- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.501
aminnnn ecmain cümlemize inş hepimizee bacımİnşallah Yusuf yüzlü Yusuf ahlaklı oğullar nasip etsin Rabbim :)
Canim maalesef yine yok ama folik asite bastti hamilelige hazırlık yap dediİnsallah guzel haberini verirsin yarin cnm.
TMM CNM. LISTEYI YAPIP SANA TESLIM EDICEM SAGOLListeyi baslat ben devam ediyim canim benide ekle
cnm eger vaktin oluyorsa cuma gununden dualarini okursun bildirirsin.GURBET KUSU Ben buradaki anne olmak isteyen tüm arkadaşlarım için 1 tane KENZÜL ARŞ okudum. Salavata katılırım ama hafta sonları maalesef internete giremiyorum; ev işlerimi yapmak zorundayım
Tamam canım. Ama isterseniz uygun görürseniz hafta sonu okumaya ara da verilebilir. Bizim burada bir dua grubu var, sadece hafta içi okuyoruz. Çalışan kadınlar için hafta sonları okumak çok zor oluyorcnm eger vaktin oluyorsa cuma gununden dualarini okursun bildirirsin.
ekleriz haftasonu okundu diye .gunluk 250 okunucak.sen bilirsin istersen yaz yine.
olabilir cnm .bakalim cuma gunu net olarak kurallarimizi belirleriz hep birlikte.Tamam canım. Ama isterseniz uygun görürseniz hafta sonu okumaya ara da verilebilir. Bizim burada bir dua grubu var, sadece hafta içi okuyoruz. Çalışan kadınlar için hafta sonları okumak çok zor oluyor
tamam canım. valla imanım gevriyor hafta sonu temizlik çamaşır bulaşık. bir Yasini zor okuyorum anneciğime. işyerinde en azından mescide gitmemize falan karışmıyorlar.olabilir cnm .bakalim cuma gunu net olarak kurallarimizi belirleriz hep birlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?