Ahh kuzum rabbim gönlünüze göre nasip etsin inşallahson düşüğün üzerinden 3 ay geçti. Kimyasal gebelik olduğu için doktor beklemene gerek yok dedi. Bilmiyorum ya beklemek istemiyorum. Artik kollarımi açtığımda "anne " diye kucagima kosan bir çocuğum olsun istiyorum. Hayat o kadar boş ve anlamsız geliyor ki son zamanlarda bana. Bu boşluk beni çok bunaltıyor.
Ben bir de organik beslenmenizi, organik ve serbest gezen tavuk yumurtası yemenizi, organik arı sütü, Ubiquinol çeşit CoQ10, Omega 3 ve doktorunuz uygun görürse çinko kullanmanızı tavsiye ederim. Bir de negatif duygulardan (korku, üzüntü, stres vs) arınmanız, gerekirse meditasyon vs yapmanız, her gün eğlenceli birşeyler yapıp gülüp eğlenmeniz, egzoz dumanı olmayan bir yerlerde yürüyüş yapmanız faydalı olur. En kötü ihtimalle daha sağlıklı olursunuz.
banada ruyamda elma vermislerdi tedaviye baslamadan 1 hafta once simdi bir kizim var insallah sizinkide guzel sonuclanir moralinizi yuksek tutun stres en buyuk dusmaniniz allah yardimciniz olsun insallah
İnşallah inşallah inşallah . Şuan sanki onumde kıldan ince biz çizgi varmış ve o çizgiyi geçmeme ramak kalmis gibi hissediyorum . Hayatimda hicbir şey kolay olmadı. Ama istediğim her şey oldu çok şükür. İnşallah bu duam da kabul olacak.Anne olacaksın sende. .
Üzülme...
Allah en kisa zamanda hamile kalip bebegine saglikla kavuşmayı nasip etsin canim elimden ancak dua etmek geliyor ama gonulden diliyorum
Ah canim ya o kadar uzuldumki olmamasi bir aci ama hamile kalibda kayb etmek ondanda aci.bende istiyorum anne olmak ama Allah nezaman nasib ederse o zaman olucak.Allah yardimcin olsun.insallah Rabbim anne olmagi nasib eder.saglikli bebegin olur
aslında doktor onayıyla değil de kendim kafama gore çinko demir ve b vitaminleri kullanıyorum. Folik asit, calsiyum, magnezyum falan. Hamileyken verilecek zaten bana. Omega 3 ve diğerlerini hiç duymadım. Cuma günü doktoruma sorayim dediklerinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?