- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #4.281
canımmm yazdıklarına ve yaşadıklarına çok üzüldüm RABBİM yar ve yardımcı olsun inşKIZLAR COK KOTUYUM TEDAVIM BITTI.
SORANLARA AYRI AYRI YAZAMAYABILIRIM.YASIN OKUYANLARAN ALLAH RAZI OLSUN.
DUN KONTROLUME NE UMUTLARLA GITTIM.TOPLAMA BUGUN OLUCAKTI ASLINDA.
AMA DUN YUMURTALAR CATLAMAYA BASLAMISTI.OPERASYONA ALINDIM.
8 DE GIRDIM 10 DA ODAMA ALINDIM.4 YUMURTA VAR DEDILER.
SONRA ESIMDEN ORNEK BEKLEYENE KADAR 2 YUMURTA KALMISTI.
SANSINIZ COK COK AZ DEDILER.2 YUMURTAYI DONDURDULAR.BU HAFTA ICINDE ORNEK VEREBILIRSE DOLLENMEYI BEKLIYCEKLER HIC UMUDUM VE GUCUM KALMADI.COK YORGUNUM.KARNIMDA COK AGRIYO.ILACLA DURUYORUM.EVDEKI HESAP CARSIYA UYMADI.OYSA COK UMUTLUYDUM YASIN GENC DIYORLARDI YA HEPSI NASIPMIS YAS FAKTORU HIC BI ISE YARAMIYORMUS.4 YUMURTA NEKI...
sakin ol ablacım 1 yumurta ve Rabbimin ol demesi yeterli unutma. yarın bebişin senle olacak onu düşün. pozitf ol dua et. gerisini ne yaparsan yap değiştirmezsin unutma!ALLAH rızası için ne olur bana dua edin
slmmmmmmmm canlar bnde merkezden geldim
5 yum toplanmıştı
3 tanesi tutmuştu
dr bu gün 1i saglıklı degil dedi üzüldüm korku sardı beni
yarın transverim var 2 embiriyo konacak saat 12.45 de
canlarrr bna dua edermisinz ne olurr çok korkuyorum
dr fazla saglıklı degiller dedi
yani 1 . kalite degillermiş
ALLAHA sıgındım çokk kötüyüm canlarrr
dgru söylüyon canım RABBİM en iyisini bilir inş benide sevinenlenlerin içine katar hersey 12 gün sonra belli olursakin ol ablacım 1 yumurta ve Rabbimin ol demesi yeterli unutma. yarın bebişin senle olacak onu düşün. pozitf ol dua et. gerisini ne yaparsan yap değiştirmezsin unutma!
Ben de varım yeni listede kızlar.GURBET KUSU canim cok üzüldüm yaşadıklarına yazamadım. Ne yazacağımi bilemedim . Bu yaşadıkların son uzuntulerin olsun inşallah.
abla insallah hayirlisiyla saglikli bi sekilde tutunur bebegin.cok sagol.Bu arada kızlar saat 2 de transferim var bana dua edin ne olur. Rabbim duami dualariniz yüzü suyu hürmetine kabul etsin ınşallah. Embriyolarım bana sımsıkı tutunsunlar sağlıkla kucağıma alacağım evlat olsunlar ınşallah hakkınızı helal edin
canımmm yazdıklarına ve yaşadıklarına çok üzüldüm RABBİM yar ve yardımcı olsun inş
canım yaşın gençmiş ne olur bna kızma benim yaşım 40
hepinizden büyügüm ben bile umudumu kesmedim
umudunu kaybetme RABBİM çokk büyük inş bu sabrının mukafatını verir
inş tez vakikket sende anneligi tadarsın benimde durumum senden iyi degil aynı sayılurız
HASBÜNALLAHÜ VENİMEL VEKİL gerisi boş bacım inş bu son sıkıntın olur inş kendiliginden hamile kalırsın
ALLAHIM INSALLAH OKUDUKLARINI KARSINA CIKARSIN ABLA.ALLAH rızası için ne olur bana dua edin
slmmmmmmmm canlar bnde merkezden geldim
5 yum toplanmıştı
3 tanesi tutmuştu
dr bu gün 1i saglıklı degil dedi üzüldüm korku sardı beni
yarın transverim var 2 embiriyo konacak saat 12.45 de
canlarrr bna dua edermisinz ne olurr çok korkuyorum
dr fazla saglıklı degiller dedi
yani 1 . kalite degillermiş
ALLAHA sıgındım çokk kötüyüm canlarrr
liste devam edecekse bnde katılırım tekrardanGURBET KUSU
devam edersek etiketlerim isminizi kizlar@Hasretim bebiko yeni listede salavat mı tevhid mi olacak canım?
