- 28 Ocak 2015
- 483
- 618
- 33
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #4.261
Amin canım. Rabbim inşallah tez zamanda ayşe arkadaşımızın yüzünü gönlünü evini senlendirsin inşallahhhhhAyse canim liste tamamlandi rabbim bu salavatlar hurmetine Peygamberimiz ( s.a.v ) hurmetine tez zamanda sana hayirli saglikli bol rizikli evlat lar nasip eyle sin yumurtalarina can versin sonrada sende tutunmasina yardim etsin ins. Sen bu salavatlarin okunmasina vesile oldunya rabbim senin icin okumudmuz salavatlarida senin bu tedavi sonucunda hayirli sonuc almana.vesile olur ins ve bu sayfadaki yada evlat isteyen herkese rabbim bir seyleri sebeb ederek yavrularimiza kavusmami.nasip eder ins ( amin)
mrb gulcancim tup bebek tedavisine baslamistim nasip olmadi cnm transfer asamasina bile gelemedi yumurtalarim.Canm coook gecmis olsun.bi suredr yoktum.smdi okudum yazdklarini asilama mi yaptracaktn?tam olarak anlayamadm cok umitsiz konusmussun ben anlamiyorm bu islerden asilama flan henuz oralara gelmedm ben o yuzden.tam olarak nedir sorun bu kadar umidini kaybetmene sebep?
aminnn cnmm cok sagol allahim hicbirimizin gozunu yolda gonlunu darda koymasin.Ayse canim liste tamamlandi rabbim bu salavatlar hurmetine Peygamberimiz ( s.a.v ) hurmetine tez zamanda sana hayirli saglikli bol rizikli evlat lar nasip eyle sin yumurtalarina can versin sonrada sende tutunmasina yardim etsin ins. Sen bu salavatlarin okunmasina vesile oldunya rabbim senin icin okumudmuz salavatlarida senin bu tedavi sonucunda hayirli sonuc almana.vesile olur ins ve bu sayfadaki yada evlat isteyen herkese rabbim bir seyleri sebeb ederek yavrularimiza kavusmami.nasip eder ins ( amin)
SAGOL CNM AMIN INSALLAH HEPIMIZIN YUVASI SENLENSIN OMRUMUZ BOYUNCA...Amin canım. Rabbim inşallah tez zamanda ayşe arkadaşımızın yüzünü gönlünü evini senlendirsin inşallahhhhh
haklisin aytenim ya hic konduramiyom kendime.Canım benim şimdi okudum mesajı yumurtalar ne alemde inşallah döllenme olmuştur kuzummmmm sakın moral bozma stres yapma benim tedavide 12 tane toplandı da noldu sanki sadece biri döllenmişti oda biliyorsun zaten tutmadı yumurtaya can katan rabbim OL derse olacak inşallah 3e 5e 10a 20ye bakmaz önemli olan iyi kalitede embriyo olması falan da değil önemli olan Rabbimin OL demesi inşallah Rabbim sizin için ol der sakın umudunu falan kesme
Canım şu an ne aşamada döllenme oldu mu bugün benim de moralim çok bozuk eşim yurtdışına gitmeye karar verdi en az bir sene sonra gelir yani benim tüp bebek işi yattı canım çok sıkkın ya patlıycam patlayana kadar ağladımhaklisin aytenim ya hic konduramiyom kendime.
sayi ve kalite berbat etti moralimi.hayal kirikligimi anlatamam.
atlatirim agrilarim gecsinde onumuze bakicaz mecbur.elden bisey gelmiyo ki...
Canım niye çok mu ağrın oldu benim ikisinde ilk iki gün adet sancısı oldu hepsi bu hadi çabuk toparlan canım daha bize pozitif haberler vereceksin inşallah bu arada lütfen kendime konduramıyorum falan deme sonuç olarak biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz elimizde olan birsey değil ki hersey nasip herşey kısmet keşke elimizden daha fazlası gelse ama gelmiyor kihaklisin aytenim ya hic konduramiyom kendime.
sayi ve kalite berbat etti moralimi.hayal kirikligimi anlatamam.
atlatirim agrilarim gecsinde onumuze bakicaz mecbur.elden bisey gelmiyo ki...
benim toplama gunu pek yoktu agri.genel anestezinin etkisiyle iyiydim.Canım niye çok mu ağrın oldu benim ikisinde ilk iki gün adet sancısı oldu hepsi bu hadi çabuk toparlan canım daha bize pozitif haberler vereceksin inşallah bu arada lütfen kendime konduramıyorum falan deme sonuç olarak biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz elimizde olan birsey değil ki hersey nasip herşey kısmet keşke elimizden daha fazlası gelse ama gelmiyor ki
Canım benim eltimin bir önceki tedavisinde 3 tanebenim toplama gunu pek yoktu agri.genel anestezinin etkisiyle iyiydim.
ama 3 gundur ozellikle gece rahimim cok sizliyo agri var adet agrisindan biraz daha fazla gibi.
moral duzeldikce o da gecer insallh.aynen cnm elimizden bisey gelmez duadan baska...
Geçmiş olsun canım bir an önce toparlamaya bak tatlısııııbenim toplama gunu pek yoktu agri.genel anestezinin etkisiyle iyiydim.
ama 3 gundur ozellikle gece rahimim cok sizliyo agri var adet agrisindan biraz daha fazla gibi.
moral duzeldikce o da gecer insallh.aynen cnm elimizden bisey gelmez duadan baska...
amiinnnn hepimize nasip etsin inşallahh Allah razı olsun okuyan herkestenmrym5579 canim.duan tamamlandi rabbim okunan bu salavatlar hurmetine Peygamberimiz ( s.a.v ) hurmetine sana tez zamanda hayirli saglikli bol rizikli evlat lar nasip etsin yuvani cocuk.sesleriyle senlendir sin
Rabbim yar ve yardımcın olsun. İnşallah tez vakitte evlatlarına kavuşursun.Bu arada kızlar saat 2 de transferim var bana dua edin ne olur. Rabbim duami dualariniz yüzü suyu hürmetine kabul etsin ınşallah. Embriyolarım bana sımsıkı tutunsunlar sağlıkla kucağıma alacağım evlat olsunlar ınşallah hakkınızı helal edin
Aminnn İnşallah canim allah razı olsunRabbim yar ve yardımcın olsun. İnşallah tez vakitte evlatlarına kavuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?