Hep konularim ayni ama napcam bimiyoruk.Niye bu cocuk boyle.Hem emmiyo hem ek gida almiyo hem uyumuyo bu sorunlarin hepsi bi bebekte olabilirmi.Etrafimdaki tum anneler stressiz rahat kolay büyütuyolar hayatlarindan hic birsey eksik olmuyo.
Ben kizim icin cok endiseleniyorum neden hic bi konuda rahat deiliz acaba birinin ahimi bu.Ya da bnm gibi cocugu zor olanlar var mi? Cok bunaldim yoruldum sabrediyorum bakalim nolcak
6 ay bi haftalikkaç aylık bebegınız?
uyku sorunu bızdede çözülmedi dogdugundan beri
keşke benimde çocuğum olsada zor bi cocuk olsa
30 lu yaşlar dayım sanki hiç olmayacak diye düşünüyorum ve cok üzülüyorum..
ne güzel zor bi cocuk olsada bir kızınız var ona şimdi sımsıkı sarılıp allaha şükür edin...
herkesin sınavı farklı sabredin büyüyünce oda size hizmet edecek ilgilenecek. .
benim ise
tek korkum yaslaninca açılmayan bir kapım olması... duaya ihtiyacım var...
Süt iciyo anne sutunu cok seviyo.Kilosuda iyi bide gunduzleri biraz daha uyuyo ama gece az az uyuyup uyaniyo veya hic uyumuyo.Her vbebek aynı olmuyo ki benim oğlum çok sukur uslu bi çocuk uyku problemi yok bi ara geceyi gündüzle karıştırdi sonra geçti hiç mi yemek yemiyo anlamadım doktora Gittiniz mii
3 yapiyo en azKakasini kac kere yapiyo
aç olduğundan uyanıyodur bizimki de gece bişey yemeden uyursa çok sık uyaniyoSüt iciyo anne sutunu cok seviyo.Kilosuda iyi bide gunduzleri biraz daha uyuyo ama gece az az uyuyup uyaniyo veya hic uyumuyo.
Besleniyor bence benimde uc kizim var uzulme ilk bebegin endiselerin yersiz her cocuk ayni olmaz kakasini oyle yapiyorsa besleniyor ama kilo takibini yap3 yapiyo en az
kilosu iyiBesleniyor bence benimde uc kizim var uzulme ilk bebegin endiselerin yersiz her cocuk ayni olmaz kakasini oyle yapiyorsa besleniyor ama kilo takibini yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?