- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.981
canım gebeligin hayırlı olsun inş dahada arttarKızlar selam bugün transfer günüm dahil olmak üzere 7 nci günüm ve ben kan testi yaptım 9.36 di çıktı sizce nasıl sevineyimmi
Evt cnm dün gece geç saatte bitrdm bildirm yapamamstm@hsevda, B bebegim-gel ,esmaaaaalarrr kizlar sevda ark için okumalarnizi yaptinuz mi bugun diger ark gecmemiz lazim
Sağol canim ben transferden önce hiç bişi yapmadim normal hayatıma devam ettim çok streslu bi oste calisiyorum hemde ama ben hep ınandim olacağına çünkü bende bi sorun yoktu Rabbimin de bana bagisliyacagindan emin gibiydim içimdeki his öyle diyordu ve hala inaniyorum persembe günü bidaha yapcam testicanım gebeligin hayırlı olsun inş dahada arttar
2 güne bir kan ver 2 katına cıkarsa hiç korkma
RABBİM kucagına almayıda nasip eder inş
bende tedavi aşamasındayım bu gün 7. günüm transver olmadan önce nelere dikat ettin neler yedin*? biraz bilgi verirmisin
Aminnn canım benim hepimize tez elden göndersin Rabbim mucizelerimizi insAllah. Allah razi olsun basta senden ve hepinizden yureginize agzınıza saglıksaydin78 (sevda) canim iki kisi bildirim yapmadi ama okumuslardir kesin rabbim bu salavatlar hurmetine peygamberimiz ( s.a.v ) hurmetine sana tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin yuvani cocuk sesleriyle senlendir sin tez zamanda ins
biraz önce facebookta tüp bebek grubunda bi kişi listesini yayınlamıştı transferden sonra ananas kivi maydanoz filan yemeyin diye. araştır da öle ye.inş kalitelide olur canım ALLAH razı olsun bacım
canım günde bitane kivi ye başlıcam 1 bardak süt fındık kaju muz badem bnde bunları yicem bakalım ha bide
ananas günde 1 dilim iyimi ki acep yaw bide korkuyom ki kaş yaparken göz cıkartacam diye
ay iyice kafam karıştı kimiside diyoki günde bir dilim ananas 1 tane kivi yedim diyo ne yapacagımı bilemedimbiraz önce facebookta tüp bebek grubunda bi kişi listesini yayınlamıştı transferden sonra ananas kivi maydanoz filan yemeyin diye. araştır da öle ye.
Aaa ananas tutunmasina yardmci oluyo dye biliyodmbiraz önce facebookta tüp bebek grubunda bi kişi listesini yayınlamıştı transferden sonra ananas kivi maydanoz filan yemeyin diye. araştır da öle ye.
aynen bnde öyle biliyordum hatta tüp bebekte nelere dikat edilir neler yenir ananas da vardı offf bilmiyom yaaAaa ananas tutunmasina yardmci oluyo dye biliyodm
Canım sevda ve evtik arkadaşlarım icin okudum Rabbim kabul etsin inşallah@hsevda, B bebegim-gel ,esmaaaaalarrr kizlar sevda ark için okumalarnizi yaptinuz mi bugun diger ark gecmemiz lazim
ALLAH KABUL ETSIN ABLAMEs Selâmün aleykûm kardeşlerim 2000 tane Salavat-ı Şerife okudum , kumbaraya bırakıyorum , Rabbim hepinizin muradını versin , evlat sevgisini yaşatasın Allah dualarınızı kabûl etsin AminGURBET KUSU
Dur sakin ol cnm stres yapma :) ne zamn test yapcan hayrlisiyla tutunr bebeğin sen morelini bozmaaynen bnde öyle biliyordum hatta tüp bebekte nelere dikat edilir neler yenir ananas da vardı offf bilmiyom yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?