- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #4.001
Canim karisiklik olmasin irmak ark okunuyor bugun soyledigin arklara daha once okumustun zaten oyle hatirliyorum bi yalnislik yok demiCanım sevda ve evtik arkadaşlarım icin okudum Rabbim kabul etsin inşallah
hahaha canım şimdi merkezden geldimDur sakin ol cnm stres yapma :) ne zamn test yapcan hayrlisiyla tutunr bebeğin sen morelini bozma
genlde öle bilinyo ama facebokkta tartışmaya da sebep oldu zaten :)Aaa ananas tutunmasina yardmci oluyo dye biliyodm
ay iyice kafam karıştı kimiside diyoki günde bir dilim ananas 1 tane kivi yedim diyo ne yapacagımı bilemedimbna canımözelden atarmısın linkkini?
ALLAH razı olsun bacımm çok iyi okudum daha benim transvere var daha böle bi yazı vermediler
evet tatlım doğru hatırlıyorsun kalp atışını duymaya gittiğimde kürtaja girmiştimALLAH razı olsun bacımm çok iyi okudum daha benim transvere var daha böle bi yazı vermediler
tamda yusuf suresini okudum necm suresine başlıyacaktım bi bakim dedim yazını gördüm sanki yanlş hatrlamıyosam beraber hamile kalmıştık benmde kimyasaldı bensenden önce düşürmüştüm karştrmıyosam
RABBİM okudugum şu sureler yüzü suyu hürmetine hepimize saglıklı hayrlı ALLAHtan korkan kuldan utanan anaya babaya saygılı evlat nasip etsin inşşş
kızlar hepiniz fatiha okuyp yüzünüze sürün şimdi ben sureme döneyim okuyum bu gün 2. günü dualarımın
haa canım bişi sorcaktım transverden sonra hala mı igne ilaç aboww ölmüşem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?