anne olmak istiyorum

Dr. Bey eŞımın bu sonuÇlarla gebe kalma Şansım varmı. Cevaplarsanız sevınırım.sayı24,6total sayı88,5hacım3,6normal hÜcre1,baŞ akrozom defektı35,mıd pıece defektı15,kuyruk defektı40,vıskozıte 0,grade a 30-60-120dk.20-15-15,grade b30-60-120dk.40_30-30,grade c 30-60-120dk. 35-45-35,grade d 30-60-120dk.5-10-20 cvplarsanız sevınırım. Ona gÖre asılamamı yoksa doĞal yolla olurmu.

Sevgili Gülizargezen kaç yaşındasınız

Normal morfoloji %1 eşinizin bir Ürolog tarafından değerlendirilmesi gerekiyor. Dr Emre Bakırcıoğlu nu öneririm (tlf 2122300809)

merhabalar doktor bey adetim geçen ayın 19 daydı ve adetimin 4.günü klomene başladım ve nisanın 3.de de ovetrella çatlatma iğnesi oldum doktorum tüm değerlerin normal olduğunu ve sağ yumurtalığımda 1 sol yumurtalığımda ise 2 olgun yumurtam olduğunu söyledi.çatlatma iğnesinden 3 gün sonra doktoruma kontrole gittiğimde rahim duvarımın kalınlığının çook ii olduğunu söyledi kesin bir cevap alabilmem için gebelik testini nezaman yapmam gerekiyor adetime 6 gün var şimdi yapsam çook mu erken olur ? şimdiden teşekkürler..

6 gün daha sabır. Erken yapmak size bir şey göstermeyebileceği gibi, sonuç daha kafa karıştırıcı olabilir....

4,5 yıllık evliyiz.30 yaşındayım..ilk 1 yıl korunmadık..6 ay önceden başlayıp 3 defa aşılama yaptırdık özel bir merkezde...eşimde ve bende herhangibir engel çıkmadı..aşılama öncesinde her türlü tetkikler yapıldı..kanal filimleri..hormon tahlilleri..eşimin semen testi..çok mükemmel olmasada eşimin sperm oranları % 44 lük civarlarında(işe yarayan kısmı)..tedavi evrelerinde yumurtalarım iğnelere çok güzel cevap veriyor..ama sonuç % 10-%20 lik bir oranda olsa hüsranla karşılaşıyoruz...maddi açıdan biraz toparlamaya çalıştık kendimizi.şimdi ne yapmamız konusunda bize yol gösterebilirmisiniz?...vakit kaybetmeden tüp bebek mi? yapalım yoksa tekrardan aşılamamı yapalım(son kez)aşılamada tutmamasındaki nedenleri ne olarak sıralıyabiliriz?....şimdiden teşekkürler...

4,5 yıllık evliyiz.30 yaşındayım.ilk1yıl korunduk..sonrasındada 1 yıl bekleme süresi yaşadık..2,5 yıldır tahliller ve tedavilerle uğraşıyoruz..yaptırdığımız tahlil ve operasyonlar:..eşimin semen testi belli aralıklarla 4 kez yapıldı..benim hormon testlerim..rahim ve kanal filmi..rahimde perde varmı diye ufak bir ameliyat geçirdim..rahim tabakasında hafif bir çökme oluşmuş o kısmı yakarak düzelttiler..sonrasında yine aynı merkezde 3 kez aşılama gerçekleştirdik..iğnelere yumurtalarım gayet iyi yanıt verdi..büyüme oranları iyiydi..ama sonuç üçünde negatifti ne yazıkki...şimdi ne yapmamız konusunda biraz kararsızız.en aşılamam 5 ay önce gerçekleşti...beklemelimiyim..yoksa aşılama veya tüp bebek basamığına mı geçmeliyiz..yardımcı olursanız seviniriz..teşekkürler

geçmiş olsun umarım daha iyisindir. komşumuz vardı bi ablam köyden gelmişlerdi bebek için çok uğraştılar ama bi türlü olmuyordu bi gün hıçkıra hıçkıra ağlarken gördüm allaha elini açmış yalvarıyordu çaresizdi mutsuzdu ailesinde hatta sülalesinde sadece bizim yok diyordu ve kendini çok eksik görüyordu yaşıda 30 lardaydı tüm imkanlarını kullandılar ve köye dönmeye karar verdiler sonra yüce allahım dualarını kabül etti dünya tatlısı kızı oldu ve sonrasındada kızı küçüktü ama allahım birde erkek evlat verdi diyeceğim üzülme isyan etmeden yüce allahıma el aç emin olki dualarını kabül eder hayat sınav bizim için inş. en yakın zamanda kucağına alırsın bebeğini

Dr bey 6 ay Öncekı morfolojı 20 ıdı. Şımdı ıse 1.morfolojı deĞıŞırmı.dr. Sorun yok demıŞ.morfolojının 1 olması gebe olmama engel yanı. Pekı aŞılama yada yÜp bebektemı olmaz. Cevaplarsanız Çok sevınırım

Aşılama için üç deneden sonra başarı artmamaktadır. Tüp bebek yaptırmanızı öneririm. İnancınızı yitirmeyin

İşte bu sorularınızın cevbını alabilmeniz içi Ürolog Operatör Doktor Emre Bakırcıoğlu nu önerdim...

iyi günler bana yardımcı olun ne olur ilk gebeligim 7 aylık korunmasız ilişkiden sonra oldu ve dıs geblk oldu ve tek tüpüm alındı 4 ay korundum ve 3 ay klomn kullndım bana yaramadı bu ay hiç birsey kullnamdım yumrtlamam cok düzenli 17. günde yumrtladım bu ay yine ama yine olmadı ne yapıcam cok umutsuzum hiç sorun yok ama kalmıyorum tek sorun tek tüplü olmam ne yapmalıyım igne asılama tüp bebek cok yoruldum tedavisiz olacagından yana hiç umudum yok her ay aglamaktan sinirlerim yıprandı

Kaç yaşında olduğunuzu yazmamışsınız. Dışarıda da olsa gebe kalabilmişsiniz. Gebe kalacağınıza olan inancınızı yitirmeyin. Başaracaksınız

doktor bey
benim ane
olma ihtımai varmi
cunkı eşimle kan uyuşmazliği olduğu icin bıraz korkuyorum
oğlum
bağişklık sıstemı bozuk
doğdu ve
şunda yok yok onda
makınyle yaşiyo
37 yaşindayım
normalde
coğum
oluyo
onerınız nedır:S

çOK GEÇMİŞ OLSUN. Tabii ki hamile kalabilirsiniz. Çocuğunuzun hastalığının adını yazarsanız size daha çok yardımcı olabilirim...

hastaliği unın yetmezlık sık değişenbuana bağli kalp buyumesı kıronık akcığer haslaği pulmıner hıper tansyon var vede oksijen makınsıyle yaşiyo valla 9 yıldır tedavı altında
gec anlamyla bu hale geldı erken tedavı olsayi makınye bağlanmazdi dıyor doktorlar...

umimn yetmezlık sik değişen buna bağli kalp buyumesı kironık
akciğer hastalıği ve şunda makınyle yaşiyo oksıjen makınesıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…