- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.973
- 798
- Konu Sahibi Kelebek526
-
benim korkumda batmak :):) eşim polis lojmana basvurucaz dua ediyorum ciksin diye..esimin ailesi destek olsaydi biraz hiç bi problem olmucakti ama biz esimle herşeyi kendimiz yaptık allah yokluğunu aratmasin canım en azindan en büyük servet evladınız var
Kızlar merhabalar öncelikle1 buçuk senedir evliyim sukurler olsun mutlu bi evliligim var.ARtik bebek sahibi olmak istiyorum anne olmaya kendimi hazır hissediyorum esimde bende çok istiyoruz oyleki gün içinde defalarca bebek videoları izliyorum sorun su ki evim kira vede araba kredisi oduyorum kiram 1200 TL araba kredimde 1200 TL hamileligim boyunca da çalışmayı düşünüyorum fakat çocuk doğunca ne olacak onu bilmiyorum çünkü burda benimde esimde kimsesi yok yanı doğumdan sonra calisamicam araba kredimin 2 yılı var napicagimi bilemiyorum sizce çocuk fikrini ertelemelimiyim yoksa çok istediğim o bebeği allah nasip ederse kucagima almak çok istiyorum fikir verin nolur
Tereddüt yaşamanız çok normal çünkü İstanbul gibi bi şehirden bahsediyoruz.Tamam kısmetiyle gelir falan da bunları bi geçip mantıklı düşünmek lazım.İnsanlar bunu hep söyler bebek rızkıyla gelir diye ama kimse al her ay size 500tl bebek için harcayın demez.Zaten herkes kendi yaşam savaşında aileler kendi derdinde.Bolluğa alistigimi nerden cikardiniz aylık 2500 TL borç oduyorum ben calismicagim icin esimin maaşından 700 TL ancak kalacak bunun tereddutunu yaşıyorum çocuk için
Bence onu veren Allah rızkınıda verir....bence çok istiyorsanız daha fazla beklemeyin...onu kucagınıza aldıgınızda....herşey daha güzel olucak emin olunKızlar merhabalar öncelikle1 buçuk senedir evliyim sukurler olsun mutlu bi evliligim var.ARtik bebek sahibi olmak istiyorum anne olmaya kendimi hazır hissediyorum esimde bende çok istiyoruz oyleki gün içinde defalarca bebek videoları izliyorum sorun su ki evim kira vede araba kredisi oduyorum kiram 1200 TL araba kredimde 1200 TL hamileligim boyunca da çalışmayı düşünüyorum fakat çocuk doğunca ne olacak onu bilmiyorum çünkü burda benimde esimde kimsesi yok yanı doğumdan sonra calisamicam araba kredimin 2 yılı var napicagimi bilemiyorum sizce çocuk fikrini ertelemelimiyim yoksa çok istediğim o bebeği allah nasip ederse kucagima almak çok istiyorum fikir verin nolur
Lojmana başvurmuşlar ama. Yani kira düşebilir.borçlar dediginizin biri kira o hiç bitmezki
bence o arabayi satin ve ev alin, 1200 kredi evrseniz bal gibi eviniz olur
hayirlisiyla Ammah gonlunuze gore evrsin
ama ev borcu var diyede bebek ertelemeyin :)
du$sede 1200 e oranla kaç olabilirkiLojmana başvurmuşlar ama. Yani kira düşebilir.
200-300 arası birşey sanırım aylık lojman kirasıdu$sede 1200 e oranla kaç olabilirki
800 olsun,kredi odenmezmi o parayla
Biz de 1400 ödüyoruz valla. Kiralar uçtu gitti.1200 lira kira mı ödüyorsunuz
istanbul sanırım dimi?Biz de 1400 ödüyoruz valla. Kiralar uçtu gitti.
Evet Canım İstanbul. Metro,tramvay,metrobüs hepsi 3 dk evime. Lokasyonu çok iyi o yüzden fiyatlar uçuk. Ama binalar en az 35 senelik.istanbul sanırım dimi?
