- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.843
- 53
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.761
Kusura bakma gozumden kacmis nekar eksik yada fazla yazmisin helal edin hakkinizi hastaneden gelmistim kafa gidikti[/QUOTE]canım ben dün okumuştum 250 tane, yazmamışsın Bir de toplam sayıda hata var
Yok canim. Fiskirmasin kotuluk ins birgun o mutlu haberi hepimiz aliriz bide allah ne.kadar okudugumuzu biliyo oyuzden arada bi kaciyo gozden alttan aliverin azicikHasretim bebiko canım ben bugün için 250 tane okudum.
Canım ismimi ekler misin? Sevda adım canım :)بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
اللهمّ صلِّ على سيّدنا محمّد وعلى آل سيّدنا محمّد
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammed
HER GUN 250 SALAVAT OKUYUP BILDIRELIM.
PAZARTESI 07/03/2016 ==Duasi okunan BUSRA
LISTEMIZ;;;
G guzbahar ======250 *
BEYAZ KURT =======250
azap_cicegi (dilek)=250*
B bebegim-gel ( busra)=250
Saye- ======250
evTik ==========250*
damla_22 (didem)==250
E ecrin =====250
@Ilaymilya (ayten)===250 (+1)
saydin78 ========250(+1)
@Irmak-986 =======250(+1)
@Avrenim (ebru)====250(+7)
@esmaaaaalarrr =====250
@Sekerimmm ========
@feride67 (vildan)== 250(+1)
@arzm61 =========250
@Sealand =========
@kartanem2 (sultan)===250*
Hasretim bebiko (demet)=250*
@htcmhmt3238 (hatice)==250 (+1)
@mrym5579 =======250 ( 1)
GURBET KUSU (ayse)==250*[/USER] E ecrin
Canim ins bebisleein simsiki tutunurlar sana hayirli haberleeini aliriz insKızlar tranaferimi oldum hayirlisiyla güzel haberler verrim sizlere dualarinizi üzerimden eksik etmeyin olurmu
İnşallah canim iki tane koydularCanim ins bebisleein simsiki tutunurlar sana hayirli haberleeini aliriz ins
InsAllah bebeklerin sîmsıkı tutunsun sana canım. Rabbim once tutunmalarini sonra da saglicakla kucagina alabilmeyi nasip etsinKızlar tranaferimi oldum hayirlisiyla güzel haberler verrim sizlere dualarinizi üzerimden eksik etmeyin olurmu
İnşallah hayrlsyla güzel haberlrni duyarz cnm ikizlern olur ne güzel yaKızlar tranaferimi oldum hayirlisiyla güzel haberler verrim sizlere dualarinizi üzerimden eksik etmeyin olurmu
Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için rabbim hepimize nasip etsin insallahInsAllah bebeklerin sîmsıkı tutunsun sana canım. Rabbim once tutunmalarini sonra da saglicakla kucagina alabilmeyi nasip etsin
Ay insallah iki Tane koydular allah nasip ederse olur insallahİnşallah hayrlsyla güzel haberlrni duyarz cnm ikizlern olur ne güzel ya
İnşallah dualrmz kabl olr olmlu düşün stres yapmamaya cals yani oyalanck bişeyler bul bide sorn neydi cnm yaş kaçAy insallah iki Tane koydular allah nasip ederse olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?