anne olmak istiyorum

dene istersen bir kaybedecek bişey yok zararsız :lepi:

selam...bu yakı nasıl oluyor:1rolleyes: bir zararı olur mu?
hiç bir zararı yok tatlım benim annemde bu yöntemle bana hamile kalmış dün konuşunca söyledi bana kaydirigubbakcemile3:lepi:
eczanelerde bulabilirsin yapıştıyorsun beline dayanmayacak bişey değil sadece sıcaklık veriyo biraz 2/3 gün kalsın sonra çıkar o kadar

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim...2 aydır deniyoruz henüz ama olmadı bunu da deniycem...herşey gönlünüzce olur umarım:1rolleyes:

Yine sanal doktorluk talebi, görmediğim bir hasta için yorum yapmak doktorluk değil Güzin ablalık olur, doktorlarınıza güvenmeniz en doğrusu olacaktır :1no2:

endometriozisler gebeliğe engel diye biliyordum doktor bey?ya da en azından geciktiriyor diye duymuştum.bende de 2.5 cm çapında endomt. kisti var ve 6 aydır bi sonuç alamıyoruz bebek konusunda. sanırım birdahaki ay laparoskopiyle aldıracağım.bi fikriniz var mı bu konuda?yol gösterebilirseniz sevinirim.ilginiz için şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:

Kliniğimde 2.5 cm çapındaki kistlere müdahale yapmıyorum. Rahim filmi ile tüplerin açık olup olmadığını kontrol ediyorum. Problem yoksa öncelikle 2-3 kez aşılama yapıyorum...

Kliniğimde 2.5 cm çapındaki kistlere müdahale yapmıyorum. Rahim filmi ile tüplerin açık olup olmadığını kontrol ediyorum. Problem yoksa öncelikle 2-3 kez aşılama yapıyorum...

doktor bey,o zaman anladığım kadarıyla ameliyat,bu tür kistlerde önemli bi çözüm aracı değil.o zaman tüp bebeğin ilk aşaması olan aşılamaya geçmek gerektiğini düşünüyorsunuz..kafamız gerçekten çok karışık..biçok kişi 7-10 cmlik endometriozisle hamile kalırken biz başaramıyoruz.aşılamada başarı oranı nedir?ilginiz için çok teşekkürler

Kaç yaşındasınız

slm doktor bey ben 29 aylık evliyim yaşım 24 gebelik oluşmadığı için dr gittim pcos varmış bende glukofen kullandım ve klomen ama yumurta oluşmadı sonra dr hsg çektirdi sağ tüpüm kapalı çıktı eşimdede varikosel çıktı spermleri %4 normal morfolojili %75 hareketsizlik çıktı tüp bebek dendi bende imkanım olmadığı için ara verdim 2 ay sonra kendiliğinden hamile kalmışım kasıklarımda ağrı olduğu için adetime 3 gün varken acile gittim test yaptılar ve test sonucum 24 çıktı gerilemede olabilir yeni oluşan bir gebelikte olabilir dediler 2 gün sonra gittim 66 ya yükselmiş 4 gün sonra gittiğimde 130 a çıkmış ama dr dış gebelik olabilir dedi korkuyorum eğer dış gebelik varsa tüpüm zarar görürmü

Gözünüz aydın gebesiniz. Sabırlı olun. İnşallah rahmin içinde olduğunu göreceksiniz...

Hocam hayırlı gÜnler bende sıze bır sey danıŞmak ıstıyorum 15 Şubatta 4 gÜn lekelenme gÖrdÜm sonra adet kanım gelmedı bunun ıÇın dr. Gıttım ve bana vajınal ultrasonla baktı ıÇerıde kanın kalın duvar yaptıĞını ve bunu sÖktÜrÜcÜ bır ılaÇ verdı farlutal adında bunu kullandım 6 gÜn sonra adet oldum bayaĞı uzun sÜrdÜ 10 gÜn kadar daha sonra hocam 15 martta tam gÜnÜnde 2 gÜn boyunca Çok kanamam oldu sonra durdu ve bu ay hocam bılmıyorum belkı kendı kuruntum ınanılmaz kasık aĞrılarım sırt aĞrılarım Şeffaf akıntım Çok fazla geldı dızlerıme dahı bır aĞrı ÇÖktÜ gÖgÜslerım 15 nısan adet gÜnÜm 1 hafta kala aĞrımaya baŞladı acaba ÜŞÜtmeden dolayımı bÖyle rahatsızlıklar Çekıyorum ve de dr. Yumurtalarımı bıraz zayıf gÖrdÜ ama korkulacak bır Şeyde yok dedı ÖnerıceĞınız bır ılaÇ varmıdır hocam bu arada 10 aylık evlıyım yardımlarınızı beklıyorum herŞeydenÜmıtlenmekten bıktım olmasını Çok ıstıyorum bebeĞımın ne olur .)

Bır de hocam Çok sık ıdrara Çıkıyorum bu ay ıdrarımı yaparken sankı ateŞ basıyor yanıyor ıÇı neden bÖyle oluyor hocam yardımlarınızı beklıyorum Şımdıden saĞolun :)

Gözünüz aydın gebesiniz. Sabırlı olun. İnşallah rahmin içinde olduğunu göreceksiniz...
teşekkür ederim doktor bey bu günki değerim 205 e çıktı ama doktor tekrar dış gebelik olabilir dedi ultrason istedi ama dolu imiş çarşambaya verdi randevu dedim durumum acil zaten bi tüpüm yok diğeride giderse dedim doktor şimdi bile anlaşılsa bile tüpünün gitmeyeceği garanti değil dedi

Hocam hayırlı gÜnler bende sİze bİr sey danıŞmak İstİyorum 15 Şubatta 4 gÜn lekelenme gÖrdÜm sonra adet kanım gelmedİ bunun İÇİn dr. Gİttİm ve bana vajİnal ultrasonla baktı İÇerİde kanın kalın duvar yaptıĞını ve bunu sÖktÜrÜcÜ bİr İlaÇ verdİ farlutal adında bunu kullandım 6 gÜn sonra adet oldum bayaĞı uzun sÜrdÜ 10 gÜn kadar daha sonra hocam 15 martta tam gÜnÜnde 2 gÜn boyunca Çok kanamam oldu sonra durdu ve bu ay hocam bİlmİyorum belkİ kendİ kuruntum İnanılmaz kasık aĞrılarım sırt aĞrılarım Şeffaf akıntım Çok fazla geldİ dİzlerİme dahİ bİr aĞrı ÇÖktÜ gÖgÜslerİm 15 nİsan adet gÜnÜm 1 hafta kala aĞrımaya baŞladı acaba ÜŞÜtmeden dolayımı bÖyle rahatsızlıklar Çekİyorum ve de dr. Yumurtalarımı bİraz zayıf gÖrdÜ ama korkulacak bİr Şeyde yok dedİ ÖnerİceĞİnİz bİr İlaÇ varmıdır hocam bu arada 10 aylık evlİyİm yardımlarınızı beklİyorum herŞeydenÜmİtlenmekten bıktım olmasını Çok İstİyorum bebeĞİmİn ne olur .):ecrin_bebek:

Bİr de hocam Çok sık İdrara Çıkıyorum bu ay İdrarımı yaparken sankİ ateŞ basıyor yanıyor İÇİ neden bÖyle oluyor hocam yardımlarınızı beklİyorum Şİmdİden saĞolun :):CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…