Allah yardım etsin ya çok fazla geldi bana.
Kredin varsa, once kredini bitir bence, cunku bebek dogana kadar calissan bile dogunca kredi bitmeyecek ve sen bebege bakmak zorunda kalacaksin, birde ev kiran var, esin cok zorlanacaktir... Ben evlenir evlenmez istiyordum aslinda, esimi 3 yildir taniyordum, zaten evli gibiydik sadece ayni evde yasamiyorduk, esdende emin olmak cok onemli cocuk konusunda. aynen benimde evim yoktu ve araba kredim vardi ayni sekilde. Evlenince ev ici pesinat ayarlayip bi ev bulup 9 ay sonra bir ev sahibi olduk (aslinda hala bankanin eviKızlar merhabalar öncelikle1 buçuk senedir evliyim sukurler olsun mutlu bi evliligim var.ARtik bebek sahibi olmak istiyorum anne olmaya kendimi hazır hissediyorum esimde bende çok istiyoruz oyleki gün içinde defalarca bebek videoları izliyorum sorun su ki evim kira vede araba kredisi oduyorum kiram 1200 TL araba kredimde 1200 TL hamileligim boyunca da çalışmayı düşünüyorum fakat çocuk doğunca ne olacak onu bilmiyorum çünkü burda benimde esimde kimsesi yok yanı doğumdan sonra calisamicam araba kredimin 2 yılı var napicagimi bilemiyorum sizce çocuk fikrini ertelemelimiyim yoksa çok istediğim o bebeği allah nasip ederse kucagima almak çok istiyorum fikir verin nolur
Hemde eski binalar vay be. Ben memur maaşıyla istanbulda yaşayım desem tırt yani mümkün değilEvet Canım İstanbul. Metro,tramvay,metrobüs hepsi 3 dk evime. Lokasyonu çok iyi o yüzden fiyatlar uçuk. Ama binalar en az 35 senelik.
Tabi bu durum normal hele çocuk istiyorsanız ama ona güzel bir gelecek vermek istiyorsanız en azından bir 1 sene daha bekleyebilirsiniz.Mantigimda bana bekle diyo ama bu aralar mantık devreden çıktı
Memlekette kayinvalidemin bize verdiği ev var oraya dönünce o evde oturacagimiz için ev almiyorum şuan.İstanbul da hayat çok pahalı yanı çoğu insanın ev gecindirdigi parayi sadece kira veriyoruz maalesefKredin varsa, once kredini bitir bence, cunku bebek dogana kadar calissan bile dogunca kredi bitmeyecek ve sen bebege bakmak zorunda kalacaksin, birde ev kiran var, esin cok zorlanacaktir... Ben evlenir evlenmez istiyordum aslinda, esimi 3 yildir taniyordum, zaten evli gibiydik sadece ayni evde yasamiyorduk, esdende emin olmak cok onemli cocuk konusunda. aynen benimde evim yoktu ve araba kredim vardi ayni sekilde. Evlenince ev ici pesinat ayarlayip bi ev bulup 9 ay sonra bir ev sahibi olduk (aslinda hala bankanin evi) 8 yili var daha... Arabamizinda kredisini bitirdigim ay, allah kismet etti hemen hamile kaldim. En azindan simdi sadece kira gibi odedigimiz bir ev taksidimiz var o kadar, ve cocuk daha dogmadan sadece bebek icin 8-9 bin tl. Masrafim oldu, he ben isten ayrilirken 10bin tl aldim burdan karsiladim, yoksa istedigim gibi rahat harcayamazdim. inan isten ayrilinca o kadar kolay olmuyo gecinmek. Cunku paraya alismis oluyosun. Cok uzun yazdim galiba ama ev alamasan bile en azindan arabani kredisini borcunu bitirmeden bebek icin acele etme derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?