aminn ALLAH razı oolsun bacımm saolALLAHIM INSALLAH OKUDUKLARINI KARSINA CIKARSIN ABLA.
duam seninle allah buyuktur amenna ....ablam insallah bebisin hemen tutunur sana.
ogluna rabbim saglik versin onu sana bagislasin.ona guzel bi kardes nasip etsin RABBIM.
yeni gördüm tatlım inşallah sorunsuz geçmiştir transferin hayırlı olur inşallah allah yardımcın olsun dua ediyorum sana ve dileğeBu arada kızlar saat 2 de transferim var bana dua edin ne olur. Rabbim duami dualariniz yüzü suyu hürmetine kabul etsin ınşallah. Embriyolarım bana sımsıkı tutunsunlar sağlıkla kucağıma alacağım evlat olsunlar ınşallah hakkınızı helal edin
Canım ablammmmm kesme tabi ki de umudunu rabbim kısmetine yazdıysa olur inşallah benim babamın kuzeni 47 yaşında evlendi 1 bucuk senedir evli 3 ay önce tüp yaptırmış şimdi ikizlere hamileymiş diye duydum darisi hepimize inşallahcanımmm yazdıklarına ve yaşadıklarına çok üzüldüm RABBİM yar ve yardımcı olsun inş
canım yaşın gençmiş ne olur bna kızma benim yaşım 40
hepinizden büyügüm ben bile umudumu kesmedim
umudunu kaybetme RABBİM çokk büyük inş bu sabrının mukafatını verir
inş tez vakikket sende anneligi tadarsın benimde durumum senden iyi degil aynı sayılurız
HASBÜNALLAHÜ VENİMEL VEKİL gerisi boş bacım inş bu son sıkıntın olur inş kendiliginden hamile kalırsın
masallah rabbimin mucizesi bitermi?......darisi bizlere olsun insallah...Canım ablammmmm kesme tabi ki de umudunu rabbim kısmetine yazdıysa olur inşallah benim babamın kuzeni 47 yaşında evlendi 1 bucuk senedir evli 3 ay önce tüp yaptırmış şimdi ikizlere hamileymiş diye duydum darisi hepimize inşallah
ayyyy ablam insallah oyle olur yaaminn ALLAH razı oolsun bacımm saol
herzamn dualarımdasın balım
inş bide bakmışsın bu ay tedavisiz hamile kalmışsın ohhhh bizde burda halaylar cekeriz bacıma yigenime ohhhh ohh
tmm cnm liste yaparsak etiketlerim insallahGURBET KUSU canim yeni liste yaparsan bende katilmak isterim.
ay belike eşinin dedigi olcak ee nede olsa o babaa babaların duası peygamber duasıymış canım inş inşayyyy ablam insallah oyle olur ya
tabiki tedavide rabbimin taktiridir ama gonlum hep dogal yolla bu duyguyu tatmaktan yana.
esim tedavim boyunca hep bana ayni seyi soyleyip durdu adama ayan oldu belkide.
surekli " aysem insallah dogal yolla olur bu zahmeti bi daha cekmezsin"
bende hep guluyodum igneleri vuruyosak dogal olmaz artik tup bebisimi alicam gelicem ona dua edelim diyodum.
canım %100 tutmayacak olsa tabi ki embiryoları transfer etmezler. Sen müsterih ol; Rabbim neylerse güzel eyler. Sonuçta embriyo şu an dış ortamda sağlıksız olabilir ama senin kanına canına karışınca belki herşey değişecek; ikisi de tutunacak belkicanlar saat 11 gibi evden cıkıyorum hayır dualarınızı bekliyorum
biliyorum söylememe gerek yok çokca dua ettiginizi hissediyorum ama işte öyle....
bu gün hiç uyumadım kafama takılan dr dediki 2 yum var ama saglıklı degil
ozamn tutmaz ki niye koyuyo? moralim çok bozuk canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?