- 20 Mayıs 2013
- 888
- 81
- 123
Ne güzel canım Rabbim yavrunu sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah. Bende pko ve çikolata kisti var canım üstüne yaşta eklenince zorlaşıyor malesefBende 31 yasindayim ilk bebeğime hamileyim. Neden gec kalmıs gibi düsünüyorsun ki? Ben 8 senelik evliyim, daha yeni cocuk istedik. Bunda kötü birsey yok. Yasımızda ayrıca cok gec değil
Hemen bakıyorum canım Allah razı olsunhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...onrasinda-hamile-kaldim-deneyin-derim.612924/
Bu konuyu bi ziyaret et istersen
Tesekkür ederim güzel dileklerin icin, Allah en kısa zamanda sizede nasip etsin. Ama kistle beraber bile hamile kalan cok arkadasım oldu benim. hem tıp ilerledi, anne olmak icin zorlu yollar bazen belki var ama eminim atlatırsınız.Ne güzel canım Rabbim yavrunu sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah. Bende pko ve çikolata kisti var canım üstüne yaşta eklenince zorlaşıyor malesef
Sağol kuzum benim Allah razı olsunBak burda cok rahatlicaksin. Herkes bisiler biliyor yasanmisliklar var . Icini rahat tut tabiki .
Hayirli.olsun tatlimmm erkek annesimi olacaksinBende 31 yasindayim ilk bebeğime hamileyim. Neden gec kalmıs gibi düsünüyorsun ki? Ben 8 senelik evliyim, daha yeni cocuk istedik. Bunda kötü birsey yok. Yasımızda ayrıca cok gec değil
Amin canim benim Rabbim duysun ağzından. Umut oldunuz bana Allah razı olsunTesekkür ederim güzel dileklerin icin, Allah en kısa zamanda sizede nasip etsin. Ama kistle beraber bile hamile kalan cok arkadasım oldu benim. hem tıp ilerledi, anne olmak icin zorlu yollar bazen belki var ama eminim atlatırsınız.
Tesekkür ederim güzel dileklerin icin, Allah en kısa zamanda sizede nasip etsin. Ama kistle beraber bile hamile kalan cok arkadasım oldu benim. hem tıp ilerledi, anne olmak icin zorlu yollar bazen belki var ama eminim atlatırsınız.
Evet oglumuz oluyor. Siz bizden öndesiniz herhalde 29 gözüküyor imzanızda. sizinde hayırlı olsun, saglıkla kucaginiza alin insallahHayirli.olsun tatlimmm erkek annesimi olacaksin
İnofolic kullansana pkolularda hamile kalmayi kolaylaştirir faydasini görebilirsinÖylede canım ama işte pko var bende ve çikolata kisti maddi imkansizlilar yüzünden tedavide olamıyorum
Bi ablayla karsilasmmistik. Yumurtaligi kistlerle doluymus. Senin cocugun olmz evlenecegin kisiye soyle demis doktor. Ablada soyledim kimse kabul etmedi beni dedi. En son esimle tanistim ve benimle evlendi dedi. Hatta o sirada ben doktor kapisindan bekliyordum benimde 10 aydir istememize ragmen olmadi. Biz konusurken esi geldi o da bu kizda senin gibi aglayanlardan mi dedi?? Guldu:)Cocugun olmaz denilen kadin evlendikten 3 ay sonra hamile kalmis. Ve ben cocugum olmuyor diye doktor kapisinda beklerken o 3.ye Hamile :) eside dediki Allah'tan daha iyi kimse bilemez uzulme kardesim elbet olur diye. Bir ornek daha var bu kadinininda rahimde kist var ama kucuk falan degil. Bildigin portakal buyuklugunde. Kadin anlatirken diyordu ki ya cok zayiftim bi yatiyorum direkk orasi kabariyordu ve ben ne oldugunu bilmiyordum. O zaman dojtorada gtmedik cahillikten dedi. Bir sure cocugu olmamis zaten. Ama sonra hamile kaliyor. Doktor ultrasonda bakarken senin hamile kalman bi mucize portakal buyuklugunde bi kistin var diyor. Kadinda sasirmis ama suan 5 cocugu var :)
Aynen oyle bazen kesin konusuyorlar. Ama kimse haşa Allah degil. Neyin ne olucagini kesin bilemez.Ben de taa lisedeyken zor çocuğun olur dedi doktor. Ama ben iki sene doğum kontrol hapı kullandm. Bıraktıktan sonra da 4 ay içinde oldu çok şükür.
Doktorlar da bazen yanlış teşhis koyabiliyor. Çok takılmamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?