- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
k.valideniz gerçekten böyle mi dedi?
belki seviyorsunuz onu belki terbiysizlik etmiş olucam ama ben kadını tanımayarak nefret ettim.çünkü böyle düşüncede olan insanları sevmiyorum.benim böyle k.v olursa ilerde saç baş dalırız birbirimize herhalde.yok yaa neymiş çocuk bunların çocuğuymuş.kızın aileside kim oluyormuş falan filan.valla gece gece sinirlendim.ayyy kafama sanki kaynar sular indi.
sırf böyle k.validelerin inadına hergün annemlerde olucam,bebeğide hergün görmelerini sağlıyıcam.bu hayatta benim için kıymetli olan 2 insan var.oda annem babamdır.bebeğimi emanet edebileceğim yegane kişilerde annem ve babamdır.bunu ilerdeki k.validem ve kayınpederimede söyleyeceğim açık açık.eğer olurda benim k.validemde sizinki gibi düşünecek olursa kendisi benim çocuğuma yaklaşamaz.nasıl ki onların aleminde kızın annesi babası yabancıysa,el"se bu durumda taa kendisi olacaktır hiç kuşkusu olmasın.böyle şeylere hiç gelemem.şimdiden bile çocuklarımın isimleri belli.biri annemin ismi biri babamın ismi.düşünüyorumda böyle düşünce tarzında k.valide,kayınpeder çıkarsa karşıma kalp krizi geçirecekler benim yaptıklarımdan.
bu arada konu sahibi arkadaşım sende fikirlerinde haklısın.
Ah canim ah.
umarim boyle seyler yasamak zorunda kalmazsin. Evlendigin zaman hersey farkli oluyor. Bekarken soyledigin bazi seyleri yapamiyorsun. Sonucta esini de seviyorsan esinin hatirina bazen katlaniyorsun bazi seylere. Gercek annen baban olmasa bile esinin annesi babasi oldugunu onlarin biliyorsun, ve cocugun oldugu zaman, cocugun babannesinin de annanesi kadar o cocugu gormeye hakki oldugunu dusunup bazi seyleri sen zalim olmamak icin sineye cekiyorsun.
Ama umarim sen anlayisli, bencil olmayan, empati yetenegine sahip insanlarla karsilasirsin, ve bu gibi imtihanlari yasamak zorunda kalmazsin.
Son düzenleme: