anne olmak nasıl bi şey mi? bence anlatılamayacak kadar güzel bir duygu.yani benim için öyle.anne olunca kendimi dünyada ki her canlının her bebeğin annesi sanmıştım ve her gece çocuklarıma mama vermek için kalktığımda kimsesiz bebekler,çocuklar ne yapıyor şimdi diye hüngür hüngür ağladığımı bilirim anne olmak böyle birşey işte..
Canım benim anne olmak muhteşem bir duygu olmalı ama bütün sıkıntılarında ilerde "anne" olucam en azından diye düşünmenin çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Annelik güzel ama anne olmayı bu kadar üst bir noktaya koyarsan Allah korusun hamilelik depresyonu falan yaşarsan bu seni daha da sarsabilir. Hani mutlu olacaktım yıllarca bu an için bekledim diye daha da depresyona girebilirsin. Allah korusun hamile kalamasan bu sende diğer herkesten daha büyük yaralar açabilir. Demem o ki hayatının her anını güzellikleriyle yaşa. Öğrenciysen onun heyecanlarını, yeni işe başlarken onun heyecanlarını, biriyle tanışmanın heyecanını evliliğin heyecanını bunların hepsini ayrı ayrı yaşa ve sorunlarla anneliği sürekli ilişkilendirme. Dertlerinin çözümünü anne olmakta görme. Anne olmayı tamamen her şeyden bağımsız güzelliğiyle yaşa. Ben evlilik kurtarmak için bile bebek düşünmeyi saçma buluyorum. O bebek sana sadece bebek olarak gelmeli. Bir çözüm, bir çıkış yolu olarak görülmemeli.
24 yaşına geldim, daha hiç çocuk sevgisi yok içimde.
başkalarının çocuklarını mesleğim gereği sevdim.
ama öyle aman aman değil.
bana çok korkutucu geliyor annelik.
bebekleri sempatik bulmuyorum.
ama içimde hiç çocuk sahibi olma isteği yok.
bir tek eşimin bir parçası olacağını düşününce biraz hoşuma gidiyor bebek sahibi olma fikri.
ve sanırım çok fazla da kıskanıyorum dünyada olmayan bir bebeği. :44:
umarım ilerleyen zamanlarda duygularım değişir..
anne olmak nasıl bi şey mi? bence anlatılamayacak kadar güzel bir duygu.yani benim için öyle.anne olunca kendimi dünyada ki her canlının her bebeğin annesi sanmıştım ve her gece çocuklarıma mama vermek için kalktığımda kimsesiz bebekler,çocuklar ne yapıyor şimdi diye hüngür hüngür ağladığımı bilirim anne olmak böyle birşey işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?