ANNE OLMAK ...

Benim oğlum bir yaşında hiçbişey yemiyo, gece en aşağı 10 kere uyanır sürekli ağlar, gündüz sürekli mızır mızır ve emiyo benimki sadece emmeyle büyüyecek gibi çok dr götürdüm aynı senin gibi huy dedi normalde gece uyanmaması yada gece emmesi olmaması lazımmış benimki yarım saate uyanır emer uyur yada uyumaz hele gündz bi kere yada iki kere anca uyur oda bi saat

Ahla filan ne alakası var? Cocuk huysuz demek ki. Herseyi nazara ah'a bağlamayın..

Öncelikle uyku eğitimi ver. Tracy hogg. Patates habuc kabaktan çorba yap ver muz yoğurt ver.
Bunlari denedimki yemedigini soyluyorum.Uyku egitimi felanda yala.Sabaha kadar aglar ama uyumaz.Sizde bu kadar bilmis konusmayin

Ee yani 6 aylık bebekten ne bekliyorsun ki düzen dediğin şey için en az 3 yılın var, her bebek bir değil anne olmak zor ,hiç bir bebek ve anneyle kendini kıyaslama mutsuz olursun

Ee yani 6 aylık bebekten ne bekliyorsun ki düzen dediğin şey için en az 3 yılın var, her bebek bir değil anne olmak zor ,hiç bir bebek ve anneyle kendini kıyaslama mutsuz olursun
Normal olsunda durumu elbette buyuyecek ins :(.Ben sadece boyle bebek varmi dyzelirmi diye merak ettim

Canim benim oglumda oyleydi emin ol daha beterdi durumum ama sabirla ve zamanla geciyor emin ol sıkma canini sen saglam durdukca bebeginde duzelir ama sorun hic bitmiyor uykusu yemesi disi gazi hastaliklari emmesi daha sonrada farkli seyler benim oglum iki yasina girecek hala ayni o egitimlern hepsini denedim olmadi bende akisina biraktim saglikli olsun yetr uzme kendini :)

Canim benim oglumda oyleydi emin ol daha beterdi durumum ama sabirla ve zamanla geciyor emin ol sıkma canini sen saglam durdukca bebeginde duzelir ama sorun hic bitmiyor uykusu yemesi disi gazi hastaliklari emmesi daha sonrada farkli seyler benim oglum iki yasina girecek hala ayni o egitimlern hepsini denedim olmadi bende akisina biraktim saglikli olsun yetr uzme kendini :)
Dogru diyonuz umarim rahat olmayi becerebilirim

Normal olsunda durumu elbette buyuyecek ins :KK43:.Ben sadece boyle bebek varmi dyzelirmi diye merak ettim

Tabi ki düzelecek bu bir hastalık değil ki,bu bir süreç ve 3 yaştan sonra kendiliğinden düzene girecek yemek alışkanlığı belki daha uzun zaman alabilir

Ama seninde rahat olman lazım

Hep konularim ayni ama napcam bimiyoruk.Niye bu cocuk boyle.Hem emmiyo hem ek gida almiyo hem uyumuyo bu sorunlarin hepsi bi bebekte olabilirmi.Etrafimdaki tum anneler stressiz rahat kolay büyütuyolar hayatlarindan hic birsey eksik olmuyo.
Ben kizim icin cok endiseleniyorum neden hic bi konuda rahat deiliz acaba birinin ahimi bu.Ya da bnm gibi cocugu zor olanlar var mi? Cok bunaldim yoruldum sabrediyorum bakalim nolcak
emın ol etrafındakı anneler stressız kolay rahat eksıksız buyutmuyorlar cocugunu
dogum yapalım tam 20.gun bugun kızım dogdugundan berı 5. doktora gıdısımız :)
cok normal ... duzene oturur merak etmeyın
sız stres yaptıkca cocuk hısseder daha da huysuzlasır doktordan destek alın

Aynen benimde 24 temmuz doğumlu bir oğlum var.. Alttan iki dişi var su anda bizde huysuzluk haricinde bir sıkıntı olmadı..
Ama her bebek bir değil..dişetleri acidigi için yemiyor olabilir..uykusuda bölünür
Uykudan önce biraz şurup verebilirsin hemen çay kaşığıyla..ağrısı olabilir
Kilosu da iyiymis bak böyle böyle buyuyecekler.. Allah evlatlarimiza sağlık uzun omur versin insallah

