- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #4.301
ayy cidimisin bacımcanım %100 tutmayacak olsa tabi ki embiryoları transfer etmezler. Sen müsterih ol; Rabbim neylerse güzel eyler. Sonuçta embriyo şu an dış ortamda sağlıksız olabilir ama senin kanına canına karışınca belki herşey değişecek; ikisi de tutunacak belki
Dualarımız seninle canım. Yoktan var eden Rabbim, iki tane küçücük hücreye can mı veremeyecek?ayy cidimisin bacım
gitmeden ne güzel moral verdin bna vla
canımsın yaa
ohhh sanki çime buz koydun ohh çok şükür
abla transverin hayirla gecer insallah üzülme Allah ol dedikten olmayacak yok dualarimdasin regl döneminde olmasam senin icin bi yasin okurdum ama elimden geldigince dua edecegimcanımmm yazdıklarına ve yaşadıklarına çok üzüldüm RABBİM yar ve yardımcı olsun inş
canım yaşın gençmiş ne olur bna kızma benim yaşım 40
hepinizden büyügüm ben bile umudumu kesmedim
umudunu kaybetme RABBİM çokk büyük inş bu sabrının mukafatını verir
inş tez vakikket sende anneligi tadarsın benimde durumum senden iyi degil aynı sayılurız
HASBÜNALLAHÜ VENİMEL VEKİL gerisi boş bacım inş bu son sıkıntın olur inş kendiliginden hamile kalırsın
canim devam edilirse benide etiketler misindevam edersek etiketlerim isminizi kizlar
insallah katilmak isteyenler cogalirsa baslariz.
simdi minigin karninda cabaliyodur ablam nasil gecti transferin.ayy cidimisin bacım
gitmeden ne güzel moral verdin bna vla
canımsın yaa
ohhh sanki çime buz koydun ohh çok şükür
Amin cnm bnm ya Allhm senin bu iyi kalbini görüyo emn en kısa zamanda hayrli evlatlarn oluck . İnşallah bu gunlerimiz geride kalicak ♥azap_cicegi G guzbahar B bebegim-gel
KIZLAR LISTEYE SIZLE BASLIYCAZ INSALLAH BU AY 3UNUZDE GUZEL HABER VERIRSINIZ.
CIKTIGINIZ BU YOLDA RABBIM SIKICA TUTUNAN EMBRIYOLAR NASIP ETSIN.CAN KATSIN ONLARA INSALLAH...
tatlım senmi ilgileniyon ayşemi 10 bin tevhit okudum mevla kabul makbul eylesin***KUMBARAMIZ;;;
ANNE OLMAK ISTEYENLER BIRLIKTE BILDIGIMIZ BUTUN SURELERI OKUYABILIRIZ.EVLATLARIMIZ DUALARIMIZLA GELICEK INSALLAH...
*Ayetel kursi=21 /*Ihlas suresi=10
*Felak suresi= 50 /*Kevser suresi=1 01
*Nas suresi= 51 /*Fatiha=1
*Insirah= 50 /*Kenzul ars=2
*Salavat=4950 /*Tevhid=21.000
*Rabbi yesir= 200 /*Amenerresulu=2
*Rabbi hebli mines salihin=
*Fetih=1
*Yasin+amme+tebareke=2
*ESMA-UL HUSNA= 500 ya latif
RABBIM GUZEL ISIMLERININ HURMETINE BIZLERI SEVINDIR.
HAYIRLI, SAGLIKLI ,GUZEL EVLATLAR NASIP EYLE INSALLAH..
ALLLAHIM seninde yardimcin olsun cnm insallah sifa bulursun bebislerine kavusursun...GURBET KUSU canim bu aralar hastane isleriyle ugrasiyom o yuzdem fazla girmiyorum sadece kenzul ars duasi okuyoruz onu duzenleyip cikiyorum kizlar sizde hakkinizi helal edin listeyi duzenlerken eksik yada fazla yazmis olabilirim bazen rabbim hepimizin yar ve yardimci olsun ins hepunizden guzel haberler aliriz
RABBIM emeklerinin karsiligini versin insallah ablam sabir acidir meyvesi tatli.Canim Rabbim hepinizden razi olsun. Ne okursanız ben varım. Yanlız listeyi süresi içinde okuyorum. Haber veremeyebilirim. Tansiyonum yüksek. İlaç almaya başladım. Transferim güzel geçmişti ama dün eşimin kızıyla ilgili bazı problemler yaşadım. Çok ağladım. Bugunde öyle. Yazamıyorum ağlarım yine diye. Hakkınızı helal edin. Dualarınızı esirgemeyin ne olur
allah kabul etsin cnm amin insallah guzel miniklerimiz olsun...GURBET KUSU Hasretim bebiko Listedeki tüm arkadaşlarım için 1 tane Rahman Suresi okudum. Rabbim salih ve saliha evlatlar nasip etsin inşallah hepimize.
mrb cnm hosgeldin.liste yapip hergun bir kisiye salavat okuyorduk.listemiz bitti.Kızlar bende anne olmak istiyorum bir buçuk yıldır benide topiginize ekler misiniz neler yapıyorsunuz :)
ALLAH KABUL ETSIN ABLAMtatlım senmi ilgileniyon ayşemi 10 bin tevhit okudum mevla kabul makbul eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?