Amin inşallahAllah tez zamanda, isteyen herkese ve size sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...
Amin canim Rabbim duysunRabbim.nasip edecektir insallah . Tum isteyen kardeslerimize . Dualarimdasiniz. Uzun zaman mi oldu
Bende evlilikten 7ay sonra istedim. 1sene icinde kaldim.ama bana bi asirgibi geldi suanduygularinj anlayabiliyorum . Istedigim heran canim yandi dualar ettim hephamislere imrendim.dusunmedigim biay hamile kaldim. Rabbim.banada nasip etti . Herkesin gonlune gore hayirli zamanda insallah .
Elimden geldiği kadar olumsuz düşünmemeye çalışıyordum canım ama zaman ilerledikçe korkularım artmaya başladı. Gittik canım gittik malesef kistlerim var pko ve çikolata kistiAmin insallah canim Oyle dusunme lutfen . Hep umutlu olmaliyiz canim. Sende kendini olumsjz etkileme . Insn sana zarar . Doktora gectinmi esinle beraber . Bi risk yoksa icini ferah tutup zamana birakmak lazjm.
Amin canim Rabbim duysunAllahım analı babalı büyütsün inşallah kuzum ne mutlu sana darısı inşallah ben ve benim gibi isteyenlere olsun. Evleneli 9 ay oldu canım o günden beridir istiyoruz yaşım 32 çok geç kaldım sanırım
Öylede canım ama işte pko var bende ve çikolata kisti maddi imkansizlilar yüzünden tedavide olamıyorumAy ben de çok daha uzun süredir olmuyo zannettim.
Allahın izniyle olur , duaya devam.
Menopoza girilmediği sürece geç değildir
Öylede canım ama işte pko var bende ve çikolata kisti maddi imkansizlilar yüzünden tedavide olamıyorum
Elimden geldiği kadar olumsuz düşünmemeye çalışıyordum canım ama zaman ilerledikçe korkularım artmaya başladı. Gittik canım gittik malesef kistlerim var pko ve çikolata kisti
Evet devlethastanelerindede cok ozel doktorlar var canim. Uzme tatli canini. Hayirli zamanda . Arastirma yapabilirsin kurlerle ilgiliÖylede canım ama işte pko var bende ve çikolata kisti maddi imkansizlilar yüzünden tedavide olamıyorum
Boyle seyleri duydukca icim huzur doluyor bi nevi rahatliyorum Rabbime sığınıyorum canım o ne zaman ol derse olacak biliyorum. Tedavi malesef şuan olamıyorum maddi imkansizliklardan dolayıOnlenmicek bisi degilki . Kadindogumda calisan arkadasim vardi yenievlenmjstj ve kadin kendisine suan bebek dusunme zaman lazim derken hamile kaldi canim. Yani Rabbimden umut kesilmez sen duani et. Tedavini gor hersey yolunda olacaktir insallah
Boyle seyleri duydukca icim huzur doluyor bi nevi rahatliyorum Rabbime sığınıyorum canım o ne zaman ol derse olacak biliyorum. Tedavi malesef şuan olamıyorum maddi imkansizliklardan dolayı
Adetim yeni bitti canım soğan kürüne başlamayı düşünüyorum ama bende reflü varCikolata kisti icin sogan kurunu denedinizmi faydasi varmis ben de kist ve adet gecikmesi sebebiyle kullanmistim faydasini gordum
Sağol kuzum Allah razı olsun hepinizden içime huzur verdiniz. Adetim bugün bitti soğan kürüne baslicam sabahEvet devlethastanelerindede cok ozel doktorlar var canim. Uzme tatli canini. Hayirli zamanda . Arastirma yapabilirsin kurlerle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?