Aynen benimde 24 temmuz doğumlu bir oğlum var.. Alttan iki dişi var su anda bizde huysuzluk haricinde bir sıkıntı olmadı..
Ama her bebek bir değil..dişetleri acidigi için yemiyor olabilir..uykusuda bölünür
Uykudan önce biraz şurup verebilirsin hemen çay kaşığıyla..ağrısı olabilir
Kilosu da iyiymis bak böyle böyle buyuyecekler.. Allah evlatlarimiza sağlık uzun omur versin insallah
Amin ins ama hepsi bi arada olunca bide dogdugindan beri uyku sorunumuz var yeni olan bisey deil l.Ek gida icinde deniyorum herseyi ama agzini acmiyo bile.

Merhaba iki çocuk annesi olarak cevap vermek istedim biri 4.5 biri 10 aylık oldular tabiki herkes in zorlandığı bir nokta oluyor kimse dört dörtlük buyutmuyor benim kizimda da istahsizlik uyku sorunu var malesef ama kilosu boyu iyi dedi doktor sizde bebisinizi bir götürün hem fikir alırsiniz doktordan birde papatya çayı icir iyi gelir

İnanırmısınız bilmiyorun akika kurbanının kesilmesi sürekli hadta olan bebeğe veya huysuzluklarının gitmesine iyi geliyor diyorlar.
Malesef imkanimiz olmadi yoksa düsündum.Ama mevlut okutmadim okutcam ins

Merhaba iki çocuk annesi olarak cevap vermek istedim biri 4.5 biri 10 aylık oldular tabiki herkes in zorlandığı bir nokta oluyor kimse dört dörtlük buyutmuyor benim kizimda da istahsizlik uyku sorunu var malesef ama kilosu boyu iyi dedi doktor sizde bebisinizi bir götürün hem fikir alırsiniz doktordan birde papatya çayı icir iyi gelir
O kadar sey denedimki inancim kalmadi ilaclara doktorlara .

Canım sakin bu çocuk niye böyle sununki şöyle diye aklından bile geçirme bebekler hissediyon. Benim suan 5 aylık sabah 5 te uyurdu ne zamanki dedim uyumazsa uyumasin oynariz eninde sonunda uyuyacak uyku duzene girdi. Yedirecegin ek gıdanın içime seveceği bisey kat organik bisküvi gibi zamanla azalt biskivuyi

HiçBir anne çocuğunu kolay büyütmuyor herkesin başka başka sorunları oluyor.bi doktora götürün belki de siz çok streslisiniz diye bu da çocuğa yansiyordur

Olmaz mi, herkes cocugunu rahat büyütmüyor elbette. Ama tabi kolay büyütenleri görünce insanin kafasi karisiyor. Ben de zor büyüttüm, yalnizdim. Tuvalete bile gidemezdim. Sükür ki emiyordu o konuda cekmedim ama her aksam saatlerde sebepsiz aglamasini ben bilirim ne zordur. Yani ne yapsan susmaz, insan kendisini kötü hisseder. Bakamiyorum derdim nerede hata yapiyorum.
Ama bebeklerin karakterleri gercekten. Saglikli olsun da, bugünler de gececek. Benim kizim daha iki yasina girmeden gündüz uykusunu birakti. Düsünün gündüzleri dinlenir yemek yapma firsatim olan o bir iki saatide benden aldiginda cok telaslanmistim. Bir sekilde yoluna giriyor. benim kizimin karakteri cok baskin. Alti aydan beri bezlemek eziyet benim icin. Öyle savasir ki benimle bez taktirmamak icin.
Daha sacina toka takabilmisligim yoktur. Katiyen izin vermez. en kötü bezleyememek. Savasir, bezi takana kadar sanirsin cocuga iskence ediyorum öyle bir bagirmak aglamak morarmak.
Dersin bebek nasil bu kadar yapar bezle gitsin, ama ceken bilir. Yani bütün canini disine takiyor dedigi olacak istemedigi birseyi asla yapamam.
Iki yasina girmedi daha sirf bu yüzden bazen saatlerce alti ciplak gezer. Savasi o kazanir. Benim gücüm kücücük cocuga yetemez düsünün.
Karakter meselesi, cok sükür yine de.
Coook zor kimi bebek zor evet. Sabredin gececek. Öyle de böyle de gececek.

Back
X