Benim annemle aramda sizinkinden çok daha fazla yaş farkı var. Bu durum beni olumsuz etkiledi mi derseniz evet. Küçükken arkadaşlarımın annesiyle yaş konusunda kıyasladığım zamanlarım oldu. Hala da bu durum psikolojik olarak beni yormuyor desem yalan olur ama gittikçe azalıyor tabi. Ama bu tek etken değil, annemin katı kuralcı bir karakterinin olmasının da bu durumda etkisi var. Yani öyle pek enerjik, yeniliklere açık, uyum sağlayan biri değildir. Hatta hiç değildir. Belki aksi olsa daha mı az etkilenirdim bilemiyorum.. Ama hemen şunu da belirteyim, ben de yaş aldıkça anlamaya başladım ki bi insanın annesinin babasının yanında olmasının yaşla hiç alakası yok. Bir arkadaşım nerdeyse 20'li yaşların başındayken gencecik annesini kaybetti, başka bi arkadaşım yine aynı yaşlardayken babasını kaybetti. İkisi de genç insanlardı, kimin ne kadar ömrü var Allah bilir. Ayak uydurma konusuna gelince, bir tanıdığim var şuan. Annemle ayni yaşta anne olmuş ama aşırı enerjik, aşırı aktif bi kadın, çocuğuna çok güzel ayak uyduruyo. Yani demem o ki bu durumun çozuğunuzu nasıl etkileyeceği sizin karakterinize de çok bağlı bi şey. Hayatta olup olmama konusu da kimsenin elinde değil.