Anne Olmak İstiyorum

bende suphelenmistm bastan goguslermden sivi geliyodu dr a gittim tahlil istedim ama normal dedi.insallah dedgn gibi olmaz benimde ya korktm simdi.dr aban gosuslerinin uzerine yatma fazla uyarilmasin dar giyme demisti bide cok sicak suyla dus alma.
Canm benim göğüslerimde hiçbir şey yok yıllardır hipofizimde o kitle ile yaşıyorum şükür zararsız korkma sende bir şey yoktur Dr a gitmişsin zaten göğüs uyarılması bu hormonu yükseltirmiş kan tahlili vermeden 2-3 gün önce ilişki bile olmamasıymış vücudumuz çok ilginç çocuk uğruna neler öğrendik inşallah Allah ım bizi daha fazla bekletmez

insallah canim amin.aynen burdan okuya okuya herseyi öğrendim kimyasalida burda okumustm sonra basima geldi nasip tez zamanda kavuruz insallah

Kızlar herkese merhabaa, acil yardımınıza ihtiyacım var. Benim prolaktinim vardı 58,9 şimdi 18 düşmüş ve geçen hafta gittim doktora doktor hormon testi yaptı hiç bir sorun yok yumurtalıklarıma baktı yine hiç bi sorun çıkması bana geçen hafta sağda 12 milim çatlaman olucak kesinlikle ilişkiye gir dedi bizde öyle yaptık karnım bazen ağrıyor kasıklarım da çok batma var 1 hafta boyunca değerlendirdik, ama çoğu kişö hamile kalamasın diyorlar sizce öylemi bügün kontrölüm vardı ama doktor bakmadı adet görene kadar bekle görmezsen Zaten hamilesindir dedi, ama 12 milim çok küçük değil mi kızlar gn geçtikçe büyüyor mu hiç anlamıyorum kafam çok karşılık lütfen yardım edin

Ben bitki ve kürlerle hamile kaldim ve çokta memnun kaldım ilk ay sonuç aldım...

Gerçekten miii çok sevindim sizin adınızı Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, rabbim isteyen herkese versin, hangi bitkileri kürleri kulandınız acaba biz çokkkk istiyoruz doktora gittim fakat prolaktin dışın da bi sorun çıkmadı ama en son doktora hazırlan ayında gittim odur budur gitmiyorum bu aralar kafama da takmıyorum rabbime bıraktım ama maalesef hamile kalamadım, soğan kürü kulanmıştim ama oda tam kullanamadım siz nasıl kullandınız yardımcı olurmusunuz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…