLAH kabul eder inş
AMINN CNM .tabiki rabbimin gormesi yeterli.dualara sigindik gonullerimiz feraha kavussun insallah...GURBET KUSU Bu başlık altında yazan ve evlat hasreti çeken tüm arkadaşlarım için
100 rabbi hebli minessalihin
100 la ilahe illa ente...
100 rabbicanni mukimes salati...
100 er tane ya halik, ya musavvir, ya latif, ya Fettah,
100 inna fetehna leke fethammubina
okudum. daha da okuduysam da aklımda kalanları yazdım Rabbim görüyor
Rabbim hepimize tez vakitte salih ve saliha evlatlar nasip etsin inşallah.
ALLAH KABUL ETSIN INSALLAHgünaydın arkadaşlar ben selavat diye devam edecek sandım 3000 tane okudum Rabbim kabul eder inşallah hepimi<e hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
Amiinnn aminn cnm insallah...GURBET KUSU Bu başlık altında yazan ve evlat hasreti çeken tüm arkadaşlarım için 40 Felak, 40 Nas okudum. Rabbim hepimize tez vakitte salih ve saliha evlatlar nasip etsin inşallah.
cnm tup bebek icin ignelere basladim iste tam 15 gun oldu.tamam tatlım inşallah okuyup haber veririm, nasıl senn tedavin
cnm isteyenler istedigi sureyi okuyor.Ben anlamadim bu rakamlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?