Anne olmak istiyorum sizce doğru zaman mi??

Bence hic bekleme cocuk bereketiyle gelir.. Bizde 1 sene bekledik borclar biraz hafiflesin diye sonra yavastan dusunelim artik dedik ve isteyince hemen olmuyormus onu anladik 3 sene olacak hala olmadi.. Bence erteleme varsin mama sandalyesi olmasin kucaginda yesin icsin.. birseylerden kısarsın olur biter..

Ben henüz 21 yasindayim bu isleri pek bilmem bekarımda. Ama bence eliniz biraz daha feraha erişsin bence. Öyle düşünürsünüz Bebiş hem calismak başlı başına kolay değil hele birde hamileyken biraz daha durumun düzelmesini bekleyin derim. Ama tabi yaşınızı vs bilmiyorum. Yaşınız geçiyorsa el mecbur yapacak birşey yok Rabbim yardımcınız olsun Hakkı'nızda en hayırlısı neyse o olsun.

s
allah tez zamanda evlat nasip etsin snada

Bende çok inaniyorum ona canım bebek bereket getirir diyorum borcun bitmesini bekledikce yeni borclar cikiyo..allah ödeme kolaylığı versin canım sanada

Sağol canım cümlemize Rabbim kolaylık versin.. Ben 3 sene uğraştım bebeğime kavuşmak için, umarım sen fazla uğraşmazsın.. Sağlıkla kavuşursun bebeğine..

Eşim 32 ben 25 yaşındayim belki benim için erken ama çokta geç anne olmak istemiyorum

Haklisin canım öyle maddiyati dusunuyom ama bakalım allah nasip etcekmi inşallah sanada tez zamanda nasip eder

Haklisin canım inşallah sanada nasip olur içini rahat tut

Sendemi bendensin :) sizin durumdami bizimki gibi maddiyattanmi yapmiyosun :)
Ev araba derken borçlar çoktı. Biraz hafifledik ve farkındayım ki bi bebişş olursa çok çok mutlu olacağım.kendimi hazır hissediyorum.2 aydır kan hapı kullanıyorum testlerimi yaptırdım bi problem var mı diye.kansızlık çok fazlaydı.yaklaşık 1 haftadır da folik asit ve balık yağı kullanmaya başladım doktor tavsiyesi ile.artık çalışmalara başlayacağız

Bence de geliriniz oyle kotu degil.bebek olduktan sonra insan ister istemez heves edip cok gereksiz seyler alabiliyor.O konularda iyi arastirma yapin derim ve O harcamalardan biraz kisabilirsiniz. Es dost akraba ust bas aliyor zaten.Onlari da dert etme.En kotu senaryo ile esiniz ek is yapabilir.Yada araba cok mecbur degilse arabadan vazgecebilirsiniz.Gerek kalmayacaktir sanirim.Cunku doguma kadar calisacaksiniz.Allah evinizin bereketini arttirsin,bebisinizi saglikla kucaginiza versin insallah.Sansi ile uguru ile gelsin yavrucaginiz :)

Hesapla kitapla olmayan bir iş bence çocuk sahibi olmak isteği
Anne olmayı istiyorsan bence korunma Bebek olunca bir şekilde büyür gider belki iş değiştirirsin belki çalışmayı bırakırsın
Bence anneliğe odaklan eşinin işi var nasılsa kim ölmüş acından

Bende ne olur ne olmaz deyip folik asit kullanmaya başladım 15 gundur yeni yıl bize ugur getirsin inşallah :)

Çok sagol canim iyi dilekleriniz yeter inşallah sağlıklı olsun herşey halledilir

Haklisin canım öyle maddiyati dusunuyom ama bakalım allah nasip etcekmi inşallah sanada tez zamanda nasip eder
Amin canim insallah.. Bence iyi dusun bu konuyu artik her isteyen istedigi zaman anne olamayabiliyor.. Genc anne olursun ne guzel genc kiz/erkek olunca beraber takilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…