5 tüp bebek
3 kimyasal
1 vefat
yaşadıklarınız çok ağır şeyler. hormon patlaması da bu halleriniz de gayet normal bence. ama tavsiyem bu ruyalara vs anlam yüklemeyin.
Canım öncelikle psikolojik olarak rahatlamanın sana çok faydası olacaktır imkanın varsa tatile çıkın eşinle baş başa çocuk düşüncesini bir kaç günlüğüne unutun keyfini çıkarın her dakikanın.
Tedavi için tamamen şarj olarak girin bu yola Allah yardımcınız olsun. İnşaAllah sağ salim size vatana hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim.
Lorentcim hamile olduğunu duyduğumda sen kadar bende sevinmiştim sizin adınıza. Şimdide emin ol acına ortak oldum. Rabbim sana güç versin geçecek inşallah bu acı günlerin.
yanlış anlama ama biraz ara mı verseniz acaba bebek işine . Çok ağır şeyler yaşamışın , ama sen çok güçlü bir kadınsın...
Normalde çok mantıklı düşünen, bilimsel açıklamalardan şaşmayan bir insanım ama size sağlıklı beslenin madem diyesim geldi. Sağlıklı beslenmekten bir zarar çıkmaz zaten. Bebek için uğraşın demiyorum, dinlenmeye ihtiyacınız var. Hiç belli olmaz, belki kendiliğinden olur. Bence fiziksel ve ruhsal sağlığınıza ve her koşulda mutlu olmaya odaklanın.
Yaşadıklarınız gerçekten çok zor şeyler...
Hemde bu denli anne olmayı isteyen biri için...
Kafanızda sürekli annelikle,çocuk sahibi olmakla ilgili şeyler geçiriyorsunuz,rüyalarınıza bile yansımış...
Vefat eden bebeğiniz içinde çok üzüldüm...
Umarım Allah size,
sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eder...
Yaşadıklarınız gerçekten çok zor şeyler...
Hemde bu denli anne olmayı isteyen biri için...
Kafanızda sürekli annelikle,çocuk sahibi olmakla ilgili şeyler geçiriyorsunuz,rüyalarınıza bile yansımış...
Vefat eden bebeğiniz içinde çok üzüldüm...
Umarım Allah size,
sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eder...
zaten beslenme benim anne olmam için çok önemli. Yediğim şeyler hamileliğimde bana zarar verebilir. İyi bir diyetisyen arıyorum o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?