Anne olmak isteyişim (eşimin inadı)

ailesi icin yapacak demeyelimde biz burda gurbetteyiz pek fazla akraba yok .
oyüzden oda öyle istemis .banada cok sacma geliyo.
cünkü annesi biraz fazla karisir herseye. iyikide yapmamisim ordayken.
He tamamen ayrısınız. Vallahi iki yol var: Cilve ve rest. Cilveyle yola gelmiyorsa rest çekeceksiniz. Birbirini seven çiftler için çocuk çok güzel.

suan zamani degil bir miktar kredi borcumuz var onuda öne sürüyor bazen.
Cocuk siz isteyince degıl ALLAH isteyince oluyor kımısı ılk denemede oluyor kımısı 1 yıl sonunda anca oluyor sebepsiz yere olmayanlarda var.Bu yuzden ertelemeye karsıyım.Eşinize gelince ustelemeyin.O kendılıgınden isticek mecbur.Cocuk ıstegı illa olacak.

Size kısasa kısas yapıyor kendi aklınca. Eminimki hala istiyor. Sizde rol yapın bende artık senden birncocuk istemiyorum diyin net bir tavirlà. Bir süre bu kararinizda devam edin. Paşa paşa gelecek yanasacak Size merak etmeyin

Size kısasa kısas yapıyor kendi aklınca. Eminimki hala istiyor. Sizde rol yapın bende artık senden birncocuk istemiyorum diyin net bir tavirlà. Bir süre bu kararinizda devam edin. Paşa paşa gelecek yanasacak Size merak etmeyin
insallah bende öyle yapmaya karar verdim.
Sanki hic istemiyo gibi

O da cocuklari cok sever.Aynen öyle,
bende bi süre cekicem kendimi bu konudan.

Back
X