Anne olmak tek hayalım

Rabbim hayırlı vakitte hayırlı bir evlat versin size kucağınız boş kalmasın inşAllah :KK200:

Inşallah nasip olur. 🤲🏻 Bende perde yoktu ama rahimde ufak bi anormali vardı çizik atıldı. Histereskopi sonrası hamile kaldım. Inşallah vesile olur.

Kızlar bu gece bol bol dua ettim hepimize Yasin Meryem Suresi Enbiya Suresi ve zikirler (çekmek isteyenlere paylaştım) çektim Allah kabul etsin tez zamanda güzel haberler alalım kucaklarımız boş kalmasın Annelik duygusunu bizde yaşayalım inşallah 🤲🏻❤️

Eklentiler

• 099F4A18-F478-4BC2-ABEB-D627AE606102.webp
    099F4A18-F478-4BC2-ABEB-D627AE606102.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 25
18 mayısta rahim perde amelıyatı olucam. Hamıle anne adaylarından dua ıstıyorum. Insallah bu operasyın sonrası Allah’ım bana da bı evlat nasip eder 😔🙏🏽
Rabbim bu mübarek günler hatrına sana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Tesekkur ederim. Bende nisanda histeroskopi oldum bu ay insallah nasip olur banada 🤲🏻
Kaç yıllık evlisiniz canım ne kadar süre sonra olmayınca perdeyi aldırdınız bende de perde teşhisi konuldu bugün adet oldum yarın gün alıp bende ameliyat olcam

Kızlar bu gece bol bol dua ettim hepimize Yasin Meryem Suresi Enbiya Suresi ve zikirler (çekmek isteyenlere paylaştım) çektim Allah kabul etsin tez zamanda güzel haberler alalım kucaklarımız boş kalmasın Annelik duygusunu bizde yaşayalım inşallah 🤲🏻❤️
Allah razı olsun 🙏🏽

Kaç yıllık evlisiniz canım ne kadar süre sonra olmayınca perdeyi aldırdınız bende de perde teşhisi konuldu bugün adet oldum yarın gün alıp bende ameliyat olcam
4 senelik evliyim 2 düşüğüm var. 2 kerede histeroskopi oldum. Perde için değil ama benim miyomlar alındı.

Arkadaşlar hayırlisıni isteyin.illaki cocuk istemeyin.benim üst komşum var 30 yaşinda oglu var son iki senedir o ailede huzur diye bir şey yok sürekli kavga gürültü.madde bagimlisi gibi geliyor bana aileninde maddi durumu iyi.burda anlatdam bitmez inanin o anne son 2 senedir 20 yillik çöktü resmen oku büyüt sonrada bu hale gelsin.o yüzden hayirlisini isteyin rabbimden her şerde vardir bir hayır deyin .

Bende tek perde vardı onun için geldik ameliyat edecek doktor muane etti polipde var onları da alalım dedi
Banada Ofis histeroskopide perde ve polip var dendi ama cerrahi histeroskopide miyom oldugu anlaşıldı perdede yokmuş 4 -5 tane 1ve 05 cmlik miyomlar alındı.

Back
X