- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.461
CNM okunan sayilar onlar.Canım yanlarında yazdığın sayıları anlamadım yaaa
tmm cnm bildirirsin sonra.slm kızlar bende yusuf suresi okudum yine okuyunca bildirirm canım babam geldi misafirim var onun için k.bakmayın yine okuyunca bildirrim canım
hayrilisi olsun insallah hastalanmazsin cnm.Bıgun 5 günüm 5 gün daha var inş hasta olmazsam ya hafif bel kasıl agrılarım baslafı hayırlısı bakalm
İnş tatlımhayrilisi olsun insallah hastalanmazsin cnm.
insallah guzel haberini vericeksin haftaya.
Cnm k bakma bu ara okuyamadim bazi zor seyler yasiyorum ama soz en kisa zamanda okumaya baslayacam yarin dktora gidicem insaAllah kotu haber almam kist yoktur da bebektir bu gecikmenin sebebihayrilisi olsun insallah hastalanmazsin cnm.
insallah guzel haberini vericeksin haftaya.
İnsallah guzel haberini verirsin yarin cnm.Cnm k bakma bu ara okuyamadim bazi zor seyler yasiyorum ama soz en kisa zamanda okumaya baslayacam yarin dktora gidicem insaAllah kotu haber almam kist yoktur da bebektir bu gecikmenin sebebi
Tmm cnm okuyabilirsen yazarsin.rabbim isini rast getirsin.GURBET KUSU canım yeni gordum yazdıklarını bu ara çok yogunum okumaya calisirim topige bile giremiyorum bu ara
Masallah sana ablam .Rabbim karsiligi olarak yuvana guzel minikler versin insallah.gurbet kuşu m 300 nas suresi 300 felak suresi 100 ayetel kürsi 350 kevser 240 fatiha 1 inşirah okudummevla kabul olunan dualardan eylesin
Canım benim anladığım kadarıyla isteyen istediğini okuyabiliyor. GURBET KUSU DA listeye okunanları ekliyor. Benim de az önce lekelenmem olmuş; Tevhid, salavat, esma ve tefriciye ile devam edeceğim.tatlım okuyalım da ben pek çözemedim durumu :) sayı sınırı var mı istediğim duadan okuyabiliyor muyum.
bide adet gibi birşeyim sadece esmaları okuyabilirim herhalde
öptüm vla canım inş en kıza zamnda sende ailene kavuşursun canımtmm cnm bildirirsin sonra.
tadini cikar op bol bol .baba gibisi yok valla.bir gun banada nasip olur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?