- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.410
- 198
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #4.241
GURBET KUSU bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim muradını versin inşallah sonraki gelişmeler yüreğine su serpecek dualarımdasın
. Cnm cok ğeçmiş olsun , rabbim hayırlı olanı nasip etsin ama niye öyle olduki , bu bizim imtihanımız olsa gerek rabbim ne derse o cnm , üzülme
canim rabbim sifa versin seni cok iyi anliyorum
Canim ilk once cok uzuldum ama ben yasadiklarimdan ve gorduklerinden cok ders aldim ve bir seye cok inandim rabbimden hic birzaman umit kesilmez het serrde bi hayir vardir kotu gibi gorunur hersey ama bir tane yumurta tutunuyor sonucta orda rabbim.ol derse olur.sakin yipratma.kendini isyan.etme duaya. Ve rabbine.sigin kimse neyin olscagini bilmez ins olumlu sonuc alirsinda bu acilarin.sevince donusur sen bekle inan o yumurta hayirlisiyla once dollenecek.sonra tutunacak sana inaniyorum ben
sagolun kizlar haklisiniz hersey nasip bakalim neler yasanacak...canim sakin umudunu yitirme üzülme su an cok zor biliyorum ama Allah büyük her serde bi hayir vardir.. dualarimiz seninle insallah döllenir iki yumurta ve sana tutunur
insallah yolunda gider hersey cnm haber ver bize...Günaydın canlarm hayrli cumalar . Hastanedym tüp bebek tedavisine başlamıştım bugn de kontrlm vardi sali günü yumurta toplama olabilir dedi doktor inşallah herşey iyi gider benm için de dua edersnz çok sevinirm Allahm hepimzi en kısa zamanda evlat sahibi yapr inşallah. Aminn
Amin cnm inşallah tabiki haber verrm. Sende hepimzn dualrndasn eminm bi gün fazlsyla mutlu olucaz hayrli evlatlrmz olucak insallahinsallah yolunda gider hersey cnm haber ver bize...
Canım benim şimdi okudum mesajı yumurtalar ne alemde inşallah döllenme olmuştur kuzummmmm sakın moral bozma stres yapma benim tedavide 12 tane toplandı da noldu sanki sadece biri döllenmişti oda biliyorsun zaten tutmadı yumurtaya can katan rabbim OL derse olacak inşallah 3e 5e 10a 20ye bakmaz önemli olan iyi kalitede embriyo olması falan da değil önemli olan Rabbimin OL demesi inşallah Rabbim sizin için ol der sakın umudunu falan kesmesagolun kizlar haklisiniz hersey nasip bakalim neler yasanacak...
Canm coook gecmis olsun.bi suredr yoktum.smdi okudum yazdklarini asilama mi yaptracaktn?tam olarak anlayamadm cok umitsiz konusmussun ben anlamiyorm bu islerden asilama flan henuz oralara gelmedm ben o yuzden.tam olarak nedir sorun bu kadar umidini kaybetmene sebep?KIZLAR COK KOTUYUM TEDAVIM BITTI.
SORANLARA AYRI AYRI YAZAMAYABILIRIM.YASIN OKUYANLARAN ALLAH RAZI OLSUN.
DUN KONTROLUME NE UMUTLARLA GITTIM.TOPLAMA BUGUN OLUCAKTI ASLINDA.
AMA DUN YUMURTALAR CATLAMAYA BASLAMISTI.OPERASYONA ALINDIM.
8 DE GIRDIM 10 DA ODAMA ALINDIM.4 YUMURTA VAR DEDILER.
SONRA ESIMDEN ORNEK BEKLEYENE KADAR 2 YUMURTA KALMISTI.
SANSINIZ COK COK AZ DEDILER.2 YUMURTAYI DONDURDULAR.BU HAFTA ICINDE ORNEK VEREBILIRSE DOLLENMEYI BEKLIYCEKLER HIC UMUDUM VE GUCUM KALMADI.COK YORGUNUM.KARNIMDA COK AGRIYO.ILACLA DURUYORUM.EVDEKI HESAP CARSIYA UYMADI.OYSA COK UMUTLUYDUM YASIN GENC DIYORLARDI YA HEPSI NASIPMIS YAS FAKTORU HIC BI ISE YARAMIYORMUS.4 YUMURTA NEKI...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?