- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi Sevdambenimm
- #61
Eee bu ne demek? Tekrar birlikte yaşayana kadar çocuk yok demek. İstemeyerek mi ayırdı evinizi?hemde ne cocuk.
sirf kendisi dedesiyle büyüdügü icin o öyle hayal etmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee bu ne demek? Tekrar birlikte yaşayana kadar çocuk yok demek. İstemeyerek mi ayırdı evinizi?hemde ne cocuk.
sirf kendisi dedesiyle büyüdügü icin o öyle hayal etmis
söyle söylim ben resti cekince ev arayisina girmisti kendisiEee bu ne demek? Tekrar birlikte yaşayana kadar çocuk yok demek. İstemeyerek mi ayırdı evinizi?
bi süre öyle sesimi cikarmamaya karar verdim.Iyi tamam bende istemiyorum o zaman deyin .
baska bi problem varsa da ben bilmiyorum yaklasik bir bucuk yildir kendi evimizdeyiz.Evet böyle adamlar tanıyorum . Bu çocuk yapma işini karısına karşı kullaniyorlar. Inada bindiriyorlar. Başka problemleriniz mi var acaba olay inada bindi bu kadar? Ya da birikmislikler mi var evliliginizde. Eşinizin tam anlamiyla ne düşündüğünü bilemeyiz. Belki içinde neler kopuyor buna sığınıyor istemiyorum diyor. Oturup konuşmanız gerek.
benim esim hep böyleYa yuh boyle bı konuda ınatlasabılecek kapsıte.. normal zamanda nasıl eşiniz? Cok zor olur boyle bırıyle yasamak.. senin keyfin gelince ben yine istemezsem deyin bakalım.. boyle boyle yaslanırız deyin
evet inatlasmamaya calisirim .eşiniz hep böyle tuhaf mıdır
o 4 yilin 2 senesi o istedi simdide bana karsi kullaniyor.Ne saçma bir inat ya. Senin 4 yıl öncesinde geçerli sebeolerin varmış kendince ama onun şu an istememe sebebi sırf senin çocuk istiyor olman.
Hani kendini hazır hissetmiyor olsa daha öncesinde çocuk çocuk diye tutturmazdı. Sadece inadından yapıyor başka birşey değil
Valla çok saçma yaabenim esim hep böyle
en ufak seyde inatlasir . hem onun dedigi olsun ister.
Esiniz istemiyorsa zorlamayin nasipten otesi yok. Eminim Rabbim verecegi zaman icine bi sicaklik verir. Benim esimde kati yurekliydi hic istemezdi ben tedavi olurdum hic sormazdi bile ama ondan sonra cok sukur duzeldi kendi de heves etti. Sende sabret canm bi gun illaki isterherkese Hayırlı Cumalar
Bu mübarek günde tüm evlat sahibi olmak isteyenlere Allah ım aratmasın.
Evet..
bende anne olmak istiyorum artık kendimi göre hazırım yaş oldu 25 ..
26 ya dogru gidiyoruz..
Eşim keçi inatlı eşim evlendigimiz ilk zamanlar çok istedi bundan 4 yıl öncesi.
ozamanlar ailesiyle birlikteydik.. istemedim cocugumu yanliz kendi evimde büyütmek istedim .. yaşimda kücüktü bana göre anne olmak için.
Ya şimdi benimle inatlaşan bi adam ..
O istemişmişte ben hayir demisimde ..
onun dedigi zamanda olmadigi icin benim istedigimdede olmucakmismis da..
olucakmis ama simdi degil..
cok istiyorum arkadaslar ben napiim..mutsuzum icimi dökmek istedim..
Daha zamanı var denek ki olur merak etme :)bi süre öyle sesimi cikarmamaya karar verdim.
oysa icimde ne volkanlar patliyo cocuk gördügümde .![]()
Çocuğu ailesine yapacak olan tiplerdense zaten çocuk olunca da işiniz çok zor. Ama biraz işi ciddiyete dökseniz. Evliliği çatlatacak önemli konulardan çocuk bence. Rest çekseniz?hemde ne cocuk.
sirf kendisi dedesiyle büyüdügü icin o öyle hayal etmis
ne güzel söyledin.Esiniz istemiyorsa zorlamayin nasipten otesi yok. Eminim Rabbim verecegi zaman icine bi sicaklik verir. Benim esimde kati yurekliydi hic istemezdi ben tedavi olurdum hic sormazdi bile ama ondan sonra cok sukur duzeldi kendi de heves etti. Sende sabret canm bi gun illaki ister
ailesi icin yapacak demeyelimde biz burda gurbetteyiz pek fazla akraba yok .Çocuğu ailesine yapacak olan tiplerdense zaten çocuk olunca da işiniz çok zor. Ama biraz işi ciddiyete dökseniz. Evliliği çatlatacak önemli konulardan çocuk bence. Rest çekseniz?
Oyle canim bekle herseyin hayirlisi olsunne güzel söyledin.
Dogru Rabbim istediginde ol dedimi olur .
sabirla beklicem.
Bu durumu oturup konuşmalısınız. Bir taaf isteyip diğer taraf istemiyorsa nasil olacak ? Zorla mi yani. Çözüme kavuşması lazim problemlerinizin. Sorunsuz bir yuvaya çocuk getirilmelidir ne olursa olsun. Birakin yaşınız geçsin. Yeterki doğru zamanda olsun.baska bi problem varsa da ben bilmiyorum yaklasik bir bucuk yildir kendi evimizdeyiz.
tabi zaman zaman catisiyoruz.
bazen o böle komiklik yapar cocuk taklidi gibi hosuma gidiyoda ozaman anliyorum evde tek eksigin bebisimiz oldugunu