- 21 Aralık 2015
- 1.049
- 814
- 38
- 35
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.801
ben üç tane istiyorum canım. Eğer çalışmıyor olsaydım 5 taneye kadar yolu vardı. İki kardeş çok yalnız kalıyor ana veya babaya birşey olunca. Ama üç olunca daha kuvvetli oluyorlar.Aminnnnnnnnnnn tez zamanda ins
ben de isterim ..... ben de isterim hem de ikizindenCanım benim eşref ve eşek saatlerim vardır. O saatleri denk getiriyorum herhalde ki bana hep şom ağzını açtı yine derlerRabbim sana tez vakitte ikizler nasip etsin, kucaklara sığmasınlar tosuncuklar inşallah
amin insallah olucak ikiz ikiz bebisler...ben de isterim ..... ben de isterim hem de ikizinden
EKLIYORUM CNM ALLAHIM KABUL ETSIN INSALLAH...GURBET KUSU kumbaramız için;
20 Ayetel Kursi
80 İhlas
50 Felak- 50 Nas
100 Kevser
50 Fatiha
50 İnşirah
100 Rabbiyesir
600 Tevhid
4 Amener Resulü okudum.
aminnnnnnnnnn böyle şom ağızlığa can kurbanHasretim bebiko o zaman burada yazan bütün arkadaşlarım için o meşhur şom ağzımı açıyorum Sonra kızmaca darılmaca yok ...RABBİM BURADA YAZAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA ARKA ARKAYA ÜÇER BEŞER ÇOCUK VER
sağol canım benim. İnşallah daha liste tamamlanmadan alacağız güzel haberleri arka arkaya.
Allah biliyor ya hep ikiz istedim normal yolla zor bi ihtimal diye , herhalde bu yüzden tüp bebek denemek zorunda kalacağım diyorum. belki de duam olacaktır bilemiyoruz ki neyin şer neyin hayır olacağını.sağol canım benim. İnşallah daha liste tamamlanmadan alacağız güzel haberleri arka arkaya.
Agzina saglik canim bnm rabbim kabul eylesindamla_22 (didem)==250
@Ecrin ensar bebek_elif (elif)
@Hasretim30 =====250
Milyaay (ayten)===250
@saydin78 (sevda) ==250
@Irmak-986 ==250
@Avrenim (ebru)==250(+6)
için 1750 adet salavat çektimGURBET KUSU
Amin canim cumlemizinkini kabul eylesin RabbimAgzina saglik canim bnm rabbim kabul eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?