- 21 Aralık 2015
- 1.049
- 814
- 38
- 35
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #4.021
Bugunki ark de okudun demi canim okundu yaszdimdasaydin78 ve I Irmak-986 arkadaşlar için okudum Allah kabul etsin bildirim yapamadım iki gün siteye giremedim kusura bakmayın arkadaşlar GURBET KUSU
evet canim okudum ... benim nöbetlerden ötürü sIkIsIk oldugum zamanlar oluyor canim ama düzenli okuyorum Allah kabul etsn insallahBugunki ark de okudun demi canim okundu yaszdimda
ALLAH yardımcın olsun bacımevet tatlım doğru hatırlıyorsun kalp atışını duymaya gittiğimde kürtaja girmiştim
okudum Allahım kabul etsin inşallah.
herkes iğne olmuyor ama tedbir amaçlı olacaktır mutlaka birşeyler. bende kan pıhtılaşması çıktığı için 9 ay boyunca iğneye devam mecburenşükret haline canım benim
ayrıca eşimi ikna edemiyorum da tüp bebek için hala bekleme aşamasındayım ben.
ben okuyayim canim bi tane ne zaman kadar okunacakkızlarr sizden bi ricam var ALLAH rızası için
ben tüp bebege tedavisine başladım 7 kişiye ihtiyacım var
7 kişi 1 tane bana niyetlenip 1 tane necm suresini okurmu??
sadece 1 tane
inş beni yanlız bırakmazsınız sadece 7 kişiye ihtiyacım var
aminn canım normalde yapacaktık zaten ama sürpriz hamilelik olunca planlar bozuldu tabi. haklı olarak beklemek istiyor, bi kere oldu bir daha olur diyor. ama bnde de sabır kalmadı işte. en kötü eylül gibi deneyeceğiz inşallahALLAH yardımcın olsun bacım
bnde eşimi ikna edemiyodum çok agladım küstüm
sonunda ikna ettim inş sende ikna edersin inşş
RABBİME bir degil bin kere şükürler olsun beterin beteri var RABBİM hepimize yardım etsin inş
emegimizi boş cıkartmasın aminnnnnnnn
Sen daha once carsamba ve perşembe okudugunu soylemistin bugun ekstrami okudunperşembe için okudumHasretim bebiko
Yaptm cnm rahatszdm giremedm okudm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?