ANNE OLMAK ISTEYENLER DUALARDA BULUSALIM HEP BERABER

ayy cidimisin bacım
gitmeden ne güzel moral verdin bna vla

canımsın yaa
ohhh sanki çime buz koydun ohh çok şükür

abla transverin hayirla gecer insallah üzülme Allah ol dedikten olmayacak yok dualarimdasin regl döneminde olmasam senin icin bi yasin okurdum ama elimden geldigince dua edecegim
devam edersek etiketlerim isminizi kizlar
insallah katilmak isteyenler cogalirsa baslariz.
canim devam edilirse benide etiketler misin

ayy cidimisin bacım
gitmeden ne güzel moral verdin bna vla

canımsın yaa
ohhh sanki çime buz koydun ohh çok şükür
simdi minigin karninda cabaliyodur ablam nasil gecti transferin.
haber ver.hislerini yazmak istersen bekleriz .olumlu dusun .olucak insallah umut ol bize...

GURBET KUSU canim bu aralar hastane isleriyle ugrasiyom o yuzdem fazla girmiyorum sadece kenzul ars duasi okuyoruz onu duzenleyip cikiyorum kizlar sizde hakkinizi helal edin listeyi duzenlerken eksik yada fazla yazmis olabilirim bazen rabbim hepimizin yar ve yardimci olsun ins hepunizden guzel haberler aliriz

tatlım senmi ilgileniyon ayşemi 10 bin tevhit okudum mevla kabul makbul eylesin

Canim Rabbim hepinizden razi olsun. Ne okursanız ben varım. Yanlız listeyi süresi içinde okuyorum. Haber veremeyebilirim. Tansiyonum yüksek. İlaç almaya başladım. Transferim güzel geçmişti ama dün eşimin kızıyla ilgili bazı problemler yaşadım. Çok ağladım. Bugunde öyle. Yazamıyorum ağlarım yine diye. Hakkınızı helal edin. Dualarınızı esirgemeyin ne olur

ALLLAHIM seninde yardimcin olsun cnm insallah sifa bulursun bebislerine kavusursun...

RABBIM emeklerinin karsiligini versin insallah ablam sabir acidir meyvesi tatli.
az kaldi biraz daha dayan.kulak arkasi yap bazilarini.guzel gunlerin yakindir insallah...

Kızlar bende anne olmak istiyorum bir buçuk yıldır benide topiginize ekler misiniz neler yapıyorsunuz :)
mrb cnm hosgeldin.liste yapip hergun bir kisiye salavat okuyorduk.listemiz bitti.
tekrar baslamak istiyoruz.bakalim nasipse senide eklerim.okuyalim insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…