- 21 Aralık 2015
- 1.049
- 814
- 38
- 35
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.781
Cnm hsevda icin bildirim yapmistim gozden kacmis sanirim okudumبِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
اللهمّ صلِّ على سيّدنا محمّد وعلى آل سيّدنا محمّد
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammed
HER GUN 250 SALAVAT OKUYUP BILDIRELIM.
SALI 08/03/2016 ==Duasi okunan hSEVDA
LISTEMIZ;;;
G guzbahar ======250 *
BEYAZ KURT =======250
azap_cicegi (dilek)=250*
B bebegim-gel ( busra)=250(1)
Saye- ====250
evTik ==========250*
damla_22 (didem)==250
E ecrin =====250
@Ilaymilya (ayten)===250
saydin78 (sevda) ==250
I Irmak-986 ==250
Avrenim (ebru)==250(+6)
esmaaaaalarrr ===
@feride67 (vildan)== 250
A arzm61 ====
Sealand =====
@kartanem2 (sultan)==250*
Hasretim bebiko (demet)=250*
Gullerdiyarindanbiri (hatice)=250
@mrym5579 ==250
GURBET KUSU (ayse)=250*[/USER]
***TOPLAM OKUNAN SALAVAT=4.500
***KURALLARIMIZ;;;
*Kizlar hergun bildiri yapilmalidir.
*3 gun dualara katilmayan listeden siliniyor.
*Dualari hafta sonu okuyamayanlar cumadan alabilirsiniz.
*Cuma gunleri hediye edilmesi icin kumbaraya okuma yapabilirsiniz.
Okudu yazdim canimCnm hsevda icin bildirim yapmistim gozden kacmis sanirim okudum
Yazdim canikommHasretim bebiko canım ben dün hsevda için 250 tane okumuştum.
canim bende kendim icin 250 okudum arti kumbara icinde 50 okudum dün okumustum ama yazmaya firsat olmadi
ee bi de benim icin dua et de ikizim olsun o zamanHasretim bebiko evTik arkadaşım için bugün 250 tane okudum. Rabbim ona en az 3 çocuk versin inşallah Benim çok şom ağızlı olduğumu söylerler ama neyse
Canım benim eşref ve eşek saatlerim vardır. O saatleri denk getiriyorum herhalde ki bana hep şom ağzını açtı yine derleree bi de benim icin dua et de ikizim olsun o zaman
aminn canim inslalah... tesekkür ederimCanım benim eşref ve eşek saatlerim vardır. O saatleri denk getiriyorum herhalde ki bana hep şom ağzını açtı yine derlerRabbim sana tez vakitte ikizler nasip etsin, kucaklara sığmasınlar tosuncuklar inşallah
Amiiin cnm Allah razi olsun hepinzden inşallah hepimzn en kısa zamanda hayrlsyla hamile haberlerini duyarzBusra duan tamamlandi ins bu salavat lar hurmetine tez zamanda rabbim sana hayirli saglikli bol rizikli evlat lar nasip etsin (aminnnn)
Canim benim bizim basimiz kel mi hani bize som agizlilikCanım benim eşref ve eşek saatlerim vardır. O saatleri denk getiriyorum herhalde ki bana hep şom ağzını açtı yine derlerRabbim sana tez vakitte ikizler nasip etsin, kucaklara sığmasınlar tosuncuklar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?