- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Benim oğlum bir yaşında hiçbişey yemiyo, gece en aşağı 10 kere uyanır sürekli ağlar, gündüz sürekli mızır mızır ve emiyo benimki sadece emmeyle büyüyecek gibi çok dr götürdüm aynı senin gibi huy dedi normalde gece uyanmaması yada gece emmesi olmaması lazımmış benimki yarım saate uyanır emer uyur yada uyumaz hele gündz bi kere yada iki kere anca uyur oda bi saatkilosu iyi
Bunlari denedimki yemedigini soyluyorum.Uyku egitimi felanda yala.Sabaha kadar aglar ama uyumaz.Sizde bu kadar bilmis konusmayinAhla filan ne alakası var? Cocuk huysuz demek ki. Herseyi nazara ah'a bağlamayın..
Öncelikle uyku eğitimi ver. Tracy hogg. Patates habuc kabaktan çorba yap ver muz yoğurt ver.
Yapmamışsın ki yalan diyosun. Ben; evet bilmişim ukalayım gurur duyarımBunlari denedimki yemedigini soyluyorum.Uyku egitimi felanda yala.Sabaha kadar aglar ama uyumaz.Sizde bu kadar bilmis konusmayin
Iyi siz devam edin buna.Ben anne olarak tum bunlari denedim zaten hic bisey yapmadan oturup dertlenmiyorum elbetYapmamışsın ki yalan diyosun. Ben; evet bilmişim ukalayım gurur duyarım
Normal olsunda durumu elbette buyuyecek insEe yani 6 aylık bebekten ne bekliyorsun ki düzen dediğin şey için en az 3 yılın var, her bebek bir değil anne olmak zor ,hiç bir bebek ve anneyle kendini kıyaslama mutsuz olursun
Dogru diyonuz umarim rahat olmayi becerebilirimCanim benim oglumda oyleydi emin ol daha beterdi durumum ama sabirla ve zamanla geciyor emin ol sıkma canini sen saglam durdukca bebeginde duzelir ama sorun hic bitmiyor uykusu yemesi disi gazi hastaliklari emmesi daha sonrada farkli seyler benim oglum iki yasina girecek hala ayni o egitimlern hepsini denedim olmadi bende akisina biraktim saglikli olsun yetr uzme kendini :)
Normal olsunda durumu elbette buyuyecek ins.Ben sadece boyle bebek varmi dyzelirmi diye merak ettim
emın ol etrafındakı anneler stressız kolay rahat eksıksız buyutmuyorlar cocugunuHep konularim ayni ama napcam bimiyoruk.Niye bu cocuk boyle.Hem emmiyo hem ek gida almiyo hem uyumuyo bu sorunlarin hepsi bi bebekte olabilirmi.Etrafimdaki tum anneler stressiz rahat kolay büyütuyolar hayatlarindan hic birsey eksik olmuyo.
Ben kizim icin cok endiseleniyorum neden hic bi konuda rahat deiliz acaba birinin ahimi bu.Ya da bnm gibi cocugu zor olanlar var mi? Cok bunaldim yoruldum sabrediyorum bakalim nolcak
6 ay bi haftalik
Amin ins ama hepsi bi arada olunca bide dogdugindan beri uyku sorunumuz var yeni olan bisey deil l.Ek gida icinde deniyorum herseyi ama agzini acmiyo bile.Aynen benimde 24 temmuz doğumlu bir oğlum var.. Alttan iki dişi var su anda bizde huysuzluk haricinde bir sıkıntı olmadı..
Ama her bebek bir değil..dişetleri acidigi için yemiyor olabilir..uykusuda bölünür
Uykudan önce biraz şurup verebilirsin hemen çay kaşığıyla..ağrısı olabilir
Kilosu da iyiymis bak böyle böyle buyuyecekler.. Allah evlatlarimiza sağlık uzun omur versin insallah
İnanırmısınız bilmiyorun akika kurbanının kesilmesi sürekli hadta olan bebeğe veya huysuzluklarının gitmesine iyi geliyor diyorlar.En iyi ozel profesor doktorada goturdum biseyi yok dedi huy dedi.Bnde merak ettim bu huyda biri varmi diye
Malesef imkanimiz olmadi yoksa düsündum.Ama mevlut okutmadim okutcam insİnanırmısınız bilmiyorun akika kurbanının kesilmesi sürekli hadta olan bebeğe veya huysuzluklarının gitmesine iyi geliyor diyorlar.
O kadar sey denedimki inancim kalmadi ilaclara doktorlara .Merhaba iki çocuk annesi olarak cevap vermek istedim biri 4.5 biri 10 aylık oldular tabiki herkes in zorlandığı bir nokta oluyor kimse dört dörtlük buyutmuyor benim kizimda da istahsizlik uyku sorunu var malesef ama kilosu boyu iyi dedi doktor sizde bebisinizi bir götürün hem fikir alırsiniz doktordan birde papatya çayı icir iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?