ewet doğru diyosunuz başta stres ve üzüntü en etkeni.benide en çok yoran ve yipratan da bu.Cahıl insanlar, en sevmedıgım.
Stres suan sana en lazım olmayan sey biliyorsun dı mı?
Pardon da esiniz ve ailesi istiyor diye mi kendinizi parcaliyorsunuz? Ne olmus eltileriniz cocuk dogurmussa? Kusura bakmayin ama kocanizda da is yokmus. Demek ki kendi ailesinin baskilarina boyun egiyor ve sizi zerre dusunmuyor. Su an bu yasadiklarinizla birlikte siz saniyormusuniz ki zaten olsa da saglikli bir hamilelik gecireceksiniz? Bedenen ve ruhen bu kadar yorgunken? Siz ses cikarmazsaniz basiniza daha cok ususurler. Benim bir tanidigimin 10 yil sonra cocugu oldu. Siz de olsa kocaniz sizi yuz sefer kesin bosar boyle bir durumda. Yazik hic destekciniz degil. Yazik size.haklısın ama bir genç bayan olarak ve üst üste böyle şey yaşadığım için çok üzülüyorum eşim ve ailesi çok istiyor.evet yaşım daha küçük yaşadığım olayın üstünden belli bir zaman geçmeliki o pisikolojiyi atlatabileyim.vede vücudun kendini toparlaması lazım doğru diyosunuz.ama eşimin ailesi ve baskısı beni daha cok yıpratıyo üzüyo.ve iki eltim var bebekleri oldu.onların var seninde olsun diye üstümde ayrı bir psikolojiyi deşiyolar bende
Öncelikle gecmis olsun3senelik evliyim,23 yaşındayım ankarada yasıyodum,eşimin işleri nedeniyle bursaya tasınmak zorunda kaldık.ilk sağlıksız bir gebelik yaşadım kürtaj oldum.icimde parca kaldığı icin tekrar bir kürtaj yapıldı.bu ilk evlendigim zaman başıma gelmiş bir olay ikinci gebeliğim ise iki iki buçuk ay öncesi oldu ankaradan gelmeden önce dış gebelikti malesefbetam 7000lerdeydi çok sevinmiştim inşallah saglıkli olur diye ama yolunda gitmedi. ankara etlik zübeyde hanım hastanesinde 17 gün yattim inğe yapıldı düzenli olarak beta degerlerime bakıldı bir düşüp bir yükseliyodu.iğne icimde eritsin diye yapılmış vücut kendiliginden atsın diye.riskim vardı kesem sağ tüpün üstünde oluşmuştu.ben hastanedeki o psikolojiyi kaldıramadım kendi istegimle taburcu olmak istedim.cıktım evimde kendim takip ettim sıfıra düşene kadar degerlerimin sükürler olsunki riskimi atlattım ama çok üzgünüm icim paramparça.şimdi de bursada olduğum için ne bir hastane ne bir hekim biliyorum.tedavimi görmek istiyorum anne olmak istiyorum rabbimin izniyle hayırlısı ile,lütfen yardımcı olun.
3senelik evliyim,23 yaşındayım ankarada yasıyodum,eşimin işleri nedeniyle bursaya tasınmak zorunda kaldık.ilk sağlıksız bir gebelik yaşadım kürtaj oldum.icimde parca kaldığı icin tekrar bir kürtaj yapıldı.bu ilk evlendigim zaman başıma gelmiş bir olay ikinci gebeliğim ise iki iki buçuk ay öncesi oldu ankaradan gelmeden önce dış gebelikti malesefbetam 7000lerdeydi çok sevinmiştim inşallah saglıkli olur diye ama yolunda gitmedi. ankara etlik zübeyde hanım hastanesinde 17 gün yattim inğe yapıldı düzenli olarak beta degerlerime bakıldı bir düşüp bir yükseliyodu.iğne icimde eritsin diye yapılmış vücut kendiliginden atsın diye.riskim vardı kesem sağ tüpün üstünde oluşmuştu.ben hastanedeki o psikolojiyi kaldıramadım kendi istegimle taburcu olmak istedim.cıktım evimde kendim takip ettim sıfıra düşene kadar degerlerimin sükürler olsunki riskimi atlattım ama çok üzgünüm icim paramparça.şimdi de bursada olduğum için ne bir hastane ne bir hekim biliyorum.tedavimi görmek istiyorum anne olmak istiyorum rabbimin izniyle hayırlısı ile,lütfen yardımcı olun.
Isterseniz murat erdemir i bir arastirin.Benim.doktorumdu kendisi.On gorusmesi ucretsiz.Bir gidin konusun hic olmadibursada kadın doğum hastanesi bilen tavsiyesi olan öneriniz varmı iyi bir hekim buraları hic bilmiyorum.
Eksik bilgi vermeyelim diye alıntı yaptım, özelde de genetik tarama yapılabilir. Ben yaptırdım.Devlet canim(üniversite), zaten genetik tarama ozelde yapilamiyor. Bursada uludağ üniversite hastanesi ve yüksek ıhtisas eğitim ve araştırma hastaneleri yapıyor.
Bursada mi canım, ablam bebek için özele gidiyordu düşük sonrasi ordan yönlendirdiler bursada 2 yerde yapiliyor diyeEksik bilgi vermeyelim diye alıntı yaptım, özelde de genetik tarama yapılabilir. Ben yaptırdım.
Uludağ Üniversitesi sizce özel midir? Çok da acele etmeyin, biraz toparlanın. Daha yaşınız kaç ki. Ziya Çetin’i de bir araştırın derim.çok teşekkür ederim allah razı olsun.peki bu hastane özelmidir devlet midir?acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?