Canım, uludağ universite hastanesinde tekrarlayan gebelik kaybı var oraya muracat et, genetik tarama yapıyorlar. Eğer sorun varsa orada belli olur ve çözüm için ilaç veya gerekli tadavi yapılır.3senelik evliyim,23 yaşındayım ankarada yasıyodum,eşimin işleri nedeniyle bursaya tasınmak zorunda kaldık.ilk sağlıksız bir gebelik yaşadım kürtaj oldum.icimde parca kaldığı icin tekrar bir kürtaj yapıldı.bu ilk evlendigim zaman başıma gelmiş bir olay ikinci gebeliğim ise iki iki buçuk ay öncesi oldu ankaradan gelmeden önce dış gebelikti malesefbetam 7000lerdeydi çok sevinmiştim inşallah saglıkli olur diye ama yolunda gitmedi. ankara etlik zübeyde hanım hastanesinde 17 gün yattim inğe yapıldı düzenli olarak beta degerlerime bakıldı bir düşüp bir yükseliyodu.iğne icimde eritsin diye yapılmış vücut kendiliginden atsın diye.riskim vardı kesem sağ tüpün üstünde oluşmuştu.ben hastanedeki o psikolojiyi kaldıramadım kendi istegimle taburcu olmak istedim.cıktım evimde kendim takip ettim sıfıra düşene kadar degerlerimin sükürler olsunki riskimi atlattım ama çok üzgünüm icim paramparça.şimdi de bursada olduğum için ne bir hastane ne bir hekim biliyorum.tedavimi görmek istiyorum anne olmak istiyorum rabbimin izniyle hayırlısı ile,lütfen yardımcı olun.
Nasil bir yardim bekliyorsunuz bizden tam olarak?
çok teşekkür ederim allah razı olsun.peki bu hastane özelmidir devlet midir?acabaCanım, uludağ universite hastanesinde tekrarlayan gebelik kaybı var oraya muracat et, genetik tarama yapıyorlar. Eğer sorun varsa orada belli olur ve çözüm için ilaç veya gerekli tadavi yapılır.
Devlet canim(üniversite), zaten genetik tarama ozelde yapilamiyor. Bursada uludağ üniversite hastanesi ve yüksek ıhtisas eğitim ve araştırma hastaneleri yapıyor.çok teşekkür ederim allah razı olsun.peki bu hastane özelmidir devlet midir?acaba
Öyle de dış gebelikte bir problem, onun için genetik tarama yapılmalı23 yaşındasın daha
Bekle biraz vücudun toparlansın
Psikolojin düzelsin sonra
allah razı olsun çok teşekkür ederimDevlet canim(üniversite), zaten genetik tarama ozelde yapilamiyor. Bursada uludağ üniversite hastanesi ve yüksek ıhtisas eğitim ve araştırma hastaneleri yapıyor.
Yapılmasın demiyorum zamana yaysınÖyle de dış gebelikte bir problem, onun için genetik tarama yapılmalı
ewet bir hekim kontrolünden geçmeliyim.tarama testler vs.yapılmalı.allahın izniyle inşallahÖyle de dış gebelikte bir problem, onun için genetik tarama yapılmalı
Zaten uzun bir donem canım, büyük ihtimal hamile kalmakta bile zorlaniyordur, benimde ablam öyleydiYapılmasın demiyorum zamana yaysın
Zor süreçler atlatmış yıpranmış
23 yaş çok erken bir yaş
Hani geç bir yaş olsa anlarımda
Bence bu kadar kendini yıpratmasına gerek yok
haklısın ama bir genç bayan olarak ve üst üste böyle şey yaşadığım için çok üzülüyorum eşim ve ailesi çok istiyor.evet yaşım daha küçük yaşadığım olayın üstünden belli bir zaman geçmeliki o pisikolojiyi atlatabileyim.vede vücudun kendini toparlaması lazım doğru diyosunuz.ama eşimin ailesi ve baskısı beni daha cok yıpratıyo üzüyo.ve iki eltim var bebekleri oldu.onların var seninde olsun diye üstümde ayrı bir psikolojiyi deşiyolar bendeYapılmasın demiyorum zamana yaysın
Zor süreçler atlatmış yıpranmış
23 yaş çok erken bir yaş
Hani geç bir yaş olsa anlarımda
Bence bu kadar kendini yıpratmasına gerek yok
âmin inşallahhh rabbim kimseyin kucağını boş bırakmasın tüm genç annelerin bizim gibi bebek isteyene rabbim kucaklarını doldursun inşallahhCanım malesef Bursa'da bı doktor vs bilmiyorum ama inşAllah buradaki deneyimli hanımlar yardimci olur .
Aynı yastayiz ben 1 buçuk senelik evliyim hiç hamile kalamadim . Çok zor biliyorum. Rabbim kucaklarimizi doldursun inşAllah tez zamanda
Cahıl insanlar, en sevmedıgım.haklısın ama bir genç bayan olarak ve üst üste böyle şey yaşadığım için çok üzülüyorum eşim ve ailesi çok istiyor.evet yaşım daha küçük yaşadığım olayın üstünden belli bir zaman geçmeliki o pisikolojiyi atlatabileyim.vede vücudun kendini toparlaması lazım doğru diyosunuz.ama eşimin ailesi ve baskısı beni daha cok yıpratıyo üzüyo.ve iki eltim var bebekleri oldu.onların var seninde olsun diye üstümde ayrı bir psikolojiyi deşiyolar bende
Tahmin etmiştimhaklısın ama bir genç bayan olarak ve üst üste böyle şey yaşadığım için çok üzülüyorum eşim ve ailesi çok istiyor.evet yaşım daha küçük yaşadığım olayın üstünden belli bir zaman geçmeliki o pisikolojiyi atlatabileyim.vede vücudun kendini toparlaması lazım doğru diyosunuz.ama eşimin ailesi ve baskısı beni daha cok yıpratıyo üzüyo.ve iki eltim var bebekleri oldu.onların var seninde olsun diye üstümde ayrı bir psikolojiyi deşiyolar bende
rabbimin inzinye inşallah tedavimi olup kucagıma bir bebek alırım.çok sağolunZaten uzun bir donem canım, büyük ihtimal hamile kalmakta bile zorlaniyordur, benimde ablam öyleydi
ewet çok doğru diyosunuz haklısınz.vücudum okadr yorulmuşki bunu bu dış gebelik yaşadığımda doktor bile demişti.kendini vucut toplasın diye ama benim bu ustümdeki psikoloji beni ayrı bir üzüp yıpratıyo anlatması cok güç.inanki öyle istiyorumki anneligi tatmadı öyle icten öyle kalptenki insallh rabbim duyar sesimi keşke öyle bir imkanım olsa gücüm olsa inanın bir an düsünmem alırım.evlat edinirimTahmin etmiştim
Eşinin ailesinden uzak dur
Onlar istiyor diye bu kadar vücudunu yıpratma
Bir ağrı kesici bile insanı yıpratırken
Vücudunun yaşayacağı tahribatı kimse önemsemeyecek
Onlar torum sevecek diye sen yıpranacaksın
Çok istiyorlarsa kimsesiz çok çocuk var
Bundan daha güzel sevgide yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?